Як приготувати рагу з овочів з картоплею?
Назва «рагу» може носити будь-яку страву, що включає в себе одні лише овочі, або їх поєднання з м'ясом, повільно томлені в жаровні або мультиварці. Після довгого гасіння овочі стають м'якими і обмінюються своїми ароматами один з одним або з соусом, в якому вони готуються. У рецептах далі ми докладно опишемо технологію приготування різних різновидів рагу на плиті.
Навіть куряче філе може стати м'яким і ніжним компанії достатку густого томатного соусу і овочів. В рецепті далі елементарний набір інгредієнтів перетвориться на простий і ситну вечерю, який готується від і до не більше години.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 9 кг;
фенхель - 2 цибулини;
часник - 2 зубки;
молода картопля - 430 г;
томати у власному соку - 650 мл;
курячий бульйон - 320 мл;
солодкий перець - 340 г;
борошно для обсипання.
Приготування
Приправивши великі кубики курячого філе, обваляйте їх у борошні і підрум'яньте у великій кількості рослинної олії в сотейнику або будь-який інший товстостінній посуді. Коли птах придбає золотавий відтінок, покладіть до неї нарізану кільцями фенхель і почекайте ще пару хвилин, поки рум'янцем схопиться і він. Залийте куру бульйоном і томатами, покладіть картоплю, пюрированные часникові зубки, зменшіть вогонь і тушкуйте рагу 40 хвилин. За 10 хвилин до кінця приготування покладіть кільця солодкого перцю, перемішайте блюдо і залиште під кришкою на 15 хвилин.
Прихильники вегетаріанської їжі або прихильники здорового харчування обов'язково повинні випробувати цей рецепт: велика кількість різноманітних овочів, укупі з томатним соусом і травами, настільки самодостатнім, що не вимагає ніяких доповнень.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 470 г;
молода капуста - 420 г;
картопля - 480 м;
часник - 2 зубки;
вода (овочевий бульйон) - 240 мл;
жменю шпинату;
сушений орегано, базилік, насіння фенхеля - по щіпці;
томати у власне соку - 640 мл
Приготування
Картопляні бульби наріжте брусочками і залийте холодною водою. Залиште варитися картоплю близько 2 хвилин після закипання, а потім воду злийте. Ошпарені бульби підрум'яньте на розігрітій олії, змішайте з пюрированным часником і приберіть з вогню. В окремому посуді на краплі оливкової олії обсмажте квасоля з кільцями солодкого перцю і нашаткованим капустяним листям. Приправте обсмажені овочі сумішшю сухих трав, влийте півсклянки води і залиште все на 10 хвилин, поки рідина повністю не випарується. Змішайте овочі з картоплею і помідорами у власному соку, влийте бульйон, що залишився. Ще через 10 хвилин всипте сушені трави, покладіть шпинат і готове рагу.
Інгредієнти:
часник - 4 зубчики;
ріпчаста цибуля - 95 г;
свинина - 950 г;
оливкова олія - 35 мл;
сушений розмарин, чебрець - по 1/2 ч. ложки;
сухе біле вино - 230 мл;
томатний соус - 210 мл;
листя лавра - 4 шт.;
картопля - 420 г;
морква - 290 г;
консервований горошок - 110 р.
Приготування
Півкільця цибулі і нарізані часникові зубки обсмажте в оливковій олії і додати до засмажки шматочки свинини. Коли останні схопляться, посипте основу страви сушеними травами, залиште ще на 5 хвилин і залийте все вином з томатним соусом. Покладіть листочки лавра і тушкуйте м'ясо півгодини. До свинини з густим соусом додайте нарізаний кубиками картоплю і моркву, ще через 15 хвилин всипте горошок і залиште рагу з овочів з картоплею та м'ясом на вогні на аналогічний період часу. Подавати ароматне блюдо слід самостійно або в компанії з шматочком свіжого хліба.
Рагу з курки з картоплею і овочами
Навіть куряче філе може стати м'яким і ніжним компанії достатку густого томатного соусу і овочів. В рецепті далі елементарний набір інгредієнтів перетвориться на простий і ситну вечерю, який готується від і до не більше години.
Інгредієнти:
Приготування
Приправивши великі кубики курячого філе, обваляйте їх у борошні і підрум'яньте у великій кількості рослинної олії в сотейнику або будь-який інший товстостінній посуді. Коли птах придбає золотавий відтінок, покладіть до неї нарізану кільцями фенхель і почекайте ще пару хвилин, поки рум'янцем схопиться і він. Залийте куру бульйоном і томатами, покладіть картоплю, пюрированные часникові зубки, зменшіть вогонь і тушкуйте рагу 40 хвилин. За 10 хвилин до кінця приготування покладіть кільця солодкого перцю, перемішайте блюдо і залиште під кришкою на 15 хвилин.
Як приготувати рагу з овочів з картоплею і капустою?
Прихильники вегетаріанської їжі або прихильники здорового харчування обов'язково повинні випробувати цей рецепт: велика кількість різноманітних овочів, укупі з томатним соусом і травами, настільки самодостатнім, що не вимагає ніяких доповнень.
Інгредієнти:
Приготування
Картопляні бульби наріжте брусочками і залийте холодною водою. Залиште варитися картоплю близько 2 хвилин після закипання, а потім воду злийте. Ошпарені бульби підрум'яньте на розігрітій олії, змішайте з пюрированным часником і приберіть з вогню. В окремому посуді на краплі оливкової олії обсмажте квасоля з кільцями солодкого перцю і нашаткованим капустяним листям. Приправте обсмажені овочі сумішшю сухих трав, влийте півсклянки води і залиште все на 10 хвилин, поки рідина повністю не випарується. Змішайте овочі з картоплею і помідорами у власному соку, влийте бульйон, що залишився. Ще через 10 хвилин всипте сушені трави, покладіть шпинат і готове рагу.
Рагу зі свинини з овочами і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Півкільця цибулі і нарізані часникові зубки обсмажте в оливковій олії і додати до засмажки шматочки свинини. Коли останні схопляться, посипте основу страви сушеними травами, залиште ще на 5 хвилин і залийте все вином з томатним соусом. Покладіть листочки лавра і тушкуйте м'ясо півгодини. До свинини з густим соусом додайте нарізаний кубиками картоплю і моркву, ще через 15 хвилин всипте горошок і залиште рагу з овочів з картоплею та м'ясом на вогні на аналогічний період часу. Подавати ароматне блюдо слід самостійно або в компанії з шматочком свіжого хліба.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з курки з картоплею
Курку і картоплю можна по праву назвати найпопулярнішими продуктами у всі часи в силу їх доступності. З цього завжди безпрограшного поєднання можна
Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Кабачки - це, мабуть, самий універсальний овоч, який поєднується практично з будь-якими продуктами. Кращий спосіб переконатися в цьому - приготувати
Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад
Овочеве рагу зі свининою
Одним з кращих сезонних літніх страв, можна назвати овочеве рагу. Приготувати його зовсім не складно, і в результаті виходить дуже легке гаряче
Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це