Тісто для чебуреків на мінералці
Чебуреки – хоч і калорійне, але дуже смачна страва. Часто їх вживати, звичайно, не бажано, але іноді можна побалувати рідних. Є маса варіантів приготування тіста для даної страви. Кожен з них гарний по-своєму. З цієї статті ви дізнаєтеся, як приготувати смачне хрустке тісто для чебуреків на мінералці.
Інгредієнти:
газована мінеральна вода – 300 мл;
борошно – 35 склянки;
цукор – щіпка;
сіль – щіпка;
оливкова олія – 15 мл
Приготування
У велику миску спочатку кладемо цукор, сіль і вливаємо дуже холодну газовану мінеральну воду. За допомогою віночка це все перемішуємо і частинами всипаємо просіяне борошно. Коли тісто досягне консистенції млинцевого, вливаємо олію. Добре розмішуємо і додаємо решту борошно. Вимішуємо тісто і на півгодинки залишаємо його відпочивати. Після цього відщипуємо невеликі шматочки тіста, розкачуємо їх, за допомогою блюдечка вирізаємо гурток. На один край кладемо начинку, прикриваємо другою частиною тіста і скріплюємо краю.
Інгредієнти:
борошно – 800 г;
мінеральна вода – 2 склянки;
яйця – 1 шт.;
рослинне масло – 45 мл;
сіль – щіпка.
Приготування
Мінеральну воду виливаємо в глибоку ємність, додаємо туди сіль, вбиваємо яйце, масло вливаємо (бажано без запаху) і добре перемішуємо. Частинами додаємо борошно, добре її при цьому просіяти, тоді тісто вийде ніжніше. Добре все перемішуємо. Повинно вийти досить м'яке тісто. Щоб уникнути обвітрювання прикриваємо його харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 2-3 години. Після закінчення даного часу відпочиле тісто дістаємо, відщипуємо від нього шматочок, тоненько розкачуємо його і кладемо начинку на одну половинку. Накриваємо другою половинкою і защипуємо краю.
Інгредієнти:
борошно 550 г;
газована вода – 3/4 склянки;
рафінована рослинна олія – 60 мл;
цукор – щіпка;
сіль – щіпка;
горілка – 15 мл
Приготування
Просіваємо борошно в глибоку миску, додаємо туди цукор, сіль, мінеральну воду і рослинну олію. У самому кінці додаємо горілку. Замішуємо мягенькое тісто і залишаємо його на півгодинки відпочивати. Далі ділимо тісто на кульки з діаметром 2-3 см, тоненько їх розкачуємо і вже приступаємо безпосередньо до формування чебуреків. Тісто, приготоване за цим рецептом, виходить ніжним, але при цьому ще і хрустким, а також має улюблені багатьма «бульбашки». Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків на мінеральній воді
Інгредієнти:
Приготування
У велику миску спочатку кладемо цукор, сіль і вливаємо дуже холодну газовану мінеральну воду. За допомогою віночка це все перемішуємо і частинами всипаємо просіяне борошно. Коли тісто досягне консистенції млинцевого, вливаємо олію. Добре розмішуємо і додаємо решту борошно. Вимішуємо тісто і на півгодинки залишаємо його відпочивати. Після цього відщипуємо невеликі шматочки тіста, розкачуємо їх, за допомогою блюдечка вирізаємо гурток. На один край кладемо начинку, прикриваємо другою частиною тіста і скріплюємо краю.
Тісто для чебуреків на мінеральній воді – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Мінеральну воду виливаємо в глибоку ємність, додаємо туди сіль, вбиваємо яйце, масло вливаємо (бажано без запаху) і добре перемішуємо. Частинами додаємо борошно, добре її при цьому просіяти, тоді тісто вийде ніжніше. Добре все перемішуємо. Повинно вийти досить м'яке тісто. Щоб уникнути обвітрювання прикриваємо його харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 2-3 години. Після закінчення даного часу відпочиле тісто дістаємо, відщипуємо від нього шматочок, тоненько розкачуємо його і кладемо начинку на одну половинку. Накриваємо другою половинкою і защипуємо краю.
Тісто на газованій воді для чебуреків
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо борошно в глибоку миску, додаємо туди цукор, сіль, мінеральну воду і рослинну олію. У самому кінці додаємо горілку. Замішуємо мягенькое тісто і залишаємо його на півгодинки відпочивати. Далі ділимо тісто на кульки з діаметром 2-3 см, тоненько їх розкачуємо і вже приступаємо безпосередньо до формування чебуреків. Тісто, приготоване за цим рецептом, виходить ніжним, але при цьому ще і хрустким, а також має улюблені багатьма «бульбашки». Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Хрустке тісто для чебуреків
Запорукою вдалих чебуреків є аж ніяк не начинка, а правильно приготовлена основа. Тонка, злегка шарувата і, звичайно ж, хрустка. Є кілька секретів,
Смачне тісто для чебуреків
Як відомо основу приголомшливого смаку чебуреків створює не тільки соковита начинка, а ще важливо, щоб тісто було правильним: тонким пористим і
Рецепт чебуреків з м'ясом в домашніх умовах
Смачні, хрусткі, з неймовірно соковитим наповненням - такими мають бути справжні чебуреки. І щоб зробити їх самостійно, необхідно знати кілька
Тісто для чебуреків з горілкою
Чебуреки - це не зовсім корисна їжа, але часом так хочеться шкідливості. І якщо вже піддатися спокусі, то звичайно він повинен бути смачним та
Заварне тісто для чебуреків
Чебуреки - дуже популярне блюдо, яке найчастіше готують з прісного тіста. Ми вам радимо спробувати зробити заварне тісто. Воно навіть більше підійде
Тісто на чебуреки на воді
Чебуреки - це смачне татарське блюдо, яке традиційно готують з м'ясом. І в сьогоднішній нашій статті ми розповімо, як зробити тісто на чебуреки на