Печінкові оладки – рецепт

Розповімо, як можна приготувати смачні печінкові оладки – класичне недороге блюдо для сніданку або ланчу.
Краще всього готувати оладки з телячої, свинячий, або курячою печінкою (вирощувати індичат у чистому вигляді кілька суховата і горьковата, її краще використовувати навпіл з курячої).
Оладки зі свинячої печінки з рисом – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінку подрібнюємо блендером або м'ясорубкою. Додаємо зварений рис (так можна вигідно утилізувати залишки), яйця, спеції і трохи борошна. Злегка збиваємо суміш. Густоту можна регулювати додаванням молока, яєць та борошна. Розігріваємо в сковороді жир, дозуємо оладки з допомогою великої ложки. Смажимо з переворотом до приємних бажаних відтінків. Подаємо із зеленню і соусами, можна з кефіром або йогуртом, зрозуміло, без гарніру.
Печінкові оладки з манкою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінку подрібнюємо (м'ясорубка, блендер) і з'єднуємо в мисці з манною крупою (можна замінити готової не надто густою манною кашею збільшивши її кількість приблизно 2 рази). Додаємо яйця, спеції і даємо суміші постояти хвилин 20. Злегка збиваємо. Густоту тіста регулюємо пшеничним борошном. При необхідності можна розбавити тісто молоком чи сметаною, можна також додати подрібненої зелені – це підвищить корисність страви. Смажимо на сковороді з переворотом на жирі або маслі.
Корисні печінкові оладки з морквою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кукурудзяне борошно замочуємо в 100 мл гарячого молока в окремій мисці (ретельно перемішуємо і залишаємо набухати).
Теляча печінка має специфічний присмак і запах, вимочуємо її в 100 мл молока близько 2 годин, потім переміщаємо в друшляк. Печінку подрібнюємо (м'ясорубка, блендер, комбайн). Додаємо моркву, протерту на дрібній тертці, яйця, спеції та кукурудзяно-молочну суміш. Додаємо борошно пшеничне, злегка збиваємо, можна міксером.
Розігріваємо в сковороді жир. Виливаємо оладки на сковороду ложкою відповідного розміру. Обсмажуємо з переворотом.
Такі печінкові оладки вийдуть значно смачніше і корисніше, якщо замінити морква гарбузом. Можна також включити в їх

Маленька хитрість
Зазвичай подають оладки теплими, відразу після приготування, однак може статися так, що з якоїсь причини їх не з'їли. Втратили пишність холодні остиглі оладки, пролежали кілька годин, не дуже смачні. Але вихід є: розігріємо печінкові оладки в духовці на змащеному жиром деку (або в сковороді без ручки).
Рекомендуємо добрі рецепти

Оладки на сметані
Оладки - дуже популярне російське блюдо, яке можна готувати на сніданок, полуденок або просто до чаю. Є безліч рецептів оладок, і навіть якщо у вас

Оладки з кукурудзяного борошна
Оладки - відмінний сніданок для всієї родини. Приготувати їх дуже просто, на смак вони дивовижні, та і подати до них можна будь-яку добавку, будь то

Медові оладки
Медові оладки - чудовий сніданок, який не тільки наситить всю родину, але й підніме настрій. Приготувати медові оладки дуже просто, та й часу цей

Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це

Оладки без яєць
Якщо ви захотіли спекти смачні оладки до сніданку, а в будинку не виявилося яєць - не турбуйтеся! Ми вам розповімо, як можна приготувати дуже смачні