Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт
Печінка – один з найбільш незвичайних продуктів, який можна або любити, або категорично ненавидіти. У будь-якому випадку, заперечувати його колосальну користь безглуздо. Якщо ви хочете приготувати багатий вітамінами і мікроелементами продукт, але не банальним способом, то спробуйте рецепт печінкових оладок з яловичої печінки. У додатку соусу зі сметани або навіть без неї ви отримаєте дивно смачну закуску, годиться для подачі навіть під час сніданку.
Класичні печінкові оладки готуються з додаванням борошна в якості згущувача. Борошно можна підсипати за бажанням: чим густіше буде тісто, тим товщі вийдуть оладки.
Інгредієнти:
борошно - 180 г;
яйця - 3 шт.;
яловича печінка - 530 г;
сода - 1 ч. ложка;
молоко - 55 мл;
сметана - 140 г;
часниковий зубок;
жменя зелені кропу.
Приготування
Яловичу печінку очистити від плівок і добре промийте. Шматочки печінки покладіть в блендер і збийте на максимальній швидкості в однорідну пасту. Додайте до печінки борошно і збиті яйця, влийте молоко і підсипте соду. Повторно збийте тісто і не забудьте посолити. Відбирайте порції тіста ложкою і обсмажуйте його у великій кількості олії до рум'янцю з обох сторін. Слідкуйте за тим, щоб вогонь при цьому не був занадто сильним, інакше печінка перепалиться і буде гірчити.
Готові оладки подавайте з соусом із суміші сметани, рубаною зелені і часнику.
Інгредієнти:
яловича печінка - 980 р;
яйця - 2 шт.;
борошно - 190 г;
томатна паста - 25 г;
рослинне масло - 35 мл;
морква - 75 г;
часник сушений - 1 ч. ложка.
Приготування
Перед тим, як приготувати печінкові оладки з яловичої печінки, підготуйте продукт, очистивши його від плівок і проток, а потім ретельно промивши його від залишків крові. Підготовлену печінку перетворіть в пасту будь-яким зручним чином. До печінковому фаршу додайте дрібно натерту моркву, борошно, пюрированный часник і яйця. Покладіть трохи томатної пасти і влийте масло. Не забувайте і про сіль. Обсмажуйте ніжні оладки з краплею олії до рум'яного кольору.
В якості альтернативного згущувача для тесту можна використовувати і манну крупу, правда в такому випадку, приготування займе трохи більше часу із-за того, що манці необхідно буде розбухнути, щоб не хрустіти на зубках.
Інгредієнти:
яловича печінка - 530 г;
яйця - 3 шт.;
манна крупа - 55 г;
молоко - 45 мл;
майонез - 45 р.
Приготування
Промивши очищену яловичу печінку, подрібніть її. Манку залийте збитими з молоком яйцями і залиште на 20 хвилин. Через відведений час змішайте набряклу масу з печінковим фаршем, додайте майонез і сіль. Обсмажуйте оладки на промасленим сковороді до повної готовності.
Подавайте оладки з яловичої печінки з рисом або картопляним пюре, нарізаними овочами, макаронами або улюбленим соусом.
Печінкова маса може тримати форму і за рахунок хлібного м'якушки, як звичайні котлети. Крім того, завдяки хлібу, маса вийде дивно ніжною, а кількість котлет збільшиться.
Інгредієнти:
яловича печінка - 540 г;
часник - 2 зубки;
ріпчаста цибуля - 95 г;
білий хліб - 75 г;
молоко - 45 мл;
яйця - 3 шт.
Приготування
Підготувавши яловичу печінку, перетворите її в фарш і приправте його. Туди ж видавіть часник і додайте максимально дрібно нарізану цибулю. Збийте яйця і додайте їх до печінки. Залийте Молоком хлібний м'якуш, залиште його на кілька хвилин, відіжміть і перекрутіть. Змішайте м'якуш з печінкою і приступайте до обжарке оладок.
Оладки з яловичої печінки – рецепт
Класичні печінкові оладки готуються з додаванням борошна в якості згущувача. Борошно можна підсипати за бажанням: чим густіше буде тісто, тим товщі вийдуть оладки.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку очистити від плівок і добре промийте. Шматочки печінки покладіть в блендер і збийте на максимальній швидкості в однорідну пасту. Додайте до печінки борошно і збиті яйця, влийте молоко і підсипте соду. Повторно збийте тісто і не забудьте посолити. Відбирайте порції тіста ложкою і обсмажуйте його у великій кількості олії до рум'янцю з обох сторін. Слідкуйте за тим, щоб вогонь при цьому не був занадто сильним, інакше печінка перепалиться і буде гірчити.
Готові оладки подавайте з соусом із суміші сметани, рубаною зелені і часнику.
Ніжні оладки з яловичої печінки з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати печінкові оладки з яловичої печінки, підготуйте продукт, очистивши його від плівок і проток, а потім ретельно промивши його від залишків крові. Підготовлену печінку перетворіть в пасту будь-яким зручним чином. До печінковому фаршу додайте дрібно натерту моркву, борошно, пюрированный часник і яйця. Покладіть трохи томатної пасти і влийте масло. Не забувайте і про сіль. Обсмажуйте ніжні оладки з краплею олії до рум'яного кольору.
Оладки з печінки яловичої з манкою
В якості альтернативного згущувача для тесту можна використовувати і манну крупу, правда в такому випадку, приготування займе трохи більше часу із-за того, що манці необхідно буде розбухнути, щоб не хрустіти на зубках.
Інгредієнти:
Приготування
Промивши очищену яловичу печінку, подрібніть її. Манку залийте збитими з молоком яйцями і залиште на 20 хвилин. Через відведений час змішайте набряклу масу з печінковим фаршем, додайте майонез і сіль. Обсмажуйте оладки на промасленим сковороді до повної готовності.
Подавайте оладки з яловичої печінки з рисом або картопляним пюре, нарізаними овочами, макаронами або улюбленим соусом.
Смачні оладки з яловичої печінки
Печінкова маса може тримати форму і за рахунок хлібного м'якушки, як звичайні котлети. Крім того, завдяки хлібу, маса вийде дивно ніжною, а кількість котлет збільшиться.
Інгредієнти:
Приготування
Підготувавши яловичу печінку, перетворите її в фарш і приправте його. Туди ж видавіть часник і додайте максимально дрібно нарізану цибулю. Збийте яйця і додайте їх до печінки. Залийте Молоком хлібний м'якуш, залиште його на кілька хвилин, відіжміть і перекрутіть. Змішайте м'якуш з печінкою і приступайте до обжарке оладок.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати печінкові оладки?
Печінкові оладки - це чудове блюдо, яке приготувати просто, і виходить воно чудово смачним. Їх можна подати на сніданок і до улюбленого гарніру в
Оладки зі свинячої печінки
Рецептів печінкових оладок існує неймовірна кількість і далі в статті представлені найбільш цікаві варіанти. Пропонуємо приготувати це чудове блюдо з
Оладки з яловичої печінки
Багато хто не особливо люблять страви з печінки, та марно. Цей субпродукт досить корисний, а страв з нього можна зробити неймовірну кількість від
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
Котлети з яловичої печінки
Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але
Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це