Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт

Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт

5-02-2016, 08:09
574
Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт
Печінка – один з найбільш незвичайних продуктів, який можна або любити, або категорично ненавидіти. У будь-якому випадку, заперечувати його колосальну користь безглуздо. Якщо ви хочете приготувати багатий вітамінами і мікроелементами продукт, але не банальним способом, то спробуйте рецепт печінкових оладок з яловичої печінки. У додатку соусу зі сметани або навіть без неї ви отримаєте дивно смачну закуску, годиться для подачі навіть під час сніданку.

Оладки з яловичої печінки – рецепт


Класичні печінкові оладки готуються з додаванням борошна в якості згущувача. Борошно можна підсипати за бажанням: чим густіше буде тісто, тим товщі вийдуть оладки.
Інгредієнти:

  • борошно - 180 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • яловича печінка - 530 г;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • молоко - 55 мл;

  • сметана - 140 г;

  • часниковий зубок;

  • жменя зелені кропу.


  • Приготування
    Яловичу печінку очистити від плівок і добре промийте. Шматочки печінки покладіть в блендер і збийте на максимальній швидкості в однорідну пасту. Додайте до печінки борошно і збиті яйця, влийте молоко і підсипте соду. Повторно збийте тісто і не забудьте посолити. Відбирайте порції тіста ложкою і обсмажуйте його у великій кількості олії до рум'янцю з обох сторін. Слідкуйте за тим, щоб вогонь при цьому не був занадто сильним, інакше печінка перепалиться і буде гірчити.
    Готові оладки подавайте з соусом із суміші сметани, рубаною зелені і часнику.

    Ніжні оладки з яловичої печінки з морквою


    Інгредієнти:

  • яловича печінка - 980 р;

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 190 г;

  • томатна паста - 25 г;

  • рослинне масло - 35 мл;

  • морква - 75 г;

  • часник сушений - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати печінкові оладки з яловичої печінки, підготуйте продукт, очистивши його від плівок і проток, а потім ретельно промивши його від залишків крові. Підготовлену печінку перетворіть в пасту будь-яким зручним чином. До печінковому фаршу додайте дрібно натерту моркву, борошно, пюрированный часник і яйця. Покладіть трохи томатної пасти і влийте масло. Не забувайте і про сіль. Обсмажуйте ніжні оладки з краплею олії до рум'яного кольору.

    Оладки з печінки яловичої з манкою


    В якості альтернативного згущувача для тесту можна використовувати і манну крупу, правда в такому випадку, приготування займе трохи більше часу із-за того, що манці необхідно буде розбухнути, щоб не хрустіти на зубках.
    Інгредієнти:

  • яловича печінка - 530 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • манна крупа - 55 г;

  • молоко - 45 мл;

  • майонез - 45 р.


  • Приготування
    Промивши очищену яловичу печінку, подрібніть її. Манку залийте збитими з молоком яйцями і залиште на 20 хвилин. Через відведений час змішайте набряклу масу з печінковим фаршем, додайте майонез і сіль. Обсмажуйте оладки на промасленим сковороді до повної готовності.
    Подавайте оладки з яловичої печінки з рисом або картопляним пюре, нарізаними овочами, макаронами або улюбленим соусом.

    Смачні оладки з яловичої печінки


    Печінкова маса може тримати форму і за рахунок хлібного м'якушки, як звичайні котлети. Крім того, завдяки хлібу, маса вийде дивно ніжною, а кількість котлет збільшиться.
    Інгредієнти:

  • яловича печінка - 540 г;

  • часник - 2 зубки;
  • Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт

  • ріпчаста цибуля - 95 г;

  • білий хліб - 75 г;

  • молоко - 45 мл;

  • яйця - 3 шт.


  • Приготування
    Підготувавши яловичу печінку, перетворите її в фарш і приправте його. Туди ж видавіть часник і додайте максимально дрібно нарізану цибулю. Збийте яйця і додайте їх до печінки. Залийте Молоком хлібний м'якуш, залиште його на кілька хвилин, відіжміть і перекрутіть. Змішайте м'якуш з печінкою і приступайте до обжарке оладок.



  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати печінкові оладки?
    Як приготувати печінкові оладки?
    Печінкові оладки - це чудове блюдо, яке приготувати просто, і виходить воно чудово смачним. Їх можна подати на сніданок і до улюбленого гарніру в
    Оладки зі свинячої печінки
    Оладки зі свинячої печінки
    Рецептів печінкових оладок існує неймовірна кількість і далі в статті представлені найбільш цікаві варіанти. Пропонуємо приготувати це чудове блюдо з
    Оладки з яловичої печінки
    Оладки з яловичої печінки
    Багато хто не особливо люблять страви з печінки, та марно. Цей субпродукт досить корисний, а страв з нього можна зробити неймовірну кількість від
    Гуляш з яловичої печінки
    Гуляш з яловичої печінки
    Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
    Котлети з яловичої печінки
    Котлети з яловичої печінки
    Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але
    Оладки з печінки - рецепт
    Оладки з печінки - рецепт
    Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це