Хрустке тісто для чебуреків
Пухирчасті і похрустывающие повинні бути справжні чебуреки. Щоб зробити такі, потрібно по-особливому приготувати тісто. Як? Саме цю інформацію ви знайдете тут.
Інгредієнти:
вода мінеральна — 250 мл;
борошно — 400-420 г;
сіль;
олія соняшникова — 1 ст. ложка.
Приготування
Змішуємо в мисці воду і сіль. Вливаємо олію, холодну мінеральну воду. Замішуємо тісто. Як тільки помічаємо, що тісто вийшло досить м'яким і еластичним, припиняємо заміс. Відразу ж готувати з нього чебуреки не варто. Краще покласти його в пакет і залишити хвилин на 15.
Чебуреки смажимо в сильно нагрітому маслі і перевертаємо дуже акуратно — не можна проколювати тісто, інакше чебуреки не стануть хрусткими, та до того ж покриються некрасивими плямами.
Інгредієнти:
вода — 200 мл;
горілка — 2 ст. ложки;
олія соняшникова — 2 ст. ложки;
борошно — 420-450 м;
сіль;
яйця — 1 шт.
Приготування
Яйце розбиваємо в миску. Відправляємо туди ж масло і сіль. Вливаємо спочатку воду, а потім і горілку. Всипаємо борошно невеликими порціями, помішуючи всі продукти ложкою. Коли маса стане досить щільною, переходимо на заміс вручну. Щоб тісто стало пластичним, місимо його не менше 10 хвилин. Накриваємо рушником (можна замінити серветкою) тісто і даємо йому полежати. Через 20 хвилин можна починати готувати чебуреки.
Інгредієнти:
кефір — 1 склянка;
борошно — 460-480 г;
яєчні білки — 2 шт.;
сіль.
Приготування
Беремо глибоку миску. Виливаємо туди кефір. Додаємо яєчні білки і сіль. Віночком трохи збиваємо, домагаючись отримання маси одного кольору і консистенції. Після цього додаємо кілька ложок борошна. Спочатку з'являться грудочки, які потрібно розбивати ложкою або віночком, а потім суміш стане набувати однорідність. Продовжимо замішувати його, але вже руками. Тісто можна не тільки місити, але і ще трохи відбивати об стіл — від цього воно стане пластичним.
Інгредієнти:
вода — 180-200 мл;
борошно — 400 г;
маргарин — 40-50 г;
сіль
Приготування
У глибокий посуд просіваємо сіль і борошно. Вливаємо воду і починаємо місити виделкою. У нас поки не буде тісто, а грудочки. Це нормально. Розігріваємо маргарин, щоб він розтопився. Не остуджуючи, вливаємо його в тісто. Починаємо місити руками. Місимо досить довго. Потім формуємо кулю і кладемо його в целофановий пакет (можна замінити харчовою плівкою). Прибираємо в холодильник. Через 2 години з тіста можна робити чебуреки.
Смачне, хрустке тісто для чебуреків на мінералці
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо в мисці воду і сіль. Вливаємо олію, холодну мінеральну воду. Замішуємо тісто. Як тільки помічаємо, що тісто вийшло досить м'яким і еластичним, припиняємо заміс. Відразу ж готувати з нього чебуреки не варто. Краще покласти його в пакет і залишити хвилин на 15.
Чебуреки смажимо в сильно нагрітому маслі і перевертаємо дуже акуратно — не можна проколювати тісто, інакше чебуреки не стануть хрусткими, та до того ж покриються некрасивими плямами.
Смачне хрустке тісто для чебуреків з горілкою
Інгредієнти:
Приготування
Яйце розбиваємо в миску. Відправляємо туди ж масло і сіль. Вливаємо спочатку воду, а потім і горілку. Всипаємо борошно невеликими порціями, помішуючи всі продукти ложкою. Коли маса стане досить щільною, переходимо на заміс вручну. Щоб тісто стало пластичним, місимо його не менше 10 хвилин. Накриваємо рушником (можна замінити серветкою) тісто і даємо йому полежати. Через 20 хвилин можна починати готувати чебуреки.
Смачне, хрустке тісто для чебуреків на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Беремо глибоку миску. Виливаємо туди кефір. Додаємо яєчні білки і сіль. Віночком трохи збиваємо, домагаючись отримання маси одного кольору і консистенції. Після цього додаємо кілька ложок борошна. Спочатку з'являться грудочки, які потрібно розбивати ложкою або віночком, а потім суміш стане набувати однорідність. Продовжимо замішувати його, але вже руками. Тісто можна не тільки місити, але і ще трохи відбивати об стіл — від цього воно стане пластичним.
Хрустке тісто на чебуреки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У глибокий посуд просіваємо сіль і борошно. Вливаємо воду і починаємо місити виделкою. У нас поки не буде тісто, а грудочки. Це нормально. Розігріваємо маргарин, щоб він розтопився. Не остуджуючи, вливаємо його в тісто. Починаємо місити руками. Місимо досить довго. Потім формуємо кулю і кладемо його в целофановий пакет (можна замінити харчовою плівкою). Прибираємо в холодильник. Через 2 години з тіста можна робити чебуреки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смачне тісто для чебуреків
Як відомо основу приголомшливого смаку чебуреків створює не тільки соковита начинка, а ще важливо, щоб тісто було правильним: тонким пористим і
Тісто для чебуреків на мінералці
Запорукою вдалих чебуреків є ароматне і неймовірно соковите м'ясо і, звичайно, повітряне, хрустке з бульбашками повітря тісто. Про останній і
Ледачі чебуреки
Головною особливістю чебуреків є найвитонченіший і дуже хрустке тісто і соковита, ароматна начинка. Проте як бути, якщо часу і бажання на їх
Смачне, хрустке тісто для чебуреків
Самі смачні чебуреки - з хрусткою скоринкою зовні і соковитою начинкою всередині. Як же домогтися,щоб тісто вийшло золотистим і хрустким? Ми
Тісто для чебуреків на кефірі
Якщо ви коли-небудь спробуєте чебуреки на кефірі, то більше експериментувати з тестом не захочете. Мабуть, на кефірі тісто виходить найкраще, не
Тісто на чебуреки на воді
Чебуреки - це смачне татарське блюдо, яке традиційно готують з м'ясом. І в сьогоднішній нашій статті ми розповімо, як зробити тісто на чебуреки на