Тушкована картопля з куркою в мультиварці
Страви з картоплі та птиці по праву вважаються найбільш популярними і широко улюбленими. Причина цього криється не тільки в простому і зрозумілому смаку готового страви, але і у доступності необхідних продуктів. У рецептах далі ми розберемося з технологією приготування тушкованої картоплі з куркою в мультиварці на прикладі кількох простих рецептів.
Інгредієнти:
курятина - 21 кг;
ріпчаста цибуля - 360 г;
оливкова олія - 55 мл;
солодкий перець - 190 г;
морква - 175 г;
зубки часнику - 4 шт.;
печериці - 245 г;
сухе біле вино - 160 мл;
курячий бульйон - 980 мл;
томати у власному соку - 790 г;
картопля - 680 г;
томатна паста - 175 г;
сушений орегано, базилік - по 1 ч. ложці.
Приготування
Перед тим, як приготувати тушковану картоплю з куркою, підготуйте всі необхідні складові. Курятину наріжте соломкою, моркву натріть на крупній тертці. Розділіть солодкий перець і ріпчасту цибулю на півкільця, гриби ж наріжте довільними шматками. Покладіть овочі і курятину в мультиварочную чашу, попередньо наливши в останню трохи олії. Приправте вміст пристрою сушеними травами і залийте білим вином. Як тільки останнім випарується, додайте розтерті в пасту зубки часнику, томатну пасту і томати у власному соку. Покладіть до складових рагу кубики картоплі, залити все бульйоном і залиште нудитися на «Гасіння» близько півтора годин. По закінченні відведеного часу страву можна дегустувати.
Це овочеве рагу ми будемо готувати не з шматочками курятини, а з натуральної курячої ковбасою. Остання продається у вигляді фаршу, набитого в натуральну оболонку або кишку, вона володіє більшою ніжністю, жирністю і містить спеції у своєму складі.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 370 г;
картопляні бульби - 840 г;
морква - 260 г;
куряча ковбаса (натуральна) - 460 м;
бульйонні кубики - 2 шт.;
вода - 21 л;
суміш сушених італійських трав - 1 ч. ложка.
Приготування
Поставте пристрій розігрітися з невеликою кількістю масла, а самі тим часом підготуйте овочі: нашаткуйте капустяне листя, а картоплю і моркву наріжте кубиками середнього розміру. Курячу ковбасу найкраще нарізати товстими кружечками, але можна отримати фарш з оболонки і скачати з нього невеликі фрикадельки.
Коли масло в чаші підігріється, спершу спасеруйте на ньому шматочки ковбаси, щоб ті підрум'янилися, а потім доповніть їх овочами. Коли і овочі дійдуть до напівготовності, влийте в чашу розведені у воді бульйонні кубики. Замінити кубики можна і натуральним бульйоном, якщо є така можливість. Всипте сушені трави і готуйте овочеве рагу на «Гасіння» близько години.
Інгредієнти:
рослинне масло - 45 мл;
ріпчаста цибуля - 95 г;
стебла селери - 2 шт.;
морква - 115 г;
часникові зубки - 3 шт.;
курятина - 490 г;
сухе біле вино - 75 мл;
курячий бульйон - 890 мл;
картопляні бульби - 210 г;
лист лавра;
гілочка чебрецю;
борошно - 15 г;
сметана - 180 мл
Приготування
Налийте щедру порцію масла в чашу мультиварки і використовуйте її для обсмажування цибулі та селери з шматочками моркви. Як тільки овочі пустять свій аромат, покладіть до них лавр і тимьян, додайте пюрированные зубки часнику і покладіть шматочки курки. Курятина повинна схопитися і лише після цього вміст чаші можна буде залити вином. Коли алкоголь випарується, додайте в блюдо нарізану кубиками картоплю і залийте все сумішшю сметани і бульйону. Перейдіть до «Випічки» на «Гасіння» і залиште страву нудитися протягом години.
Тушкована картопля з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати тушковану картоплю з куркою, підготуйте всі необхідні складові. Курятину наріжте соломкою, моркву натріть на крупній тертці. Розділіть солодкий перець і ріпчасту цибулю на півкільця, гриби ж наріжте довільними шматками. Покладіть овочі і курятину в мультиварочную чашу, попередньо наливши в останню трохи олії. Приправте вміст пристрою сушеними травами і залийте білим вином. Як тільки останнім випарується, додайте розтерті в пасту зубки часнику, томатну пасту і томати у власному соку. Покладіть до складових рагу кубики картоплі, залити все бульйоном і залиште нудитися на «Гасіння» близько півтора годин. По закінченні відведеного часу страву можна дегустувати.
Тушкована капуста з картоплею і куркою
Це овочеве рагу ми будемо готувати не з шматочками курятини, а з натуральної курячої ковбасою. Остання продається у вигляді фаршу, набитого в натуральну оболонку або кишку, вона володіє більшою ніжністю, жирністю і містить спеції у своєму складі.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте пристрій розігрітися з невеликою кількістю масла, а самі тим часом підготуйте овочі: нашаткуйте капустяне листя, а картоплю і моркву наріжте кубиками середнього розміру. Курячу ковбасу найкраще нарізати товстими кружечками, але можна отримати фарш з оболонки і скачати з нього невеликі фрикадельки.
Коли масло в чаші підігріється, спершу спасеруйте на ньому шматочки ковбаси, щоб ті підрум'янилися, а потім доповніть їх овочами. Коли і овочі дійдуть до напівготовності, влийте в чашу розведені у воді бульйонні кубики. Замінити кубики можна і натуральним бульйоном, якщо є така можливість. Всипте сушені трави і готуйте овочеве рагу на «Гасіння» близько години.
Курка, тушкована з картоплею в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Налийте щедру порцію масла в чашу мультиварки і використовуйте її для обсмажування цибулі та селери з шматочками моркви. Як тільки овочі пустять свій аромат, покладіть до них лавр і тимьян, додайте пюрированные зубки часнику і покладіть шматочки курки. Курятина повинна схопитися і лише після цього вміст чаші можна буде залити вином. Коли алкоголь випарується, додайте в блюдо нарізану кубиками картоплю і залийте все сумішшю сметани і бульйону. Перейдіть до «Випічки» на «Гасіння» і залиште страву нудитися протягом години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована свинина в мультиварці
Свинина - м'ясо, яке при будь-якому приготуванні виходить смачним. Однак якщо підключити в цей процес незамінну помічницю - мультиварку, блюдо вийде
Тушковані кабачки з овочами в мультиварці
Тушкувати овочі зовсім не складно, однак процес можна більше спростити, скориставшись сучасної помічницею - мультиварка. Завдяки функції тривалого
Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
Печеня з курки в мультиварці
Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно
Рагу з курки з картоплею
Курку і картоплю можна по праву назвати найпопулярнішими продуктами у всі часи в силу їх доступності. З цього завжди безпрограшного поєднання можна
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію