Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах

Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах

14-02-2016, 18:41
427
Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
Вся класика італійської кухні вже давно встигла стати надбанням світової кулінарії, а тому не раз зазнавала всіляких модифікацій. Ця ж доля не оминула і лазанью. Листкова запіканка з пасти і м'яса з сиром стала доповнюватися овочами і різноманітними соусами. Нові рецепти лазаньї з фаршем в домашніх умовах ми розглянемо далі.

Лазанья з фаршем і грибами


Інгредієнти:

  • оливкова олія - 45 мл;

  • печериці - 230 г;

  • часник - 2 зубки;

  • томатний соус - 420 мл;

  • яловичий фарш - 430 г;

  • суміш італійських трав - 1 ч. ложка;

  • листи для лазаньї - 270 г;

  • сир моцарелла - 215 р.


  • Приготування
    Перед тим, як готувати лазанью з фаршем, сам фарш слід підрум'янити в великій кількості олії. Коли шматочки схопляться рум'янцем, приправте їх, доповніть часником і сумішшю традиційних італійських трав. Залийте фарш томатним соусом і залиште останній дійти до кипіння.
    Гриби розділіть на пластини і обсмажте окремо. Викладайте по черзі шари листів пасти і фаршу з грибами в обрану форму. В середині посипте блюдо половиною сиру, іншою половиною покрийте верхівку. Запікайте блюдо близько півгодини при 190 градусах. Нарізайте лазанью лише після охолодження, інакше вона перетвориться на кашу на тарілці.

    Простий рецепт лазаньї з фаршем і з соусом бешамель


    Бешамель – це класичний французький соус, який давно закріпив свої позиції в більшості рецептів лазаньї. Ми додамо цього доповнення італійський акцент, приготувавши соус з додаванням рікотти.
    Інгредієнти:
    Для лазаньї:

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • м'ясний фарш - 530 г;

  • жменя листя базиліка;

  • сир моцарелла - 370 г;

  • томати у власному соку - 930 мл;

  • сир пармезан - 115 г;

  • упаковка листів пасти.


  • Для соусу бешамель:

  • вершкове масло - 55 г;

  • борошно - 25 г;
  • Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах

  • молоко - 245 мл;

  • рікотта - 160 р.


  • Приготування
    Разом з подрібненим ріпчастою цибулею обсмажте і м'ясний фарш до зарум'янювання. Влийте томатний соус і залиште все побурлить на 15 хвилин. Приправивши, доповніть соус подрібненим базиліком.
    Другий компонент лазаньї – бешамель. Для нього обсмажте борошно на розтопленому маслі, потім розведіть отриману пасту молоком і додайте сир. Після закипання молока, дочекайтеся, коли соус загусне.
    Пошарово викладіть соуси і пасту у форму, посипте натертим сиром і відправте в духовку. Приготування лазаньї в домашніх умовах з фаршем займе близько години при 190 градусах.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    Як приготувати лазанью з фаршем?
    Рецептів лазаньї існує безліч - від класичного до лінивого домашнього способу її приготування. Але кожен буде неодмінно смачним, якщо зробити страву
    Лазанья в домашніх умовах - рецепт приготування
    Лазанья в домашніх умовах - рецепт приготування
    Приготування італійської лазаньї давно не являє собою нічого надприродного, особливо якщо вивчити зрозумілі рекомендації, описані далі. Розповімо, як
    Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
    Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
    Існує безліч простих рецептів італійської лазаньї, адаптованих для домашньої кухні. Далі докладно розповімо декілька доступних способів приготування
    Лазанья болоньєзе з соусом бешамель
    Лазанья болоньєзе з соусом бешамель
    Шалено смачне і особливо популярне блюдо італійської кухні можна успішно створити самостійно. Пропонуємо два відмінних рецепта лазаньі болоньезе з
    Лазанья з грибами - рецепт
    Лазанья з грибами - рецепт
    Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
    Лазанья з морепродуктів - рецепт
    Лазанья з морепродуктів - рецепт
    З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні