Підлива до макаронів

М'ясна підлива до макаронів
Як і у випадку з будь-яким іншим блюдом, підливу до макаронів ви можете приготувати двома способами: швидкі рецепти дозволять зберегти багато часу, в той час як повільні дадуть розвинутися смаку. Нижче ми вирішили піти по другому шляху і зробити багатий і ароматний соус з яловичини на основі пива.
Інгредієнти:
Приготування
Овочі подрібніть і покладіть в жаровню з добре розігрітим оливковою олією. Збавивши жар, дайте луку повільно карамелизирироваться, приблизно півгодини. Додайте до овочевої засмажки м'ясо (кубики яловичини і свинячий фарш) і залиште все підрум'янитися. Влийте молоко і дайте йому випаруватися практично повністю. Слідом влийте пиво і повторіть процедуру випарювання. Додайте томати з томатним пюре і зменшіть вогонь. Томіть смачну підливу до макаронів під кришкою близько трьох годин, поки яловичина не буде розпадатися на волокна.
Рецепт підливи для макаронів
Інгредієнти:
Приготування
Поставте воду на макарони дійти до кипіння, а самі прийміть за соус. Підрум'яньте смужки курячого філе разом з нарізаним півколами кабачком. Додайте подрібнену цибулю і гриби, залиште зайву грибну вологу випаруватися. Закиньте макарони у киплячу воду, а на сковороду з майбутньою підливою видавіть часник. Посипте інгредієнти для підливи борошном і перемішайте. Додайте гірчицю зі сметаною і почніть поступово підливати воду, в якій варяться макарони (близько 80 мл), безперервно перемішуючи. Всипте тертий сир. Підлива з курки до макаронів буде готова відразу після того, як дійде до кипіння.
Підлива до макаронів – простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Подрібніть цибулю і припустіть його в розігрітому маслі. Видавіть зубки часнику до зажарки і всипте орегано. Викладіть фарш і дайте підрум'янитися. Залийте все білим вином і дайте надлишків вологи випарується. Тепер додайте розведені бульйоном вершки і томати у власному соку. Коли останні розійдуться в пюре, зменшіть вогонь і протушкувати підливу з фаршу до макаронів ще 15 хвилин.
Підлива для макаронів без м'яса
Смачна вегетаріанська підлива на основі грибів може бути виготовлена як з печериць, так і з більш ароматних видів, зібраних у лісі, на зразок білих грибів, лисичок.

Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте засмажку з півкілець цибулі з печерицями. Коли останні віддадуть всю зайву вологу, додайте часник, а через півхвилини засипте все борошном. Дайте борошні покрити всі інгредієнти в сковороді, а потім влийте молоко. Коли соус загусне, приправте його, додайте гірчицю і сир. Після розплавлення сиру підливу можна подавати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковані курячі шлунки в сметані - рецепт
У цій статті зібрані найбільш цікаві і дуже незвичайні рецепти для любителів курячих потрухів. Щоб шлунки вийшли мягенькими, приготуємо їх у великій

Як приготувати фрикадельки з підливкою?
Фрикадельки – це найпростіший спосіб нагодувати велику родину досить ситним та смачним обідом. Пропонуємо тушкувати ці чудові м'ясні кульки у великій

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш

Фаршировані макарони-черепашки
Страви з макаронів вважаються повсякденними і досить простими. Однак навіть з них можна приготувати справжній шедевр, який прикрасить святковий стіл.

Як зробити підливу до макаронів?
Підливи і соуси надають стравам особливий смак і аромат. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити смачну підливу до макаронів. У нашій статті ми