Котлети з яловичої печінки

Печінкові котлети з печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінка моєму, очищаємо від плівок, обсушуємо і нарізаємо довільними шматочками. Лук очищаємо і ріжемо на кілька частин. Потім печінку разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо у блендері. В отриману масу додаємо 1 яйце, борошно і вершки, солимо і перчимо. Все добре перемішуємо. Тісто виходить як на оладки. Тепер у сковороді розігріваємо олію, викладаємо фарш столовою ложкою на сковороду і обсмажуємо з двох боків до появи рум'яної скоринки. Печінка сама по собі готується досить швидко, тому на цьому етапі приготування котлет з яловичої печінки може закінчитися. Але при бажанні їх ще можна тушкувати. Для цього в каструльку наливаємо трохи окропу, складаємо котлети і протушиваем під закритою кришкою близько 5 хвилин. Тушковані котлети виходять більш м'якими.
Котлети з печінки в духовці
Всім відомо, що страви, приготовлені в духовці, виходять більш корисними, ніж ті, які смажили на сковороді. От і ми пропонуємо вам приготувати смачні котлети з печінки в духовці.
Інгредієнти:
Приготування
Печінка пропускаємо через м'ясорубку. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі. Рис відварюємо до напівготовності, відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Тепер всі інгредієнти змішуємо, солимо і перчимо за смаком. Якщо маса виходить занадто рідкою можна додати трохи борошна. Бажано отриманий фарш поставити приблизно на 30 хвилин у холодильник. Потім дістаємо, на змащений маслом деко викладаємо наші котлетки і запікаємо в духовці близько 25 хвилин. Коли котлетки вже «схопилися», тобто трохи пропеклися, заливаємо їх сметанним соусом. Для його приготування необхідно змішати сметану з сіллю і перцем, за бажанням можна ще додати зелень або подрібнений часник.
Рецепт приготування котлет з печінки
У звичайні м'ясні котлети зазвичай додається хліб. Це робиться не з економії - хліб надає готовим виробам пишність. Так чому б і печінкові котлети не додати трохи хліба? Пропонуємо вам спробувати приготувати печінкові котлетки за таким рецептом.
Інгредієнти:

Приготування
Попередньо промиту і очищену від плівок нарізаємо печінку шматочками і пропускаємо через м'ясорубку. Хліб вимочуємо, краще це зробити в молоці, але можна і в звичайній воді. Потім перекручуємо його разом з цибулею на м'ясорубці. Інгредієнти з'єднуємо, додаємо яйце, борошно, сіль і перець. Вимішуємо і смажимо котлети на розігрітому рослинному маслі з двох сторін. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з яловичої печінки
Салати з яловичої печінки набагато корисніше, ніж з м'ясом, особливо в поєднанні з зеленню. Такий салат можна назвати дієтичним, але тим не менш він

Котлети з курячої печінки
Приготування котлет - це справа тонка. Особливо, коли питання стосується курячої печінки. Для того щоб зрозуміти, наскільки це смачно, необхідно

Котлети з свинячої печінки
Приготувати котлети теж можна по-різному. Ну ось, наприклад, котлети з свинячої печінки не тільки дуже смачні, але й корисні. Однак у приготуванні

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Суфле з печінки
Обридлі печінкові паштети з лишком можна замінити більш ніжними і соковитими суфле. Ресторанну страву з курячої, або яловичої печінки легко