Оладки з яловичої печінки
Печінка - це субпродукт, до якого багато хто ставиться зневажливо. І марно. У ній міститься величезна кількість необхідних організму корисних речовин. Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати оладки з яловичої печінки.
Інгредієнти:
печінка яловича – 450 г;
сметана – 30 г;
борошно – 40 г;
яйця – 1 шт.;
цибуля – 150 г;
олія рослинна;
сіль;
перець.
Приготування
Печінка і ріпчасту цибулю перекручуємо на м'ясорубці. Додаємо сметану, вбиваємо яйце, додаємо борошно, а також перчимо і солимо. Гарненько перемішуємо інгредієнти. На сковороді добре прогріваємо рослинне масло. Потім вогонь трохи зменшуємо і за допомогою столової ложки викладаємо порції печінкової маси. Обсмажуємо наші оладки до готовності з однієї й іншої сторони.
Інгредієнти:
яловича печінка – 550 г;
яйця – 1 шт.;
цибуля – 120 г;
морква – 150 г;
борошно – 50 р;
сіль;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Яловичу печінку спочатку промиваємо під холодною водою. Потім за допомогою гострого ножа з поверхні зчищають плівочку. Якщо зустрічаються жовчні протоки, то їх також видаляємо. Очищаємо моркву і цибулю, а потім подрібнюємо овочі і злегка обсмажуємо. До готовності їх доводити не потрібно, достатньо лише трохи розм'якшити. Після цього печінка цибулю і моркву пропускаємо через м'ясорубку. В отриманий фарш додаємо 1 яйце, додаємо 2 столові ложки борошна, сіль, спеції і добре перемішуємо. На сковороду вливаємо олію, добре нагріваємо і ложкою викладаємо порції фаршу. З кожної сторони оладки обсмажуємо хвилин по 5.
Інгредієнти:
печінка яловича – 200 г;
яйця – 1 шт.;
кефір – 150 мл;
цибуля – 150 г;
картопля – 120 г;
морква – 150 г;
сода – 3 г;
борошно пшеничне – 5 ст. ложок.
Приготування
Нарізаємо цибулю дрібненько, а морква пропускаємо через тертку. Сиру печінку разом з картоплею перекручуємо на м'ясорубці. Вливаємо в отриману масу кефір і вбиваємо яйце. Далі додаємо гашену оцтом соду. Цибулю і моркву обсмажуємо. Відправляємо їх до решти продуктів, підсолюємо, перчимо, додаємо борошно і добре перемішуємо. Викладаємо тісто на розігріту сковороду з маслом і смажимо печінкові оладки з двох сторін на помірному вогні.
Інгредієнти:
манна крупа – 5 ст. ложок;
печінка яловича – 600 г;
яйця – 1 шт.;
сметана 20% жирності – 40 г;
часник – 2 зубчики;
цибуля – 130 г;
рослинне масло.
Приготування
Печінку ріжемо шматочками і перекручуємо на м'ясорубці разом з цибулею і часником. Додаємо манку, яйце, сметану, перець і сіль. Перемішуємо і даємо постояти хвилин 40 – за цей час добре розбухне манка. Після цього столовою ложкою набираємо трохи печінкової маси і викладаємо її на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо оладки з печінки з двох боків до рум'яності.
Інгредієнти:
яловича печінка – 400 г;
хліб черствий – 250 г;
яйця – 1 шт.;
цибуля – 150 г;
молоко – 200 мл;
дрібні вівсяні пластівці – 2 ст. ложки;
сіль;
перець;
рослинне масло.
Приготування
З черствого хліба зрізаємо скоринки, потім його ріжемо великими кубиками і заливаємо молоком для розбухання. Печінку подрібнюємо у блендері до однорідності. Потім додаємо цибулю, яйце, солимо, перчимо і знову все збиваємо. Потім додаємо віджатий хліб, вівсяні пластівці і добре розмішуємо. Накриваємо фарш і залишаємо хвилин на 15 щоб вівсяні пластівці набубнявіли. На сковороду вливаємо олію, розігріваємо його і за допомогою столової ложки викладаємо фарш. Смажимо на середньому вогні до рум'яності. Після цього вливаємо близько 40 мл води і тушкуємо оладки 3 хвилини під кришкою.
Оладки з яловичої печінки – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінка і ріпчасту цибулю перекручуємо на м'ясорубці. Додаємо сметану, вбиваємо яйце, додаємо борошно, а також перчимо і солимо. Гарненько перемішуємо інгредієнти. На сковороді добре прогріваємо рослинне масло. Потім вогонь трохи зменшуємо і за допомогою столової ложки викладаємо порції печінкової маси. Обсмажуємо наші оладки до готовності з однієї й іншої сторони.
Оладки з яловичої печінки – простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку спочатку промиваємо під холодною водою. Потім за допомогою гострого ножа з поверхні зчищають плівочку. Якщо зустрічаються жовчні протоки, то їх також видаляємо. Очищаємо моркву і цибулю, а потім подрібнюємо овочі і злегка обсмажуємо. До готовності їх доводити не потрібно, достатньо лише трохи розм'якшити. Після цього печінка цибулю і моркву пропускаємо через м'ясорубку. В отриманий фарш додаємо 1 яйце, додаємо 2 столові ложки борошна, сіль, спеції і добре перемішуємо. На сковороду вливаємо олію, добре нагріваємо і ложкою викладаємо порції фаршу. З кожної сторони оладки обсмажуємо хвилин по 5.
Ніжні оладки з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо цибулю дрібненько, а морква пропускаємо через тертку. Сиру печінку разом з картоплею перекручуємо на м'ясорубці. Вливаємо в отриману масу кефір і вбиваємо яйце. Далі додаємо гашену оцтом соду. Цибулю і моркву обсмажуємо. Відправляємо їх до решти продуктів, підсолюємо, перчимо, додаємо борошно і добре перемішуємо. Викладаємо тісто на розігріту сковороду з маслом і смажимо печінкові оладки з двох сторін на помірному вогні.
Печінкові оладки з яловичої печінки з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Печінку ріжемо шматочками і перекручуємо на м'ясорубці разом з цибулею і часником. Додаємо манку, яйце, сметану, перець і сіль. Перемішуємо і даємо постояти хвилин 40 – за цей час добре розбухне манка. Після цього столовою ложкою набираємо трохи печінкової маси і викладаємо її на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо оладки з печінки з двох боків до рум'яності.
Як приготувати оладки з яловичої печінки з вівсяними пластівцями?
Інгредієнти:
Приготування
З черствого хліба зрізаємо скоринки, потім його ріжемо великими кубиками і заливаємо молоком для розбухання. Печінку подрібнюємо у блендері до однорідності. Потім додаємо цибулю, яйце, солимо, перчимо і знову все збиваємо. Потім додаємо віджатий хліб, вівсяні пластівці і добре розмішуємо. Накриваємо фарш і залишаємо хвилин на 15 щоб вівсяні пластівці набубнявіли. На сковороду вливаємо олію, розігріваємо його і за допомогою столової ложки викладаємо фарш. Смажимо на середньому вогні до рум'яності. Після цього вливаємо близько 40 мл води і тушкуємо оладки 3 хвилини під кришкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
Котлети з свинячої печінки
Приготувати котлети теж можна по-різному. Ну ось, наприклад, котлети з свинячої печінки не тільки дуже смачні, але й корисні. Однак у приготуванні
Котлети з яловичої печінки
Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але
Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це