Вернуться назад Распечатать

Тушковані кабачки з овочами в мультиварці

Тушковані кабачки з овочами в мультиварці
Різноманітність сучасних кухонних гаджетів значно полегшує життя сучасної господині, серед інших особливою любов'ю користується мультиварка. З допомогою новомодної кухонних помічниці можна готувати їжу різними способами, але особливо добре їй вдається гасіння. Цим фактом вирішили скористатися і ми, щоб запропонувати вам кілька простих рецептів тушкованих кабачків з овочами в мультиварці.

Рецепт тушкованих кабачків з овочами і м'ясом


Інгредієнти:

  • куряче філе - 520 г;

  • томати у власному соку - 780 г;

  • консервована червона квасоля - 390 г;

  • томатний соус - 340 г;

  • вода - 230 мл;

  • печериці - 440 г;

  • солодкий перець - 290 г;

  • ріпчаста цибуля - 190 г;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • суміш сушених італійських трав - 1 ч. ложка;

  • кабачки - 530 р.


  • Приготування
    Очищене від плівок і залишків жирової прошарку куряче філе наріжте кубиками. У розігріту з маслом чашу пристрою покладіть півкільця перцю і цибулі, туди ж відправте стебла селери і спасеруйте все разом близько 7 хвилин. Додайте до овочів курятину і дочекайтеся, поки вона схопиться. Видавіть до вмісту чаші зубчик часнику, додайте квасолю, трави і залийте все томатами, соусом і водою. Перейдіть до «Випічки» на «Гасіння» і залиште страву нудитися на пару годин. Кабачки наріжте тонкою соломкою так, щоб вони нагадували локшину. Додайте овочеву локшину до інших овочів і птиці, після чого залиште рагу готуватися ще на 10 хвилин.

    Рецепт тушкованих кабачків з овочами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • курятина - 13 кг;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • сушені білі гриби - 35 г;

  • морква - 155 г;

  • стебло селери;

  • овочевий бульйон - 480 мл;

  • лимон - 1 шт.;

  • крохмаль - 5 г;

  • сметана - 240 мл;

  • качан капусти (середнього розміру);

  • кабачок - 330 г;

  • лист лавра;

  • насіння коріандру, горошок чорного перцю, кайенский перець - 1/2 ч. ложки.
  • Тушковані кабачки з овочами в мультиварці


    Приготування
    В чаші обсмажте півкільця цибулі з селерою, морквою і нашаткованим капустяним листям. Додайте до овочів кабачок і шматочки курятини. Дочекайтеся, поки м'ясо побіліє і залийте вміст чаші сумішшю цитрусового соку з бульйоном. Покладіть коріандр, лавр і перець. Залиште овочі і м'ясо нудитися на «Гасіння» близько години. По закінченні часу відберіть трохи бульйону і овочів в блендер і збийте їх з крохмалем і сметаною. Поверніть пюрированные овочі назад до рагу. Готуйте тушковані кабачки з овочами в сметані ще 10 хвилин і подавайте з великою кількістю зелені.