Фаршировані макарони-черепашки
Раковини італійської пасти конкильони зараз можна без проблем знайти в будь-якому великому маркеті. Величезним попитом ця різновид макаронів користується не дарма, так як готується досить просто, а фінальний результат виглядає навіть ефектніше, ніж порція будь-якої іншої дрібної пасти або горезвісної лазаньї . Про те, як і чим фарширувати макарони-черепашки читайте в цьому матеріалі.
Інгредієнти:
оливкова олія - 45 мл;
часникові зубки - 6-8 шт.;
ріпчаста цибуля - 240 г;
сушений орегано, базилік - 5 г;
яловичий фарш - 540 г;
томатний соус - 13 л;
макарони-черепашки - 500 г;
курячий бульйон - 240 мл;
заморожений шпинат - 480 м;
сир рікотта - 3 ст.;
тертий пармезан, моцарелла - 160 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
На оливковій олії спасеруйте нарізану цибулю з сушеними травами і дрібно нарізаним зубками часнику. В ароматну засмажку влийте весь томатний соус, бульйон і дайте вмісту сотейника побурлить 7-8 хвилин, поки не загусне.
Окремо обсмажте фарш зі шпинатом. До м'ясної начинки додайте порцію рікотти і третину суміші тертого пармезану і моцарелли. Щоб суміш щільніше трималася в мушлях, вбийте до фаршу яйце. Наповніть м'ясом і сиром кожну з черепашок і викладіть їх в обрану форму для запікання, на дно якої покрито 2/3 соусу. Влийте третину томатного соусу поверх і доповніть блюдо залишками тертого сиру перед відправкою в розігріту до 175 градусів духовку на півгодини.
Фаршировані макарони можна приготувати і в мультиварці. Для цього спершу обсмажте фарш зі шпинатом і перекладіть їх на тарілку. В мультиварку занурте всі складові для соусу, викладіть черепашки з сирно-м'ясною начинкою і включіть «Випічку» на півгодини.
Інгредієнти:
Для пасти, начинки:
макарони-черепашки - 500 г;
рікотта - 220 г;
тертий пармезан - 60 г;
м'ясний фарш - 120 г;
ріпчаста цибуля - 60 г;
часниковий зубок;
печериці - 280 м;
листя шавлії - 2 шт.
Для соусу:
вершкове масло - 10 г;
борошно - 15 г;
молоко - 360 мл;
гарбузове пюре - 60 мл;
йогурт - 60 мл;
тертий пармазан і рікотта - 130 р.
Приготування
Почнемо приготування з начинки: змішайте сир зі щедрою пучкою солі. М'ясний фарш підрум'яньте на сухій сковороді, а на що залишився після смаження жиру спасеруйте дрібно нарізану цибулю і зубок часнику. До засмажки додайте гриби і шавлія, дочекайтеся повного випаровування вологи і з'єднайте грибну начинку з м'ясом.
Черепашки наполовину наповніть сирним міксом, а потім довершити обсмаженою фаршем.
Соус для фаршированих макаронів у нас буде незвичайний, адже не кожен день готуєте гарбузовий бешамель? Спасеруйте борошно на розтопленому маслі і залийте молоком, йогуртом і гарбузовим пюре. Слідом засипте сири і дайте соусу побурлить хвилин 5 поки він не стане густим. Залийте соусом черепашки і розмістіть їх в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Інгредієнти:
макарони-черепашки - 20 шт.;
соус марінара - 310 мл;
сир - 2 ст.;
тертий пармезан і чеддер - по 1 ст.;
кабачок - 180 г;
морква - 120 г;
ріпчаста цибуля - 160 г;
яйце - 1 шт.;
суміш італійських трав - по 1 ч. ложці.
Приготування
У сковороді спасеруйте кабачок натертий з морквою і цибулею. Як тільки овочі розм'якшаться, приправте їх сухою сумішшю трав і морською сіллю. Остиглу овочеву засмажку з'єднайте з сиром і 2/3 сиру, наповніть сумішшю черепашки. На дно форми вилийте соус, зверху додайте фаршировані макарони і посипте їх залишками сирного міксу. Запікайте 25 хвилин при 185 градусах.
Макарони, фаршировані м'ясним фаршем та сиром у духовці
Інгредієнти:
Приготування
На оливковій олії спасеруйте нарізану цибулю з сушеними травами і дрібно нарізаним зубками часнику. В ароматну засмажку влийте весь томатний соус, бульйон і дайте вмісту сотейника побурлить 7-8 хвилин, поки не загусне.
Окремо обсмажте фарш зі шпинатом. До м'ясної начинки додайте порцію рікотти і третину суміші тертого пармезану і моцарелли. Щоб суміш щільніше трималася в мушлях, вбийте до фаршу яйце. Наповніть м'ясом і сиром кожну з черепашок і викладіть їх в обрану форму для запікання, на дно якої покрито 2/3 соусу. Влийте третину томатного соусу поверх і доповніть блюдо залишками тертого сиру перед відправкою в розігріту до 175 градусів духовку на півгодини.
Фаршировані макарони можна приготувати і в мультиварці. Для цього спершу обсмажте фарш зі шпинатом і перекладіть їх на тарілку. В мультиварку занурте всі складові для соусу, викладіть черепашки з сирно-м'ясною начинкою і включіть «Випічку» на півгодини.
Макарони-черепашки, фаршировані м'ясним фаршем – рецепт
Інгредієнти:
Для пасти, начинки:
Для соусу:
Приготування
Почнемо приготування з начинки: змішайте сир зі щедрою пучкою солі. М'ясний фарш підрум'яньте на сухій сковороді, а на що залишився після смаження жиру спасеруйте дрібно нарізану цибулю і зубок часнику. До засмажки додайте гриби і шавлія, дочекайтеся повного випаровування вологи і з'єднайте грибну начинку з м'ясом.
Черепашки наполовину наповніть сирним міксом, а потім довершити обсмаженою фаршем.
Соус для фаршированих макаронів у нас буде незвичайний, адже не кожен день готуєте гарбузовий бешамель? Спасеруйте борошно на розтопленому маслі і залийте молоком, йогуртом і гарбузовим пюре. Слідом засипте сири і дайте соусу побурлить хвилин 5 поки він не стане густим. Залийте соусом черепашки і розмістіть їх в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Фаршировані макарони-черепашки з овочами і сумішшю сирів
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді спасеруйте кабачок натертий з морквою і цибулею. Як тільки овочі розм'якшаться, приправте їх сухою сумішшю трав і морською сіллю. Остиглу овочеву засмажку з'єднайте з сиром і 2/3 сиру, наповніть сумішшю черепашки. На дно форми вилийте соус, зверху додайте фаршировані макарони і посипте їх залишками сирного міксу. Запікайте 25 хвилин при 185 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баклажани, фаршировані м'ясом
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баклажани, фаршировані м'ясом. Це блюдо просто унікальне за своїм смаком і виглядом. Такі фаршировані запечені
Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
Макарони з фаршем
Всім нам звичні макарони зовсім неважко з нудною повсякденній їжі перетворити на святкове ситне блюдо. Для цього до них треба додати м'ясо - у
Фаршировані макарони в духовці
Фаршировані макарони - це дуже смачне і популярне блюдо. Їх зазвичай варять у киплячій воді або готують на пару. Але в нашій статті ми поговоримо про
Фаршировані макарони - рецепт
Фаршировані макарони - смачне і популярне блюдо на наших столах. І сьогодні ми вам розповімо, як нафарширувати каннелоні і черепашки м'ясним фаршем з
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися