Свиняча печінка, смажена з цибулею
Свиняча печінка за своїми смаковими якостями нічим не поступається будь-якого м'яса, а за наявності в її складі вітамінів і мікроелементів перевершує його. Страви з печінки рекомендують дітям, вагітним жінкам, спортсменам для відновлення організму після навантажень.
В стравах свинячу печінку використовують варену, смажену, запечену, для приготування паштетів. З неї роблять печінкові оладки, і навіть торти. Гірчинку, присутню в печінці, можна нівелювати якщо замочити її в молоці або воді.
Особливий пікантний смак і неповторний аромат смаженої печінки надає ріпчасту цибулю, якого має бути велика кількість.
Свиняча печінка, смажена з цибулею на сковороді, є одним з найбільш простих і швидких в приготуванні страв. Тому людям, які завжди поспішають, пропонуємо кілька рецептів і розповідаємо, як смачно посмажити свинячу печінку з цибулею.
Інгредієнти:
печінка свиняча – 450 г;
цибуля – 200 г;
сметана – 120 г;
борошно – 65 г;
сіль – 5 р;
суміш перців свежемолотая;
олія рафінована рослинна – 35 г;
перець.
Приготування
Перед початком термічної обробки ретельно промиваємо і гарненько обсушуємо печінку і нарізаємо шматочками невеликої товщини. Безпосередньо перед смаженням потім кожен шматочок у борошні і відправляємо на розпечену сковороду з олією. Обсмажуємо кожну сторону по дві хвилини і перекладаємо в тарілку. На ту ж сковороду до печінковому соку доливаємо масло і закладаємо порізану півкільцями цибулю, смажимо до зарум'янювання. Потім повертаємо в сковороду печінку, виливаємо сметану, приправляємо сіллю сумішшю перців, тушкуємо сім-вісім хвилин, і знімаємо з плити. Подаємо печінка гарячої з відварною картоплею, за бажанням приправивши зеленню.
Інгредієнти:
печінка свиняча – 550 г;
цибуля порей– 200 г;
сметана – 120 г;
олія рафінована рослинна – 35 г;
сіль;
суміш перців свежемолотая;
свіжа зелень.
Приготування
Добре промиту печінку ретельно обсушуємо і очищаємо від прожилок і плівочок. Потім нарізаємо на невеликі скибочки і перекладаємо їх на розпечену сковороду з рослинним рафінованим маслом і смажимо, постійно помішуючи, поки печінка не поміняє колір. Тепер закладаємо попередньо очищену і пропущену через дрібну тертку моркву, сіль, суміш перців і тушкуємо до готовності. В кінці приготування кидаємо нарізану півкільцями цибулю-порей (беремо тільки його білу частину), припускаємо ще п'ять хвилин і вимикаємо плиту.
Подаємо печінка гарячої з відварною картоплею і зеленню.
В стравах свинячу печінку використовують варену, смажену, запечену, для приготування паштетів. З неї роблять печінкові оладки, і навіть торти. Гірчинку, присутню в печінці, можна нівелювати якщо замочити її в молоці або воді.
Особливий пікантний смак і неповторний аромат смаженої печінки надає ріпчасту цибулю, якого має бути велика кількість.
Свиняча печінка, смажена з цибулею на сковороді, є одним з найбільш простих і швидких в приготуванні страв. Тому людям, які завжди поспішають, пропонуємо кілька рецептів і розповідаємо, як смачно посмажити свинячу печінку з цибулею.
Рецепт смаженої свинячої печінки з цибулею і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Перед початком термічної обробки ретельно промиваємо і гарненько обсушуємо печінку і нарізаємо шматочками невеликої товщини. Безпосередньо перед смаженням потім кожен шматочок у борошні і відправляємо на розпечену сковороду з олією. Обсмажуємо кожну сторону по дві хвилини і перекладаємо в тарілку. На ту ж сковороду до печінковому соку доливаємо масло і закладаємо порізану півкільцями цибулю, смажимо до зарум'янювання. Потім повертаємо в сковороду печінку, виливаємо сметану, приправляємо сіллю сумішшю перців, тушкуємо сім-вісім хвилин, і знімаємо з плити. Подаємо печінка гарячої з відварною картоплею, за бажанням приправивши зеленню.
Печінка свиняча смажена з цибулею та морквою
Інгредієнти:
Приготування
Добре промиту печінку ретельно обсушуємо і очищаємо від прожилок і плівочок. Потім нарізаємо на невеликі скибочки і перекладаємо їх на розпечену сковороду з рослинним рафінованим маслом і смажимо, постійно помішуючи, поки печінка не поміняє колір. Тепер закладаємо попередньо очищену і пропущену через дрібну тертку моркву, сіль, суміш перців і тушкуємо до готовності. В кінці приготування кидаємо нарізану півкільцями цибулю-порей (беремо тільки його білу частину), припускаємо ще п'ять хвилин і вимикаємо плиту.
Подаємо печінка гарячої з відварною картоплею і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
Печінка в клярі
Якщо ви любите печінку, але не знаєте рецептів для її приготування, то ми підкажемо вам безліч цікавих варіантів. Сьогодні поговоримо про
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка смажена з цибулею
Печінка - корисний дієтичний продукт, в якому міститься безліч корисних речовин, різних вітамінів і мікроелементів. І сьогодні ми поговоримо про
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька