Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Лазанья з макаронів

Лазанья з макаронів

23-02-2016, 17:02
1 086
Лазанья з макаронів
Лазанья – неймовірно смачне блюдо італійської кухні, що складається з шарів тіста, смачною соковитою начинки і ніжного соусу. Ця страва настільки смачне, що існує безліч різних способів його приготування. Сьогодні ми розглянемо з вами, як швидко приготувати лазанью з макаронів і заощадити свій час.

Рецепт лазаньї з макаронами і фаршем


Інгредієнти:

  • макарони дрібні – 300 г;

  • домашній м'ясний фарш – 500 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • натуральний томатний соус – 3 ст. ложки;

  • сир – 100 г;

  • олія оливкова ;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • молоко коров'яче – 500 мл;

  • борошно пшеничне – 2 ст. ложки;

  • масло вершкове – 50 г;

  • горіх мускатний мелений – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування лазаньї з макаронів в домашніх умовах, спочатку чистимо цибулину, шаткуємо її і злегка обсмажуємо на оливковій маслечко. Потім викладаємо сирий фарш, додаємо спеції і тушкуємо на слабенькому вогні. Через 15 хвилин вливаємо томатний соус і тушкуємо до готовності.
    Для соусу спочатку пасеруємо окремо борошно, а потім порціями вливаємо молоко і кидаємо дрібку меленого мускатного горіха. Проварюємо до закипання і обережно знімаємо з плити.
    Макаронні вироби відварюємо до напівготовності. Скляну форму промазуємо маслом, викладаємо макарони, посипаємо сиром, поливаємо білим соусом і розподіляємо фарш. Потім знову повторюємо всі шари і випікаємо ліниву лазанью з макаронами в духовці при 200 градусах близько години.

    Рецепт лазаньї з макаронів


    Інгредієнти:

  • макарони дрібні – 300 г;

  • натуральний фарш яловичий – 400 г;

  • морква – 50 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • часник – за смаком;

  • солодкий червоний перець – 1 шт.;

  • помідори дрібні – 200 г;

  • свіжа зелень – за смаком;

  • олія оливкова – за смаком;

  • цукор дрібний – 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • сир – 100 р.


  • Для соусу:

  • борошно – 5 ст. ложок;

  • молоко – 2 ст.;

  • спеції;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Для приготування лазаньї з макаронів, цибулю чистимо і дрібно шаткуємо, а часник видавлюємо через прес. Морквину обробляємо і рубаємо тонко на тертці. Помідори обполіскуємо і рубаємо тонкими кружечками. Болгарський перчик нарізаємо соломкою, а сир натираємо на маленькій тертці. Відварюємо макарони до напівготовності в киплячій воді.
    Лазанья з макаронів

    Для приготування соусу розтоплюємо в ковшичке масло і поступово всипаємо борошно. Потім вливаємо холодне молоко і кидаємо за смаком спеції. Варимо суміш до загустіння хвилин 10 і знімаємо з плити.
    Цибулю і часник підрум'янюємо на сковороді кілька хвилин, додаємо перець, моркву і порізану свіжу зелень. В самому кінці викладаємо м'ясний фарш, приправляємо спеціями і обсмажуємо хвилин 10. Далі розподіляємо зверху помідори і злегка сахарим. Форму промазуємо маслом, на дно виливаємо трохи соусу і розподіляємо частину макаронів. Тепер розкладаємо м'ясну начинку з овочами і повторюємо всі шари. Посипаємо зверху рясно сиром і відправляємо заготовку на півгодини в розігрітий духову шафу. По закінченні часу лазанья з макаронів з фаршем готова!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    М'ясна лазанья
    М'ясна лазанья
    Рецептів італійської пасти неймовірна кількість, і в цій статті ми зупинимося на самому популярному страва - лазіння з м'ясом. Далі докладно
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    Рецептів лазаньї існує безліч - від класичного до лінивого домашнього способу її приготування. Але кожен буде неодмінно смачним, якщо зробити страву
    Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
    Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
    Існує безліч простих рецептів італійської лазаньї, адаптованих для домашньої кухні. Далі докладно розповімо декілька доступних способів приготування
    Запіканка з макаронами і фаршем в духовці
    Запіканка з макаронами і фаршем в духовці
    Макаронна запіканка - це чудовий спосіб розправитися з залишками вчорашнього вечері, не викидаючи його. Доповнивши блюдо м'ясними компонентами у вас
    Лазанья з лаваша з фаршем
    Лазанья з лаваша з фаршем
    Лазанья - оригінальне італійське блюдо, яке користується великою популярністю і в нашій країні. Не дивно, що рецепт лазаньї не раз видозмінювався і
    Лазанья з м'ясною начинкою
    Лазанья з м'ясною начинкою
    Лазанья - італійське блюдо, яке знайоме багатьом. В даний час існує багато варіацій її приготування. І зараз ми розповімо, як зробити чудову лазанью