» » Як приготувати рагу з овочів з картоплею?

Як приготувати рагу з овочів з картоплею?

Як приготувати рагу з овочів з картоплею?
Назва «рагу» може носити будь-яку страву, що включає в себе одні лише овочі, або їх поєднання з м'ясом, повільно томлені в жаровні або мультиварці. Після довгого гасіння овочі стають м'якими і обмінюються своїми ароматами один з одним або з соусом, в якому вони готуються. У рецептах далі ми докладно опишемо технологію приготування різних різновидів рагу на плиті.

Рагу з курки з картоплею і овочами


Навіть куряче філе може стати м'яким і ніжним компанії достатку густого томатного соусу і овочів. В рецепті далі елементарний набір інгредієнтів перетвориться на простий і ситну вечерю, який готується від і до не більше години.
Інгредієнти:

  • куряче філе - 1 9 кг;

  • фенхель - 2 цибулини;

  • часник - 2 зубки;

  • молода картопля - 430 г;

  • томати у власному соку - 650 мл;

  • курячий бульйон - 320 мл;

  • солодкий перець - 340 г;

  • борошно для обсипання.


  • Приготування
    Приправивши великі кубики курячого філе, обваляйте їх у борошні і підрум'яньте у великій кількості рослинної олії в сотейнику або будь-який інший товстостінній посуді. Коли птах придбає золотавий відтінок, покладіть до неї нарізану кільцями фенхель і почекайте ще пару хвилин, поки рум'янцем схопиться і він. Залийте куру бульйоном і томатами, покладіть картоплю, пюрированные часникові зубки, зменшіть вогонь і тушкуйте рагу 40 хвилин. За 10 хвилин до кінця приготування покладіть кільця солодкого перцю, перемішайте блюдо і залиште під кришкою на 15 хвилин.

    Як приготувати рагу з овочів з картоплею і капустою?


    Прихильники вегетаріанської їжі або прихильники здорового харчування обов'язково повинні випробувати цей рецепт: велика кількість різноманітних овочів, укупі з томатним соусом і травами, настільки самодостатнім, що не вимагає ніяких доповнень.
    Інгредієнти:

  • стручкова квасоля - 470 г;

  • молода капуста - 420 г;

  • картопля - 480 м;

  • часник - 2 зубки;

  • вода (овочевий бульйон) - 240 мл;

  • жменю шпинату;

  • сушений орегано, базилік, насіння фенхеля - по щіпці;

  • томати у власне соку - 640 мл


  • Приготування
    Картопляні бульби наріжте брусочками і залийте холодною водою. Залиште варитися картоплю близько 2 хвилин після закипання, а потім воду злийте. Ошпарені бульби підрум'яньте на розігрітій олії, змішайте з пюрированным часником і приберіть з вогню. В окремому посуді на краплі оливкової олії обсмажте квасоля з кільцями солодкого перцю і нашаткованим капустяним листям. Приправте обсмажені овочі сумішшю сухих трав, влийте півсклянки води і залиште все на 10 хвилин, поки рідина повністю не випарується. Змішайте овочі з картоплею і помідорами у власному соку, влийте бульйон, що залишився. Ще через 10 хвилин всипте сушені трави, покладіть шпинат і готове рагу.

    Рагу зі свинини з овочами і картоплею


    Інгредієнти:

  • часник - 4 зубчики;

  • ріпчаста цибуля - 95 г;

  • свинина - 950 г;

  • оливкова олія - 35 мл;

  • сушений розмарин, чебрець - по 1/2 ч. ложки;
  • Як приготувати рагу з овочів з картоплею?

  • сухе біле вино - 230 мл;

  • томатний соус - 210 мл;

  • листя лавра - 4 шт.;

  • картопля - 420 г;

  • морква - 290 г;

  • консервований горошок - 110 р.


  • Приготування
    Півкільця цибулі і нарізані часникові зубки обсмажте в оливковій олії і додати до засмажки шматочки свинини. Коли останні схопляться, посипте основу страви сушеними травами, залиште ще на 5 хвилин і залийте все вином з томатним соусом. Покладіть листочки лавра і тушкуйте м'ясо півгодини. До свинини з густим соусом додайте нарізаний кубиками картоплю і моркву, ще через 15 хвилин всипте горошок і залиште рагу з овочів з картоплею та м'ясом на вогні на аналогічний період часу. Подавати ароматне блюдо слід самостійно або в компанії з шматочком свіжого хліба.
    Додав: admin | 15-09-2015, 20:51
    Переглядів: 265