Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Оладки з яловичої печінки

Оладки з яловичої печінки

15-09-2015, 20:45
439
Оладки з яловичої печінки
Печінка - це субпродукт, до якого багато хто ставиться зневажливо. І марно. У ній міститься величезна кількість необхідних організму корисних речовин. Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати оладки з яловичої печінки.

Оладки з яловичої печінки – рецепт


Інгредієнти:

  • печінка яловича – 450 г;

  • сметана – 30 г;

  • борошно – 40 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • цибуля – 150 г;

  • олія рослинна;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Печінка і ріпчасту цибулю перекручуємо на м'ясорубці. Додаємо сметану, вбиваємо яйце, додаємо борошно, а також перчимо і солимо. Гарненько перемішуємо інгредієнти. На сковороді добре прогріваємо рослинне масло. Потім вогонь трохи зменшуємо і за допомогою столової ложки викладаємо порції печінкової маси. Обсмажуємо наші оладки до готовності з однієї й іншої сторони.

    Оладки з яловичої печінки – простий рецепт


    Інгредієнти:

  • яловича печінка – 550 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • цибуля – 120 г;

  • морква – 150 г;

  • борошно – 50 р;

  • сіль;

  • спеції;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Яловичу печінку спочатку промиваємо під холодною водою. Потім за допомогою гострого ножа з поверхні зчищають плівочку. Якщо зустрічаються жовчні протоки, то їх також видаляємо. Очищаємо моркву і цибулю, а потім подрібнюємо овочі і злегка обсмажуємо. До готовності їх доводити не потрібно, достатньо лише трохи розм'якшити. Після цього печінка цибулю і моркву пропускаємо через м'ясорубку. В отриманий фарш додаємо 1 яйце, додаємо 2 столові ложки борошна, сіль, спеції і добре перемішуємо. На сковороду вливаємо олію, добре нагріваємо і ложкою викладаємо порції фаршу. З кожної сторони оладки обсмажуємо хвилин по 5.

    Ніжні оладки з яловичої печінки


    Інгредієнти:

  • печінка яловича – 200 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • кефір – 150 мл;

  • цибуля – 150 г;

  • картопля – 120 г;

  • морква – 150 г;

  • сода – 3 г;

  • борошно пшеничне – 5 ст. ложок.


  • Приготування
    Нарізаємо цибулю дрібненько, а морква пропускаємо через тертку. Сиру печінку разом з картоплею перекручуємо на м'ясорубці. Вливаємо в отриману масу кефір і вбиваємо яйце. Далі додаємо гашену оцтом соду. Цибулю і моркву обсмажуємо. Відправляємо їх до решти продуктів, підсолюємо, перчимо, додаємо борошно і добре перемішуємо. Викладаємо тісто на розігріту сковороду з маслом і смажимо печінкові оладки з двох сторін на помірному вогні.

    Печінкові оладки з яловичої печінки з манкою


    Інгредієнти:

  • манна крупа – 5 ст. ложок;

  • печінка яловича – 600 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • сметана 20% жирності – 40 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • цибуля – 130 г;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Печінку ріжемо шматочками і перекручуємо на м'ясорубці разом з цибулею і часником. Додаємо манку, яйце, сметану, перець і сіль. Перемішуємо і даємо постояти хвилин 40 – за цей час добре розбухне манка. Після цього столовою ложкою набираємо трохи печінкової маси і викладаємо її на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо оладки з печінки з двох боків до рум'яності.

    Як приготувати оладки з яловичої печінки з вівсяними пластівцями?


    Інгредієнти:

  • яловича печінка – 400 г;

  • хліб черствий – 250 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • цибуля – 150 г;

  • молоко – 200 мл;

  • дрібні вівсяні пластівці – 2 ст. ложки;

  • сіль;

  • перець;
  • Оладки з яловичої печінки

  • рослинне масло.


  • Приготування
    З черствого хліба зрізаємо скоринки, потім його ріжемо великими кубиками і заливаємо молоком для розбухання. Печінку подрібнюємо у блендері до однорідності. Потім додаємо цибулю, яйце, солимо, перчимо і знову все збиваємо. Потім додаємо віджатий хліб, вівсяні пластівці і добре розмішуємо. Накриваємо фарш і залишаємо хвилин на 15 щоб вівсяні пластівці набубнявіли. На сковороду вливаємо олію, розігріваємо його і за допомогою столової ложки викладаємо фарш. Смажимо на середньому вогні до рум'яності. Після цього вливаємо близько 40 мл води і тушкуємо оладки 3 хвилини під кришкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуляш з яловичої печінки
    Гуляш з яловичої печінки
    Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
    Котлети з свинячої печінки
    Котлети з свинячої печінки
    Приготувати котлети теж можна по-різному. Ну ось, наприклад, котлети з свинячої печінки не тільки дуже смачні, але й корисні. Однак у приготуванні
    Котлети з яловичої печінки
    Котлети з яловичої печінки
    Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але
    Паштет з яловичої печінки - рецепт
    Паштет з яловичої печінки - рецепт
    Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
    Начинка з печінки
    Начинка з печінки
    Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
    Оладки з печінки - рецепт
    Оладки з печінки - рецепт
    Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це