Лазанья з макаронів
Лазанья – неймовірно смачне блюдо італійської кухні, що складається з шарів тіста, смачною соковитою начинки і ніжного соусу. Ця страва настільки смачне, що існує безліч різних способів його приготування. Сьогодні ми розглянемо з вами, як швидко приготувати лазанью з макаронів і заощадити свій час.
Інгредієнти:
макарони дрібні – 300 г;
домашній м'ясний фарш – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
натуральний томатний соус – 3 ст. ложки;
сир – 100 г;
олія оливкова ;
спеції.
Для соусу:
молоко коров'яче – 500 мл;
борошно пшеничне – 2 ст. ложки;
масло вершкове – 50 г;
горіх мускатний мелений – за смаком.
Приготування
Для приготування лазаньї з макаронів в домашніх умовах, спочатку чистимо цибулину, шаткуємо її і злегка обсмажуємо на оливковій маслечко. Потім викладаємо сирий фарш, додаємо спеції і тушкуємо на слабенькому вогні. Через 15 хвилин вливаємо томатний соус і тушкуємо до готовності.
Для соусу спочатку пасеруємо окремо борошно, а потім порціями вливаємо молоко і кидаємо дрібку меленого мускатного горіха. Проварюємо до закипання і обережно знімаємо з плити.
Макаронні вироби відварюємо до напівготовності. Скляну форму промазуємо маслом, викладаємо макарони, посипаємо сиром, поливаємо білим соусом і розподіляємо фарш. Потім знову повторюємо всі шари і випікаємо ліниву лазанью з макаронами в духовці при 200 градусах близько години.
Інгредієнти:
макарони дрібні – 300 г;
натуральний фарш яловичий – 400 г;
морква – 50 г;
цибулина – 1 шт.;
часник – за смаком;
солодкий червоний перець – 1 шт.;
помідори дрібні – 200 г;
свіжа зелень – за смаком;
олія оливкова – за смаком;
цукор дрібний – 1 ст. ложка;
спеції;
сир – 100 р.
Для соусу:
борошно – 5 ст. ложок;
молоко – 2 ст.;
спеції;
масло вершкове – 2 ст. ложки.
Приготування
Для приготування лазаньї з макаронів, цибулю чистимо і дрібно шаткуємо, а часник видавлюємо через прес. Морквину обробляємо і рубаємо тонко на тертці. Помідори обполіскуємо і рубаємо тонкими кружечками. Болгарський перчик нарізаємо соломкою, а сир натираємо на маленькій тертці. Відварюємо макарони до напівготовності в киплячій воді.
Для приготування соусу розтоплюємо в ковшичке масло і поступово всипаємо борошно. Потім вливаємо холодне молоко і кидаємо за смаком спеції. Варимо суміш до загустіння хвилин 10 і знімаємо з плити.
Цибулю і часник підрум'янюємо на сковороді кілька хвилин, додаємо перець, моркву і порізану свіжу зелень. В самому кінці викладаємо м'ясний фарш, приправляємо спеціями і обсмажуємо хвилин 10. Далі розподіляємо зверху помідори і злегка сахарим. Форму промазуємо маслом, на дно виливаємо трохи соусу і розподіляємо частину макаронів. Тепер розкладаємо м'ясну начинку з овочами і повторюємо всі шари. Посипаємо зверху рясно сиром і відправляємо заготовку на півгодини в розігрітий духову шафу. По закінченні часу лазанья з макаронів з фаршем готова!
Рецепт лазаньї з макаронами і фаршем
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування лазаньї з макаронів в домашніх умовах, спочатку чистимо цибулину, шаткуємо її і злегка обсмажуємо на оливковій маслечко. Потім викладаємо сирий фарш, додаємо спеції і тушкуємо на слабенькому вогні. Через 15 хвилин вливаємо томатний соус і тушкуємо до готовності.
Для соусу спочатку пасеруємо окремо борошно, а потім порціями вливаємо молоко і кидаємо дрібку меленого мускатного горіха. Проварюємо до закипання і обережно знімаємо з плити.
Макаронні вироби відварюємо до напівготовності. Скляну форму промазуємо маслом, викладаємо макарони, посипаємо сиром, поливаємо білим соусом і розподіляємо фарш. Потім знову повторюємо всі шари і випікаємо ліниву лазанью з макаронами в духовці при 200 градусах близько години.
Рецепт лазаньї з макаронів
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування лазаньї з макаронів, цибулю чистимо і дрібно шаткуємо, а часник видавлюємо через прес. Морквину обробляємо і рубаємо тонко на тертці. Помідори обполіскуємо і рубаємо тонкими кружечками. Болгарський перчик нарізаємо соломкою, а сир натираємо на маленькій тертці. Відварюємо макарони до напівготовності в киплячій воді.
Для приготування соусу розтоплюємо в ковшичке масло і поступово всипаємо борошно. Потім вливаємо холодне молоко і кидаємо за смаком спеції. Варимо суміш до загустіння хвилин 10 і знімаємо з плити.
Цибулю і часник підрум'янюємо на сковороді кілька хвилин, додаємо перець, моркву і порізану свіжу зелень. В самому кінці викладаємо м'ясний фарш, приправляємо спеціями і обсмажуємо хвилин 10. Далі розподіляємо зверху помідори і злегка сахарим. Форму промазуємо маслом, на дно виливаємо трохи соусу і розподіляємо частину макаронів. Тепер розкладаємо м'ясну начинку з овочами і повторюємо всі шари. Посипаємо зверху рясно сиром і відправляємо заготовку на півгодини в розігрітий духову шафу. По закінченні часу лазанья з макаронів з фаршем готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясна лазанья
Рецептів італійської пасти неймовірна кількість, і в цій статті ми зупинимося на самому популярному страва - лазіння з м'ясом. Далі докладно
Як приготувати лазанью з фаршем?
Рецептів лазаньї існує безліч - від класичного до лінивого домашнього способу її приготування. Але кожен буде неодмінно смачним, якщо зробити страву
Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
Існує безліч простих рецептів італійської лазаньї, адаптованих для домашньої кухні. Далі докладно розповімо декілька доступних способів приготування
Запіканка з макаронами і фаршем в духовці
Макаронна запіканка - це чудовий спосіб розправитися з залишками вчорашнього вечері, не викидаючи його. Доповнивши блюдо м'ясними компонентами у вас
Лазанья з лаваша з фаршем
Лазанья - оригінальне італійське блюдо, яке користується великою популярністю і в нашій країні. Не дивно, що рецепт лазаньї не раз видозмінювався і
Лазанья з м'ясною начинкою
Лазанья - італійське блюдо, яке знайоме багатьом. В даний час існує багато варіацій її приготування. І зараз ми розповімо, як зробити чудову лазанью