Тушкована свинина в мультиварці

Тушкована свинина з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У суху, але розігріту на «Випікання» чашу мультиварки покладіть шматочки бекону і дайте жиру з нього повністю вытопиться. Як тільки шматочки бекону підрум'яняться, на розігрітому жиру обсмажте кубики свинини. Коли м'ясо схопиться рум'яною скоринкою, до нього можна покласти кубики картоплі, пастернака, цибуля та яблука. Обсмажте овочі і свинину разом не більше 6-7 хвилин, після чого посипте вміст мультиварочной чаші борошном, дайте їй схопитися ще з хвилину і залийте все кальвадосом, бульйоном і сидром. Перед перемиканням на «Гасіння» заправте блюдо гірчицею, а потім залиште нудитися на 15 години.
Свинина, тушкована в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте ще сиру натуральну ковбасу товстими шматочками. Розігрійте масло в чаші і обсмажте на ньому шматочки ковбаси з беконом хвилин 5-6 щоб ті придбали легкий золотистий відтінок. До подрумянившимся ковбасок покладіть кільця цибулі, пропущений через прес часник і готуйте все ще 3 хвилини. Додайте нарізані кубиками картопляні бульби, нашатковану капусту, почекайте ще хвилину і заливайте всі сумішшю з вершків і курячого бульйону. Щіпка паприки у фіналі і можна перемикатися в режим «Гасіння». Тушкована свинина з підливою в мультиварці готується півтори години.
Свинина, тушкована з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спершу спасеруйте часник і цибулю в режимі «Випічка». До засмажки покладіть нарізану кубиками свинячу лопатку і дайте підрум'янитися. До рум'яної свинині додайте томатне пюре, бульйон, лавр, базилік, часник і готуйте все вже на «Гасіння» близько півгодини. До напівготового м'ясного рагу покладіть солодкий перець, картоплю і продовжите приготування ще 15 хвилин.
Тушковану свинину краще всього подавати відразу ж після приготування разом зі скибкою свіжого хліба, але навіть в охолодженому вигляді м'ясне рагу володіє прекрасним смаком.
Свинина, тушкована з грибами в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Як зазвичай першим ділом підрум'янюємо шматочки свинини на «Випікання». До м'яса додаємо вершкове масло і півкільця цибулі. Як тільки останні дійдуть до напівготовності, покладіть часник, а слідом за ним додайте мускат, орегано і гірчицю. Дайте спецій «розкритися» в олії і залийте сумішшю свинину винного оцту і бульйону. Перейдіть на «Випічку» і тушкуйте м'ясо півтори години, додайте гриби, залиште страву ще на годину, а перед сервіровкою заправте вершками і покладіть каперси.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це

Печеня з свинини в мультиварці
Традиційно спекотне готується в керамічних або глиняних горщиках, але щоб прискорити процес гасіння м'яса, можна використовувати мультиварку. Так

Печеня з курки в мультиварці
Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно

Овочеве рагу зі свининою
Одним з кращих сезонних літніх страв, можна назвати овочеве рагу. Приготувати його зовсім не складно, і в результаті виходить дуже легке гаряче

Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію

Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці
Хочемо з вами поділитися простим рецептом капусти, тушкованою з м'ясом в мультиварці. Блюдо виходить дуже смачне і соковите, від нього неможливо