Хрусткий хмиз на горілці

Як спекти хрусткий хмиз - рецепт на яйцях і горілці
Інгредієнти:
Приготування
Як вже зрозуміло з назви рецепта, тісто на хрусткий хмиз ми будемо готувати на яйцях і горілці. Для цього змішуємо дані компоненти з дрібкою солі і, всипати склянку просіяного борошна, замішуємо досить туге тісто. Тепер поділяємо його на кілька фрагментів і розкачуємо до отримання тонких пластів, подпыляя при цьому борошном поверхню столу і качалку. Розрізаємо полотно на прямокутники, робимо по центру прорізи, протягуємо в них один край і вивертаємо його назовні, отримуючи оригінальні кручені заготовки.
Готується хмиз у фритюрі. Для цього прогріваємо у товстостінній сковороді або сотейнику рафінована олія і невеликими партіями обсмажуємо в ньому підготовлений хмиз до рум'яності.
Виловлюємо готовий хрусткий десерт на паперові рушники або серветки, а через кілька хвилин перекладаємо на блюдо і притрушиваем рясно цукровою пудрою.
Як зробити хрусткий хмиз на горілці і мінералку без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт приготування хрусткого хмизу не містить скоромних компонентів і прекрасно підійде для приготування десерту в пост. Крім того тісто в даному випадку виходить податливим і добре розкочується. Отже, давайте готувати!
У мінеральній сильногазованою воді розчиняємо кристали коричневого цукру і солі, додаємо дрібку ваніліну і при бажанні куркуму, вливаємо рафінована оливкова олія. Тепер підсипаємо просіяне

Після цього ділимо тісто на декілька часток і розкачуємо кожну приблизно як на пельмені. Розрізаємо пласти на невеликі прямокутники, робимо прорізи по центру, вивертаємо через них один край і обсмажуємо вироби в розігрітому грунтовно фритюрі до красивого рум'яного кольору. Після цього даємо маслу вбратися на серветці, перекладаємо вироби на блюдо і притрушиваем цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тонкий хрусткий хмиз – рецепт
Є кілька секретів приготування ідеального домашнього хмизу. Далі розповімо кілька тонкощів, щоб ваші вироби вийшли тоненькими і неодмінно хрусткими.

Печиво «Хмиз»
Сьогодні ми розповімо, як можна приготувати улюблене і популярне печиво «Хмиз». Пропонуємо кілька рецептів цього ласощі: класичний варіант на кефірі

Рецепт хмизу з горілкою
Справжній хмиз повинен бути золотистого кольору, хрустким зовні і м'яким всередині. Відкриємо маленький секрет - для того, щоб зробити хмиз хрустким

Хмиз на кефірі
Хмиз - хрусткі м'які палички з цукровою пудрою, смажені на олії, мають безліч аналогів по всьому світу. Його роблять на молоці, сметані. І зараз ми

Рецепт хрусткого хмизу
Бажаєте скуштувати хрусткого хмизу, посипанного цукровою пудрою, прямо як з дитинства? В такому разі ми ділимося з вами відразу кількома рецептами

"Хрустики" на горілці - рецепт
"Хрустики"- печиво родом з дитинства. По-іншому його називають хмиз. Смачне, засмажене, хрустке - неможливо відірватися поки все не з'їси! А багато