Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом?

Тушкована картопля з м'ясом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Перед початком приготування бажано заздалегідь підготувати всі потрібні складові. Очистіть картопляні бульби і наріжте кубиками. Яловичину відокремте від жив і жиру, а потім також наріжте. Розділіть ріпчасту цибулю на півкільця, капусту розберіть на суцвіття, а гриби очистіть і наріжте
Як тільки всі інгредієнти будуть готові, поставте на плиту товстостінну жаровню і розігрійте в ній трохи олії. Використовуйте останнім для обжарювання шматочків яловичини, чекаючи, поки ті зарум'яняться. Коли яловичина стане золотистою, перекладіть м'ясо на окрему страву, а замість нього додайте в посуді цибулю. Півкільця повинні стати прозорими, можливо ледь золотистими, після чого до них додають печериці, щедро солять і чекають, поки вся волога не випарується. У фіналі видавіть до цибульно-грибний засмажки часник, посипте все сушеними травами і прянощами, і влийте вино. Дайте рідини випаруватися на 2/3 перед додаванням бульйону, томатної пасти, капусти, картоплі і м'яса. Коли всі інгредієнти опиняться на плиті, зменшіть жар і томіть м'ясне рагу близько 2 годин.
Тушковане м'ясо з картоплею можна зробити і в мультиварці. Для цього всі етапи приготування до додавання в чашу бульйону виконуються з використанням режиму «Випічка», а після цього слід перейти на «Гасіння».
Тушкована картопля з м'ясом у духовці
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте м'ясо великими кубиками і підрум'яньте в жаровні. Посипте баранину меленим кумином, кардамоном і гвоздикою, щедро посоліть і змішайте з півкільцями цибулі. Коли останні стануть прозорими, всипте мелену гвоздику, покладіть корицю, чилі і пюрированный часник. Влийте суміш з йогурту з мускатом і перемішайте через пару хвилин. Нарубаєте томат і покладіть його до яловичині разом з картоплею. Довершити блюдо коріандром і куркумою, залийте водою, щоб рідина покрила всі інгредієнти, потім дочекайтеся її закипання, накрийте посуд кришкою і залиште нудитися в розігрітій до 135 градусів духовці на 25 години.
Тушкована картопля з м'ясом і овочами
Інгредієнти:

Приготування
Підрум'яньте шматочки яловичини разом з цибульними кільцями і пюрированным часником. Посипте вміст жаровні сумішшю спецій, влийте вино, пиво, воду і покладіть картоплю. Коли рідина завирує, зменшіть жар і залиште страву нудитися під кришкою 2 години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована картопля з куркою в мультиварці
Тушкована картопля з куркою - це найпопулярніше домашнє блюдо, адже досить швидко можна зробити повноцінний обід для великої компанії людей. А

Як приготувати рагу з овочів з картоплею?
Рагу – це страва з елементарним набором овочів. Але поєднавши відповідні продукти, присмачивши улюбленими ароматними спеціями, вийде чудовий легкий

Тушкована картопля з м'ясом у каструлі
Для того щоб приготувати повноцінний ситний обід, не обов'язково проводити півдня біля плити і готувати кілька страв. Пропонуємо поєднати два

Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це

Печеня з свинини в мультиварці
Традиційно спекотне готується в керамічних або глиняних горщиках, але щоб прискорити процес гасіння м'яса, можна використовувати мультиварку. Так

Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію