Смачне тісто для пельменів

Смачне заварне тісто для пельменів
Інгредієнти:
Приготування
Над великою ємністю акуратно просіваємо борошно, туди кладемо сіль, цукор і перемішуємо. Кип'ятимо воду, в яку кидаємо масло, щоб воно розчинилося. Після закипання воду з маслом потроху вливаємо в борошно. Відразу ж починаємо замішувати тісто, щоб не було грудок. Якщо раптом тісто виходить занадто липким, то додаємо ще борошно і перемішуємо. Далі формуємо з нього кулю, покласти в каструлю, прикриваємо і на годинку залишаємо. А після цього починаємо ліпити пельмені.
Саме смачне тісто для пельменів
Інгредієнти:
Приготування
У 1/3 просіяного борошна спочатку вливаємо 05 склянки окропу і гарненько перемішуємо. Коли маса стане однорідною, вливаємо воду, що залишилася, додаємо сіль, яйця і борошно. Добре вимішуємо руками і при кімнатній температурі залишаємо на півгодини. А щоб тісто за цей час не обвітрилося, обертаємо його плівкою або ж прикривають серветкою. Потім сміливо можна ліпити пельмені.
М'яке і смачне тісто на пельмені
Інгредієнти:
Приготування
У кефір, вилитий у миску кладемо половину борошна і розмішуємо до однорідності. Потім потроху вводимо решту борошна і замішуємо тісто, яке потім прибираємо в холодильник. А хвилин через 40 пускаємо його на подальшу роботу.
Смачне тісто для пельменів на воді
Інгредієнти:
Приготування
У борошно додаємо сіль і з отриманої суміші формуємо гірку, в центрі якої робимо ямочку. У неї спочатку додаємо 1 яйце, розмішуємо виделкою, а потім вбиваємо і друге яйце. Тепер частинами вливаємо воду (вона повинна бути холодною) і замішуємо тісто. Формуємо кулю і активно мнемо його. Тісто виходить досить тугим. Хвилин через 15 після активного замісу залишаємо тісто відпочивати на 1 годину. Для цього його залишаємо прямо на столі і зверху прикриваємо його рушником.
Смачне тісто для пельменів на молоці
Інгредієнти:
Приготування
В молоко додаємо яйця і сіль. Додаємо борошно, щоб вийшло рідке тісто. Тепер ставимо його на невеликий вогонь. Обов'язково розмішуємо тісто. Воно буде потихеньку набухати і густіти. Після загустіння знімаємо його з вогню. Важливий момент – масу до кипіння доводити не можна, щоб не згорнувся білок. Тепер всипаємо муку, що залишилася, і замішуємо тісто. Приблизно на півгодини залишаємо його відпочивати. А потім вже ліпимо пельмені, розкачати тісто в пласт.
Смачне тісто для домашніх пельменів
Інгредієнти:

Приготування
Розбиваємо яйце, додаємо сіль, цукор і злегка це все збиваємо. Вливаємо олію і добре перемішуємо. Підсипаємо частинами борошно (в обов'язковому порядку вона повинна бути просіяної) і замішуємо тісто. Воно повинно стати гладким і однорідним. На 20 хвилин залишаємо його відпочити, а потім розкачуємо його в тоненький пласт і починаємо ліпити пельмені.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тісто на пельмені - класичний рецепт
Важливою умовою успіху в приготуванні домашніх пельменів є правильне тісто. Оболонка виробу повинна бути досить тонкою й досить міцною, щоб витримати

Заварне тісто для вареників і пельменів
В правильних вареники або пельмені провідну роль відіграє вдалий тісто. Адже головне, щоб надалі страва не разварилось в процесі варіння і не

Смачне тісто для чебуреків
Як відомо основу приголомшливого смаку чебуреків створює не тільки соковита начинка, а ще важливо, щоб тісто було правильним: тонким пористим і

Як зробити тісто на манти?
Головною особливістю узбецьких мантів є неймовірно тонка і досить міцне тісто, головне завдання якого утримати весь сік всередині самого виробу.

Заварне тісто для пельменів
Для пельменів зазвичай готують саме просте тісто, на воді з борошном. Але якщо вже готувати пельмені самим, то й тісто бажано зробити найкраще, щоб

Рецепт тіста для пельменів
Всі ми з вами любимо пельмені, їх, звісно, можна купити в магазині і просто зварити. Але найсмачніші пельмені, звичайно ж, домашні. І в нашій статті