Котлети з свинячої печінки

Котлети з свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб приготувати котлети з печінки, потрібно очистити її від пленочек, промити, висушити і нарізати невеликими шматочками. Щоб вона стала більш ніжною, можна печінку замочити в молоці приблизно на півгодини. Але для котлет це робити необов'язково. Далі печінку разом з цибулею і салом необхідно пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. В отриману масу вводимо яйця, сіль і перець. Перемішуємо і потихеньку додаємо борошно. Тісто по консистенції нагадує основу для оладок. На сковороді добре розігріваємо рослинне масло. Викладаємо ложкою отримане тісто котлетки і обсмажуємо з двох боків до утворення рум'яної скоринки. Котлети з печінки готові, подавати з картопляним пюре і свіжими овочами.
Котлети з печінки з рисом
З печінки можна також приготувати котлети з рисом - аналог м'ясних тефтелькою.
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до готовності, але важливо не переварити. Печінка миємо, прибираємо плівки і пропускаємо через м'ясорубку. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. З'єднуємо печінка, рис, цибулю, солимо і перчимо. Смажимо наші котлети на добре розігрітому рослинному маслі з двох сторін.
Рецепт пишних котлет із свинячої печінки
Найчастіше котлети з печінки виходять плоскими і більше нагадують оладки. У цьому ж рецепті ми розповімо, як зробити так, щоб печінкові котлети зі свинячої печінки вийшли пишними.
Інгредієнти:

Приготування
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Печінка миємо, нарізаємо шматочками і обсушуємо. Подрібнюємо її в блендері разом з цибулею (можна це зробити і в м'ясорубці). Потім часник пропускаємо через прес і додаємо його до печінкової маси. Туди ж додаємо соду на кінчику ножа, гашену оцтом, манну крупу, сіль і перець. Все добре перемішуємо і даємо постояти приблизно 20 хвилин. Це потрібно для того, щоб манка набухла. Потім розігріваємо олію на сковороді, формуємо котлетки, обвалюємо їх у сухарях і смажимо до рум'яної скоринки з двох сторін. Пишні печінкові котлетки готові.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печінка в клярі
Якщо ви любите печінку, але не знаєте рецептів для її приготування, то ми підкажемо вам безліч цікавих варіантів. Сьогодні поговоримо про

Котлети з яловичої печінки
Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це