Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати підливу з м'ясом?

Як приготувати підливу з м'ясом?

5-02-2016, 08:09
1 425
Як приготувати підливу з м'ясом?
Кращий спосіб урізноманітнити будь гарнір з овочів , круп або макаронів – приготувати до нього підливу. Густий соус на різній основі виходить ще більш насиченим, якщо доповнити його м'ясом. У хід може йти яловичина, будь дичину і навіть курятина (червоне м'ясо) – вийде гарантовано смачно. Докладніше про те, як приготувати підливу з м'ясом, ми розповімо в цьому матеріалі.

Як правильно приготувати підливу з м'ясом і борошном?


Інгредієнти:

  • яловичина - 540 г;

  • вершкове масло - 25 г;

  • червоний цибуля - 65 г;

  • печериці - 470 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • соєвий соус - 15 мл;

  • борошно - 15 г;

  • яловичий бульйон - 365 мл;

  • сушений чебрець - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Розділіть яловичину на тонкі смужки. Добре розігрійте жаровню, розтопіть в ній вершкове масло і обсмажте м'ясо максимально швидко, щоб воно лише встиг схопитися рум'яною скоринкою зовні. Далі перекладіть його на окрему тарілку, а в коминку, не моя її, обсмажте подрібнену цибулю. Коли шматочки останнього стануть прозорими, покладіть гриби, дайте вологи з них вийти і посипте все борошном. Влийте соєвий соус, додайте чебрець і почніть поступово вливати бульйон, розбавляючи підливу. Поверніть м'ясо до соусу і залиште нудитися до загустіння.

    Як приготувати підливу з м'ясом до макаронів?


    Кращі підливи до макаронів містять м'ясо в своєму складі, чого вартий один болоньєзе? Сьогодні ми збережемо деякі елементи цього класичного соусу, зробивши оригінальну, не менш смачну підливу.
    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • м'ясний фарш - 480 м;

  • оливкова олія - 15 мл;

  • вершкове масло - 35 г;

  • червоне вино - 65 мл;

  • винний оцет - 5 мл;

  • м'ясний бульйон - 230 мл;

  • вершки - 35 мл;

  • борошно - 10 р.


  • Приготування
    Почніть приготування овочевий з засмажки, що складається з одного лише подрібненої цибулі. До спассерованному на суміші масел цибулі додати м'ясний фарш і збільшіть жар. Коли фарш помітно підрум'яниться, влити оцет і вино, а потім відскребіть всі прилиплі шматочки з дна сковороди. Дайте алкоголю практично повністю випаруватися, потім посипте вміст сковороди борошном і залийте бульйоном. Залиште підливу побурлить на середньому вогні до загусання, а потім відразу змішуйте з свежесваренными макаронами.
    Якщо ви не знаєте, як приготувати підливу з м'ясом в мультиварці, то адаптуйте цей рецепт, проводячи все ті ж маніпуляції в режимі «Випічка».

    Як приготувати швидкий і смачну підливу з м'ясом?


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • часник - 2 зубки;

  • борошно - 15 г;

  • темне пиво - 475 мл;

  • вустерширський соус - 15 мл;

  • томатна паста - 15 г;

  • цукор - 5 г;

  • тушонка - 180 р.


  • Приготування
    Дістаньте трохи жиру з банки з тушонкою і, розтопивши його, використовуйте для пасерування цибулі з часником. Коли зажарка підрум'яниться, посипте все борошном і розведіть борошняну суміш пивом. Додайте цукровий пісок, томат, вустер і викладіть тушонку. Залиште підливу на вогні 15 хвилин.

    Як приготувати підливу з м'ясом до пюре?


    Приготування цієї підливи займе більше часу, ніж приготування пюре, але кожна хвилина цього процесу буде коштувати того.
    Інгредієнти:

  • жменя свіжого чебрецю з орегано і розмарином;

  • часник - 5 зубків;

  • ріпчаста цибуля - 270 г;
  • Як приготувати підливу з м'ясом?

  • яловичина (лопатка) - 890 м;

  • вершкове масло - 60 г;

  • пляшка сухого червоного вина.


  • Приготування
    Підрум'яньте яловичу лопатку з цибулею на вершковому маслі, видавіть часник, посоліть все і доповніть нарізаними травами. Залийте вміст жаровні пляшкою сухого вина. Дочекавшись закипання, зменшіть жар і накрийте посуд кришкою. Тушкуйте м'ясо не менше 2 годин, чекаючи тієї пори, коли шматочки почнуть розпадатися на волокна.




  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Напевно, найпопулярнішим блюдом можна назвати пельмені - їх точно готують в кожному будинку. І далі поговоримо про те, як зробити їх самостійно і
    «Їжачки» в сметанному соусі
    «Їжачки» в сметанному соусі
    Приготуйте неймовірно оригінальні м'ясні «їжачки» на обід - і ваші рідні, напевно, в першу чергу оцінять зовнішній вигляд страви і тільки потім їх
    Підлива до макаронів
    Підлива до макаронів
    Навіть прості домашні макарони можна перетворити на дуже смачне, вишукана страва, доповнивши їх простий або не зовсім традиційної підливою.
    Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом?
    Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом?
    Тушкована картопля з м'ясом - це блюдо, яке з легкістю виручає в різних ситуаціях, адже за короткий час можна зміркувати обід для великої компанії.
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
    Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
    Як зробити підливу до макаронів?
    Як зробити підливу до макаронів?
    Підливи і соуси надають стравам особливий смак і аромат. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити смачну підливу до макаронів. У нашій статті ми