Різноманітність сучасних кухонних гаджетів значно полегшує життя сучасної господині, серед інших особливою любов'ю користується мультиварка. З допомогою новомодної кухонних помічниці можна готувати їжу різними способами, але особливо добре їй вдається гасіння. Цим фактом вирішили скористатися і ми, щоб запропонувати вам кілька простих рецептів тушкованих кабачків з овочами в мультиварці.
Рецепт тушкованих кабачків з овочами і м'ясом
Інгредієнти: куряче філе - 520 г; томати у власному соку - 780 г; консервована червона квасоля - 390 г; томатний соус - 340 г; вода - 230 мл; печериці - 440 г; солодкий перець - 290 г; ріпчаста цибуля - 190 г; стебла селери - 2 шт.; часникові зубки - 4 шт.; суміш сушених італійських трав - 1 ч. ложка; кабачки - 530 р. Приготування Очищене від плівок і залишків жирової прошарку куряче філе наріжте кубиками. У розігріту з маслом чашу пристрою покладіть півкільця перцю і цибулі, туди ж відправте стебла селери і спасеруйте все разом близько 7 хвилин. Додайте до овочів курятину і дочекайтеся, поки вона схопиться. Видавіть до вмісту чаші зубчик часнику, додайте квасолю, трави і залийте все томатами, соусом і водою. Перейдіть до «Випічки» на «Гасіння» і залиште страву нудитися на пару годин. Кабачки наріжте тонкою соломкою так, щоб вони нагадували локшину. Додайте овочеву локшину до інших овочів і птиці, після чого залиште рагу готуватися ще на 10 хвилин.
Рецепт тушкованих кабачків з овочами в мультиварці
Інгредієнти: курятина - 13 кг; ріпчаста цибуля - 75 г; сушені білі гриби - 35 г; морква - 155 г; стебло селери; овочевий бульйон - 480 мл; лимон - 1 шт.; крохмаль - 5 г; сметана - 240 мл; качан капусти (середнього розміру); кабачок - 330 г; лист лавра; насіння коріандру, горошок чорного перцю, кайенский перець - 1/2 ч. ложки. Приготування В чаші обсмажте півкільця цибулі з селерою, морквою і нашаткованим капустяним листям. Додайте до овочів кабачок і шматочки курятини. Дочекайтеся, поки м'ясо побіліє і залийте вміст чаші сумішшю цитрусового соку з бульйоном. Покладіть коріандр, лавр і перець. Залиште овочі і м'ясо нудитися на «Гасіння» близько години. По закінченні часу відберіть трохи бульйону і овочів в блендер і збийте їх з крохмалем і сметаною. Поверніть пюрированные овочі назад до рагу. Готуйте тушковані кабачки з овочами в сметані ще 10 хвилин і подавайте з великою кількістю зелені.