Печінкові оладки з курячої печінки - рецепт
Далеко не всі вживають печінку, так скажемо, в чистому вигляді, особливо діти. Але їсти її треба, тому тут на виручку приходять оладки, які швидко готуються, а смакові якості можна підігнати під самого шкідливого їдця з допомогою добавок. Видів і рецептів існує безліч, та ви і самі можете придумати свій, або доопрацювати чужий. А ми представимо вам три різних варіанти цієї страви.
Інгредієнти:
печінка куряча – 1/2 кг;
цибуля – 1 цибулина;
крупа манна – 125 г;
яйце – 3 шт.;
часник – 2 зубки;
масло рослинне – 80 г;
перець;
сіль.
Приготування
Куряча печінка часто продається погано обробленої, так що запасіться терпінням і переберіть всі шматочки відокремлюючи від них непотрібні частини, які звисають або схожі на шматочки жиру. Потім добре промийте печінку і дайте стекти воді. Подрібнити печінку можна як за допомогою блендера, так і з допомогою м'ясорубки, так само йдуть справи і з подрібненням лука, а ось часник краще продавити через спеціальний прес. Всі інгредієнти змішайте подрібнені разом, додайте яйце, манку, перець і сіль, після чого гарненько вимісіть і залиште на півгодини, щоб манка набрала вологу. Після того як манка набухла, викладайте так зване тісто з курячої печінки з допомогою ложки на заздалегідь розігріту сковороду з олією. Час обсмажування триває близько трьох хвилин з кожного боку.
Інгредієнти:
куряча печінка – 1/2 кг;
яйце – 1 шт.;
цибуля – 1 цибулина;
морква – 1 г;
борошно – 2 ст. ложки;
вершки 15% – 2 ст. ложки;
сіль – 5 р;
рослинне масло – 80 р.
Приготування
Ретельно і скрупульозно вимийте печінка, обріжте все непотрібне і дайте стекти воді. Очистіть моркву і подрібніть її на самій дрібній тертці, так як готуєте для дітей. Цибулю і печінку подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера. З'єднайте овочі і печінку, по черзі додаючи всі інші інгредієнти, крім олії. Борошно вводите обережно, частинами, перемішуючи для того, щоб виключити появу грудочок. Знову все добре вимішайте і залиште на 10 хвилин. Консистенція повинна вийти ближче до сметані. Тепер, як і звичайні оладки, викладайте з допомогою ложки або маленького ополоника на розігріту сковороду з маслом. Обсмажувати необхідно з двох сторін, але не забувайте, що робите це для дітей, тому не засмажуйте сильно, до дуже темної кірочки. А після вилучення зі сковороди покладіть на звичайне паперове рушник, щоб прибрати надлишки смаженого олії.
Інгредієнти:
куряча печінка – 800 г;
яйце – 4 шт.;
сир плавлений – 300 г;
печериці – 200 г;
цибуля – 4 цибулини;
морква – 1 г;
часник – 1 зубок;
крупа манна – 100 г;
борошно – 200 г;
вершки 15% – 2 ст. ложки;
сіль;
сода – 1/2 ч. ложки;
мускатний горіх – щіпка;
майонез – 50 г;
рослинне масло – 80 р.
Приготування
Почніть з приготування начинки або пригріву як деякі говорять в цьому випадку. Вимийте гриби наріжте їх пластинками або соломкою і пережарьте їх з дрібно нарізаними двома цибулинами, щоб з грибів пішла майже вся рідина. Потім відваріть два яйця і поріжте дрібними кубиками. Це будуть дві різні начинки. Вимиту і оброблену печінку подрібніть разом з цибулею, застосувавши комбайн або блендер, потім введіть туди всі залишилися інгредієнти крім сиру, часнику, олії та майонезу. Добре вимісіть, особливо в процесі додавання борошна. Потім залиште на 30 хвилин (манка повинна увібрати вологу і набрякнути). Тепер на розігріту сковороду викладіть печінкову суміш, а зверху одну з начинок, потім через три хвилини переверніть на іншу сторону. Намагайтеся, щоб кількість оладок з однією та іншою начинкою було одно. Після того, натертий сир змішайте з майонезом і пропущеним через прес часником. Цією сумішшю намазуйте оладки з однією начинкою, а зверху викладайте оладки з іншою начинкою, отримуючи таким чином міні торт з печінкових оладок.
