Оладки зі свинячої печінки
Свиняча печінка хороша і смажена, тушкована, але особливою популярністю користується у вигляді оладок.
Варіантів печінкових оладок з свинячої печінки досить багато і сьогодні ми розглянемо чотири з них. Готуйте і дивуйте своїх домашніх поживними та смачними стравами.
Інгредієнти:
свиняча печінка — 900-950 г;
приправи (перець, коріандр);
масло або жир;
цибуля — 120-140 г;
борошно — 45-50 г;
рис — 150-160 г;
яйця — 3 шт.;
сіль.
Приготування
Рис варимо і остуджуємо. Цибулю і печінку нарізаємо крупно і пюрируем за допомогою зручної для вас кухонної техніки. Змішуємо з рисом, приправами, борошном, яйцями, солимо. Ложкою беремо по черзі цю масу і відправляємо смажитися. Готові вироби поєднуються з тушкованими овочами, гречкою. Можна подавати і без доповнення, а просто з соусом.
Інгредієнти:
свиняча печінка — 600-650 г;
вершки — 180-200 мл;
вівсяні пластівці — 4-5 ст. ложок;
спеції (бадьян, червоний перець);
сіль;
жир — 80-100 р.
Приготування
Вершки підігріваємо. З цією метою зручно використовувати мікрохвильову піч. Вливаємо їх в пластівці вівсянки. Для розм'якшення пластівців потрібно час, 15 хвилин — необхідний мінімум. Перебиваємо їх разом зі свинячою печінкою блендером. Додаємо бадьян, червоний перець, солимо. Ложкою розкладаємо тісто на сковороді з жиром. Смажимо, домагаючись отримання рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
свиняча печінка — 480-500 г;
свиняче сало — 50-70 г;
борошно — 100-110 г;
олія соняшникова;
сіль;
сметана — 2-3 ст. ложки;
гірчиця суха;
яйця — 2 шт.
Приготування
Печінку і сало пюрируем, використовуючи блендер (кухонний комбайн). Підсипаємо гірчицю, солимо, додаємо сметану і яйця. Підмішуємо борошно і робимо рідкувате тісто. Смажимо, перевертаючи, до готовності.
Інгредієнти:
крупа манна — 4-5 ст. ложок;
олія соняшникова — 90-100 мл;
свиняча печінка — 475-500 г;
цибуля — 75-80 г;
сіль;
хрін маринований;
яйця — 1 шт.
Приготування
Свинячу печінку разом з цибулею відправляємо на подрібнення в м'ясорубку. Перемішуємо з яйцем, хріном маринованим, сіллю і манною крупою. Через 15 хвилин починаємо смажити. Зачерпуючи ложкою масу, розкладаємо її на сковороді. Підрум'янюємо оладки і прибираємо на тарілку.
Варіантів печінкових оладок з свинячої печінки досить багато і сьогодні ми розглянемо чотири з них. Готуйте і дивуйте своїх домашніх поживними та смачними стравами.
Печінкові оладки - рецепт із свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Рис варимо і остуджуємо. Цибулю і печінку нарізаємо крупно і пюрируем за допомогою зручної для вас кухонної техніки. Змішуємо з рисом, приправами, борошном, яйцями, солимо. Ложкою беремо по черзі цю масу і відправляємо смажитися. Готові вироби поєднуються з тушкованими овочами, гречкою. Можна подавати і без доповнення, а просто з соусом.
Оладки зі свинячої печінки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вершки підігріваємо. З цією метою зручно використовувати мікрохвильову піч. Вливаємо їх в пластівці вівсянки. Для розм'якшення пластівців потрібно час, 15 хвилин — необхідний мінімум. Перебиваємо їх разом зі свинячою печінкою блендером. Додаємо бадьян, червоний перець, солимо. Ложкою розкладаємо тісто на сковороді з жиром. Смажимо, домагаючись отримання рум'яної скоринки.
Як приготувати печінкові оладки зі свинячої печінки?
Інгредієнти:
Приготування
Печінку і сало пюрируем, використовуючи блендер (кухонний комбайн). Підсипаємо гірчицю, солимо, додаємо сметану і яйця. Підмішуємо борошно і робимо рідкувате тісто. Смажимо, перевертаючи, до готовності.
Оладки зі свинячої печінки з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу печінку разом з цибулею відправляємо на подрібнення в м'ясорубку. Перемішуємо з яйцем, хріном маринованим, сіллю і манною крупою. Через 15 хвилин починаємо смажити. Зачерпуючи ложкою масу, розкладаємо її на сковороді. Підрум'янюємо оладки і прибираємо на тарілку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки з яловичої печінки
Багато хто не особливо люблять страви з печінки, та марно. Цей субпродукт досить корисний, а страв з нього можна зробити неймовірну кількість від
Свиняча печінка, смажена з цибулею
Готується свиняча печінка смажена з цибулею абсолютно не складно, досить швидко і виходить дуже приємною на смак. Таке блюдо відмінно підійде до
Печінкові оладки – рецепт
Печінкові оладки стануть прекрасним сніданком або замінять легкий перекус протягом дня. Оладки з печінки досить дієтичні, підійдуть і дітям, і
Котлети з свинячої печінки
Приготувати котлети теж можна по-різному. Ну ось, наприклад, котлети з свинячої печінки не тільки дуже смачні, але й корисні. Однак у приготуванні
Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає
Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це