Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Ледачі чебуреки

Ледачі чебуреки

15-09-2015, 20:39
831
Ледачі чебуреки
Ледачі чебуреки – страва для тих, у кого зовсім немає часу на готування. Блюдо виходить дуже смачним, з хрусткими краями і соковитим м'ясним фаршем всередині.

Ледачі чебуреки з лаваша


Інгредієнти:

  • м'ясний фарш – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • лаваш – 3 шт.;

  • вода – 50 мл;

  • олія рослинна;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, щоб швидко і смачно приготувати ліниві чебуреки необхідно спочатку підготувати всі інгредієнти. Чистимо цибулину, дрібненько ріжемо і висипаємо в миску. Додаємо фарш, додаємо за смаком спеції, вливаємо трохи води і гарненько перемішуємо. Яйце збиваємо окремо в пиалке. Тонкий лаваш ріжемо на квадрати, викладаємо на одну половинку м'ясну начинку, змащуємо вільний край яйцем і накриваємо зверху, притискуючи шви пальцями. Обсмажуємо чебуреки з обох сторін на рослинній маслечко до золистой скоринки, а потім викладаємо стопкою на блюдо і подаємо до столу.

    Ледачі чебуреки на кефірі


    Інгредієнти:

  • кефір – 1 склянка;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції;

  • борошно.


  • Для начинки:

  • фарш м'ясний – 500 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • спеції;

  • бульйон .


  • Приготування
    Виливаємо В миску кефір, додаємо яйце і сіль. Збиваємо все виделкою і поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо густувате тісто. Викладаємо його на стіл і залишаємо хвилин на 20. Цим часом готуємо начинку: м'ясний фарш підсолюємо за смаком, додаємо подрібнену цибулю і вливаємо трохи бульйону. Тісто розділяємо приблизно на 10 шматочків, кожен розкачуємо, в серединку викладаємо м'ясну начинку і формуємо чебурек. Краї тіста прокатуємо качалкою, щоб не витік сік. Обсмажуємо чебуреки в розігрітому маслі з двох сторін на середньому вогні до рум'яного кольору.

    Ледачі чебуреки з вафельних коржів


    Інгредієнти:

  • вафельні коржі – 4 шт.;

  • яйце – 2 шт.;

  • молоко – 05 склянки;

  • борошно – 5 ст. ложок;

  • олія рослинна.


  • Для начинки:

  • м'ясний фарш – 400 г;
  • Ледачі чебуреки

  • цибулина – 2 шт.;

  • зелень петрушки – 05 пучка;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулю і зелень промиваємо, обробляємо і дрібно нарізаємо. Додаємо в м'ясний фарш, приправляємо його спеціями і добре перемішуємо, трохи розбавляючи водою.
    Для кляру яйця збиваємо міксером. Борошно розвести молоком і виливаємо в яєчну суміш. Одну вафлю змащуємо половиною начинки, накриваємо зверху другою, даємо просочитися 10 хвилин. Після цього розрізаємо заготовку на трикутники, потім кожен в клярі і обсмажуємо чебуреки з двох сторін.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кримські чебуреки
    Кримські чебуреки
    Легкі, повітряні, з тоненькою хрусткою оболонкою, яка не розмокає від соку. Соковитий і неймовірно ароматний фарш всередині цього неперевершеного
    Чебуреки з лаваша
    Чебуреки з лаваша
    Головним достоїнством правильних чебуреків є найтонша хрустка основа і неймовірно соковите наповнення. Але, буває, що з тестом зовсім не хочеться
    Чебуреки з картоплею
    Чебуреки з картоплею
    Традиційно чебуреки готують з м'ясом, але якщо ви з якихось причин не їсте м'ясо, або просто його не виявилося під рукою, то можна приготувати
    Як приготувати чебуреки?
    Як приготувати чебуреки?
    Чебуреки з сиром - відмінне блюдо, яке може стати як сніданком, так і чудовим перекусом. Чому саме з сиром? Так адже не всі люблять м'ясо. Ну а для
    Чебуреки з гарбузом - рецепт
    Чебуреки з гарбузом - рецепт
    Чебуреки - традиційний вигляд вельми популярного страви з тіста з начинкою в кулінарних традиціях тюрских, кавказьких і монгольських народів. Це
    Начинка для чебуреків
    Начинка для чебуреків
    Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.