Тушковані кабачки з овочами в мультиварці
Різноманітність сучасних кухонних гаджетів значно полегшує життя сучасної господині, серед інших особливою любов'ю користується мультиварка. З допомогою новомодної кухонних помічниці можна готувати їжу різними способами, але особливо добре їй вдається гасіння. Цим фактом вирішили скористатися і ми, щоб запропонувати вам кілька простих рецептів тушкованих кабачків з овочами в мультиварці.
Інгредієнти:
куряче філе - 520 г;
томати у власному соку - 780 г;
консервована червона квасоля - 390 г;
томатний соус - 340 г;
вода - 230 мл;
печериці - 440 г;
солодкий перець - 290 г;
ріпчаста цибуля - 190 г;
стебла селери - 2 шт.;
часникові зубки - 4 шт.;
суміш сушених італійських трав - 1 ч. ложка;
кабачки - 530 р.
Приготування
Очищене від плівок і залишків жирової прошарку куряче філе наріжте кубиками. У розігріту з маслом чашу пристрою покладіть півкільця перцю і цибулі, туди ж відправте стебла селери і спасеруйте все разом близько 7 хвилин. Додайте до овочів курятину і дочекайтеся, поки вона схопиться. Видавіть до вмісту чаші зубчик часнику, додайте квасолю, трави і залийте все томатами, соусом і водою. Перейдіть до «Випічки» на «Гасіння» і залиште страву нудитися на пару годин. Кабачки наріжте тонкою соломкою так, щоб вони нагадували локшину. Додайте овочеву локшину до інших овочів і птиці, після чого залиште рагу готуватися ще на 10 хвилин.
Інгредієнти:
курятина - 13 кг;
ріпчаста цибуля - 75 г;
сушені білі гриби - 35 г;
морква - 155 г;
стебло селери;
овочевий бульйон - 480 мл;
лимон - 1 шт.;
крохмаль - 5 г;
сметана - 240 мл;
качан капусти (середнього розміру);
кабачок - 330 г;
лист лавра;
насіння коріандру, горошок чорного перцю, кайенский перець - 1/2 ч. ложки.
Приготування
В чаші обсмажте півкільця цибулі з селерою, морквою і нашаткованим капустяним листям. Додайте до овочів кабачок і шматочки курятини. Дочекайтеся, поки м'ясо побіліє і залийте вміст чаші сумішшю цитрусового соку з бульйоном. Покладіть коріандр, лавр і перець. Залиште овочі і м'ясо нудитися на «Гасіння» близько години. По закінченні часу відберіть трохи бульйону і овочів в блендер і збийте їх з крохмалем і сметаною. Поверніть пюрированные овочі назад до рагу. Готуйте тушковані кабачки з овочами в сметані ще 10 хвилин і подавайте з великою кількістю зелені.
Рецепт тушкованих кабачків з овочами і м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Очищене від плівок і залишків жирової прошарку куряче філе наріжте кубиками. У розігріту з маслом чашу пристрою покладіть півкільця перцю і цибулі, туди ж відправте стебла селери і спасеруйте все разом близько 7 хвилин. Додайте до овочів курятину і дочекайтеся, поки вона схопиться. Видавіть до вмісту чаші зубчик часнику, додайте квасолю, трави і залийте все томатами, соусом і водою. Перейдіть до «Випічки» на «Гасіння» і залиште страву нудитися на пару годин. Кабачки наріжте тонкою соломкою так, щоб вони нагадували локшину. Додайте овочеву локшину до інших овочів і птиці, після чого залиште рагу готуватися ще на 10 хвилин.
Рецепт тушкованих кабачків з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В чаші обсмажте півкільця цибулі з селерою, морквою і нашаткованим капустяним листям. Додайте до овочів кабачок і шматочки курятини. Дочекайтеся, поки м'ясо побіліє і залийте вміст чаші сумішшю цитрусового соку з бульйоном. Покладіть коріандр, лавр і перець. Залиште овочі і м'ясо нудитися на «Гасіння» близько години. По закінченні часу відберіть трохи бульйону і овочів в блендер і збийте їх з крохмалем і сметаною. Поверніть пюрированные овочі назад до рагу. Готуйте тушковані кабачки з овочами в сметані ще 10 хвилин і подавайте з великою кількістю зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці
Тушковані овочі - це прекрасне блюдо, яке стане у пригоді, якщо треба швидко нагодувати велику компанію. А щоб страва вийшло ще й оригінальним і
Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.