Як приготувати печінкові оладки без борошна з курячої печінки з манкою - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Куряча печінка часто продається погано обробленої, так що запасіться терпінням і переберіть всі шматочки відокремлюючи від них непотрібні частини, які звисають або схожі на шматочки жиру. Потім добре промийте печінку і дайте стекти воді. Подрібнити печінку можна як за допомогою блендера, так і з допомогою м'ясорубки, так само йдуть справи і з подрібненням лука, а ось часник краще продавити через спеціальний прес. Всі інгредієнти змішайте подрібнені разом, додайте яйце, манку, перець і сіль, після чого гарненько вимісіть і залиште на півгодини, щоб манка набрала вологу. Після того як манка набухла, викладайте так зване тісто з курячої печінки з допомогою ложки на заздалегідь розігріту сковороду з олією. Час обсмажування триває близько трьох хвилин з кожного боку.
Оладки з курячої печінки з морквою для дітей
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно і скрупульозно вимийте печінка, обріжте все непотрібне і дайте стекти воді. Очистіть моркву і подрібніть її на самій дрібній тертці, так як готуєте для дітей. Цибулю і печінку подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера. З'єднайте овочі і печінку, по черзі додаючи всі інші інгредієнти, крім олії. Борошно вводите обережно, частинами, перемішуючи для того, щоб виключити появу грудочок. Знову все добре вимішайте і залиште на 10 хвилин. Консистенція повинна вийти ближче до сметані. Тепер, як і звичайні оладки, викладайте з допомогою ложки або маленького ополоника на розігріту сковороду з маслом. Обсмажувати необхідно з двох сторін, але не забувайте, що робите це для дітей, тому не засмажуйте сильно, до дуже темної кірочки. А після вилучення зі сковороди покладіть на звичайне паперове рушник, щоб прибрати надлишки смаженого олії.
Смачні оладки з курячою печінкою
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з приготування начинки або пригріву як деякі говорять в цьому випадку. Вимийте гриби наріжте їх пластинками або соломкою і пережарьте їх з дрібно нарізаними двома цибулинами, щоб з грибів пішла майже вся рідина. Потім відваріть два яйця і поріжте дрібними кубиками. Це будуть дві різні начинки. Вимиту і оброблену печінку подрібніть разом з цибулею, застосувавши комбайн або блендер, потім введіть туди всі залишилися інгредієнти крім сиру, часнику, олії та майонезу. Добре вимісіть, особливо в процесі додавання борошна. Потім залиште на 30 хвилин (манка повинна увібрати вологу і набрякнути). Тепер на розігріту сковороду викладіть печінкову суміш, а зверху одну з начинок, потім через три хвилини переверніть на іншу сторону. Намагайтеся, щоб кількість оладок з однією та іншою начинкою було одно. Після того, натертий сир змішайте з майонезом і пропущеним через прес часником. Цією сумішшю намазуйте оладки з однією начинкою, а зверху викладайте оладки з іншою начинкою, отримуючи таким чином міні торт з печінкових оладок.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт
Якщо в сім'ї є переконані противники страв з печінки, запропонуйте їм дуже смачні оладки на основі цього продукту. Запропоновані далі рецепти описані
Як приготувати печінкові оладки?
Печінкові оладки - це чудове блюдо, яке приготувати просто, і виходить воно чудово смачним. Їх можна подати на сніданок і до улюбленого гарніру в
Оладки зі свинячої печінки
Рецептів печінкових оладок існує неймовірна кількість і далі в статті представлені найбільш цікаві варіанти. Пропонуємо приготувати це чудове блюдо з
Оладки з яловичої печінки
Багато хто не особливо люблять страви з печінки, та марно. Цей субпродукт досить корисний, а страв з нього можна зробити неймовірну кількість від
Печінкові оладки – рецепт
Печінкові оладки стануть прекрасним сніданком або замінять легкий перекус протягом дня. Оладки з печінки досить дієтичні, підійдуть і дітям, і
Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це