Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати лазанью з фаршем?

Як приготувати лазанью з фаршем?

14-02-2016, 18:41
614
Як приготувати лазанью з фаршем?
Лазанья – дуже смачна страва італійської кухні. А щоб його спробувати, зовсім не обов'язково йти в ресторан. Зараз ми вам розповімо, як приготувати лазанью з фаршем.

Лазанья з м'ясним фаршем


Інгредієнти:

  • фарш м'ясний – 450 г;

  • цибуля – 170 г;

  • борошно – 45 г;

  • пюре томатне – 450 г;

  • листи лазаньї;

  • сир пармезан – 50 г;

  • молоко 32% жирності – 400 мл;

  • масло вершкове натуральне – 45 г;

  • зелень – 30 р.


  • Приготування
    Приготування простий лазаньї з фаршем почнемо з підготовки начинки - спочатку пасеруємо до рум'яності подрібнену цибулю. Додаємо фарш, підсолюємо його і притрушиваем перчиком. Тепер викладаємо томатне пюре і 10 хвилин тушкуємо на малому вогні. Після цього можна додати подрібнену зелень кропу або петрушки.
    Тепер починаємо готувати соус: вершкове масло розтоплюємо, додаємо в нього борошно, розмішуємо і вливаємо в отриману масу молоко. При цьому нам потрібно постійно помішувати суміш. На малому вогні прогріваємо його до загустіння, підсолюємо, перчимо і вимикаємо вогонь. Тепер підходящу прямокутну форму змащуємо олією, викладаємо лист лазаньї, поливаємо його соусом. Зверху розподіляємо начинку. І так повторюємо шари, поки не використовуємо всі інгредієнти. Верх поливаємо соусом і притрушиваем тертим пармезаном. Випікаємо класичну лазанью з фаршем приблизно 30 хвилин в духовці до рум'яності.

    Рецепт лазаньї з фаршем і грибами


    Інгредієнти:

  • листи лазаньї – 300 г;

  • помідори – 2 шт.;

  • молоко – 800 мл;

  • твердий сир – 50 г;

  • сирий м'ясний фарш – 05 кг;

  • пшеничне борошно – 100 г;

  • цибуля – 140 г;

  • свіжі печериці – 300 г;

  • кетчуп – 3 ст. ложки;

  • вершкове натуральне масло – 50 г;

  • мускатний горіх – щіпка;

  • сіль;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Якщо в інструкції до листів лазаньї сказано, що їх потрібно попередньо відварити, то, дотримуючись інструкції,
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    відварюємо їх, потім відкидаємо на друшляк. Фарш пасеруємо до посветления, додаємо до нього подрібнені помідори, кетчуп. Добре все перемішуємо, підсолюємо і тушкуємо близько 5 хвилин. Гриби нарізаємо кубиками. Очищену цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо все разом хвилин 10. У форму покласти шар фаршу, зверху кладемо листи лазаньї. Потім викладаємо гриби з цибулею і зверху накриваємо листами лазаньї. Розтоплюємо масло на сковороді, додаємо борошно і добре розмішуємо. Коли масло вбереться, вливаємо молоко і інтенсивно розмішуємо. Коли соус загусне, кладемо в нього мускатний горіх. Заливаємо домашню лазанью з фаршем і грибами соусом і зверху притрушиваем тертим сиром. Запікаємо При 180 градусах 40 хвилин.




    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати лазанью з готових листів будинку?
    Як приготувати лазанью з готових листів будинку?
    Чудове італійське страву неймовірно просто зробити самостійно, адже сьогодні у продажу представлений широкий вибір різноманітної пасти. Тому
    Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
    Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
    Сьогодні італійську пасту не складно приготувати самостійно. Неймовірний вибір рецептів вражає фантазію будь-якої господині і штовхає на черговий
    Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
    Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
    Існує безліч простих рецептів італійської лазаньї, адаптованих для домашньої кухні. Далі докладно розповімо декілька доступних способів приготування
    Лазанья болоньєзе з соусом бешамель
    Лазанья болоньєзе з соусом бешамель
    Шалено смачне і особливо популярне блюдо італійської кухні можна успішно створити самостійно. Пропонуємо два відмінних рецепта лазаньі болоньезе з
    Лазанья з лаваша з фаршем
    Лазанья з лаваша з фаршем
    Лазанья - оригінальне італійське блюдо, яке користується великою популярністю і в нашій країні. Не дивно, що рецепт лазаньї не раз видозмінювався і
    Лазанья з грибами - рецепт
    Лазанья з грибами - рецепт
    Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих