Кращий спосіб урізноманітнити будь гарнір з овочів , круп або макаронів – приготувати до нього підливу. Густий соус на різній основі виходить ще більш насиченим, якщо доповнити його м'ясом. У хід може йти яловичина, будь дичину і навіть курятина (червоне м'ясо) – вийде гарантовано смачно. Докладніше про те, як приготувати підливу з м'ясом, ми розповімо в цьому матеріалі.
Як правильно приготувати підливу з м'ясом і борошном?
Інгредієнти: яловичина - 540 г; вершкове масло - 25 г; червоний цибуля - 65 г; печериці - 470 г; часникові зубки - 2 шт.; соєвий соус - 15 мл; борошно - 15 г; яловичий бульйон - 365 мл; сушений чебрець - 1 ч. ложка. Приготування Розділіть яловичину на тонкі смужки. Добре розігрійте жаровню, розтопіть в ній вершкове масло і обсмажте м'ясо максимально швидко, щоб воно лише встиг схопитися рум'яною скоринкою зовні. Далі перекладіть його на окрему тарілку, а в коминку, не моя її, обсмажте подрібнену цибулю. Коли шматочки останнього стануть прозорими, покладіть гриби, дайте вологи з них вийти і посипте все борошном. Влийте соєвий соус, додайте чебрець і почніть поступово вливати бульйон, розбавляючи підливу. Поверніть м'ясо до соусу і залиште нудитися до загустіння.
Як приготувати підливу з м'ясом до макаронів?
Кращі підливи до макаронів містять м'ясо в своєму складі, чого вартий один болоньєзе? Сьогодні ми збережемо деякі елементи цього класичного соусу, зробивши оригінальну, не менш смачну підливу.
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 75 г; м'ясний фарш - 480 м; оливкова олія - 15 мл; вершкове масло - 35 г; червоне вино - 65 мл; винний оцет - 5 мл; м'ясний бульйон - 230 мл; вершки - 35 мл; борошно - 10 р. Приготування Почніть приготування овочевий з засмажки, що складається з одного лише подрібненої цибулі. До спассерованному на суміші масел цибулі додати м'ясний фарш і збільшіть жар. Коли фарш помітно підрум'яниться, влити оцет і вино, а потім відскребіть всі прилиплі шматочки з дна сковороди. Дайте алкоголю практично повністю випаруватися, потім посипте вміст сковороди борошном і залийте бульйоном. Залиште підливу побурлить на середньому вогні до загусання, а потім відразу змішуйте з свежесваренными макаронами.
Якщо ви не знаєте, як приготувати підливу з м'ясом в мультиварці, то адаптуйте цей рецепт, проводячи все ті ж маніпуляції в режимі «Випічка».
Як приготувати швидкий і смачну підливу з м'ясом?
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 135 г; часник - 2 зубки; борошно - 15 г; темне пиво - 475 мл; вустерширський соус - 15 мл; томатна паста - 15 г; цукор - 5 г; тушонка - 180 р. Приготування Дістаньте трохи жиру з банки з тушонкою і, розтопивши його, використовуйте для пасерування цибулі з часником. Коли зажарка підрум'яниться, посипте все борошном і розведіть борошняну суміш пивом. Додайте цукровий пісок, томат, вустер і викладіть тушонку. Залиште підливу на вогні 15 хвилин.
Як приготувати підливу з м'ясом до пюре?
Приготування цієї підливи займе більше часу, ніж приготування пюре, але кожна хвилина цього процесу буде коштувати того.
Інгредієнти: жменя свіжого чебрецю з орегано і розмарином; часник - 5 зубків; ріпчаста цибуля - 270 г; яловичина (лопатка) - 890 м; вершкове масло - 60 г; пляшка сухого червоного вина. Приготування Підрум'яньте яловичу лопатку з цибулею на вершковому маслі, видавіть часник, посоліть все і доповніть нарізаними травами. Залийте вміст жаровні пляшкою сухого вина. Дочекавшись закипання, зменшіть жар і накрийте посуд кришкою. Тушкуйте м'ясо не менше 2 годин, чекаючи тієї пори, коли шматочки почнуть розпадатися на волокна.