Зрази з яйцем
Приготувати ароматні і смачні зрази з яйцем самостійно зовсім не складно. Так що не втрачаємо часу - і сміливо беремося до справи, а ми вам з радістю допоможемо.
Інгредієнти:
картопля – 5 шт.;
борошно пшеничне – 35 г;
яйце – 3 шт.
Для начинки:
цибуля зелена і зелень – за смаком;
яйце – 5 шт.;
цибулина – 1 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Картоплю чистимо, відварюємо до м'якості в підсоленій воді, а потім розминаємо овоч пюре і остуджуємо. Готуємо яйця круто, звільняємо від шкаралупи і подрібнюємо за допомогою терки. Цибулину обробляємо, тоненько шаткуємо й підрум'янюємо в рослинному маслечко. Тепер змішуємо в мисці яйця з цибулею і рубаною зеленню. У картопляне пюре вбиваємо сирі яйця, додаємо трохи борошна і замішуємо тісто. Ліпимо з нього коржики невеликих розмірів, в середину кожного кладемо начинку, формуємо котлетки , паніруємо в борошні і обсмажуємо картопляні зрази з яйцем на рослинний маслечко до готовності.
Інгредієнти:
фарш м'ясний – 500 г;
яйце – 1 шт.;
батон – 100 г;
молоко – 200 мл;
масло рослинне – 40 мл;
спеції ;
Для начинки:
яйце – 3 шт.;
цибулина – 2 шт.;
спеції;
зелень свіжа – за смаком.
Приготування
Перед тим, як приготувати зрази з фаршу, 3 яйця відварюємо і замочуємо в теплому молоці шматочки батона. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і підрум'янюємо до прозорого стану. Варені яйця остуджуємо, очищаємо і рубаємо шматочками. Цибуля перемішуємо з зеленню, пасеруємо кілька хвилин, і викладаємо обжарку в мисці з яйцями. У м'ясний фарш кладемо розм'яклий батон, розбиваємо яйце, додаємо за смаком спеції і вимішуємо масу руками. Потім відщипуємо трохи фаршу і ліпимо круглу коржик. В центр викладаємо начинку, формуємо рівну котлету і викладаємо її на деко швом вниз. Точно так само ліпимо всі м'ясні зрази з яйцем і відправляємо в розігріту духовку на 50 хвилин.
Інгредієнти:
фарш м'ясний – 700 г;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 1 шт.;
яйце – 2 шт.;
Для начинки:
яйце – 2 шт.;
маслюки свіжі – 200 г;
олія рослинна.
Приготування
Починаємо з підготовки начинки: яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо і подрібнюємо кубиками. Маслюки обсмажуємо в рослинному маслечко, а потім змішуємо з яйцями і приправляємо спеціями за смаком. Картоплю і цибулю чистимо, натираємо на дрібній тертці і додаємо в м'ясний фарш. Далі вбиваємо яйця, підсолюємо і перемішуємо. Тепер беремо мокрими руками трохи фаршу, робимо коржик, кладуть на середину начинку і формуємо зрази. Обсмажуємо їх в добре розігрітій рослинній маслечко.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 600 г;
шинка – за смаком;
цибулина – 1 шт.;
яйце куряче – 1 шт.;
молоко 32% – 50 мл;
панірувальні сухарі – 2 ст. ложки;
спеції;
олія рослинна.
Для начинки:
яйце – 1 шт.;
майонез – за смаком;
сир – 50 р.
Приготування
У миску кладемо м'ясний фарш, додаємо до нього очищену цибулю, натерту на середній терочке, і приправляємо спеціями. Тепер додаємо панірувальні сухарі, вливаємо молоко і злегка все збиваємо.
Далі приступаємо до приготування начинки: сир натираємо на крупній терочке, шинку – смужками, а яйце відварюємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Інгредієнти з'єднуємо і додаємо трохи майонезу. Мокрими руками формуємо з фаршу невелику коржик, на середину викладаємо трохи начинки, слепляем краю і надаємо форму котлетки. У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, викладаємо зрази і обсмажуємо на повільному вогні з обох боків до появи хрусткої скоринки.
Картопляні зрази з яйцем і цибулею
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Картоплю чистимо, відварюємо до м'якості в підсоленій воді, а потім розминаємо овоч пюре і остуджуємо. Готуємо яйця круто, звільняємо від шкаралупи і подрібнюємо за допомогою терки. Цибулину обробляємо, тоненько шаткуємо й підрум'янюємо в рослинному маслечко. Тепер змішуємо в мисці яйця з цибулею і рубаною зеленню. У картопляне пюре вбиваємо сирі яйця, додаємо трохи борошна і замішуємо тісто. Ліпимо з нього коржики невеликих розмірів, в середину кожного кладемо начинку, формуємо котлетки , паніруємо в борошні і обсмажуємо картопляні зрази з яйцем на рослинний маслечко до готовності.
М'ясні зрази з яйцем
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Перед тим, як приготувати зрази з фаршу, 3 яйця відварюємо і замочуємо в теплому молоці шматочки батона. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і підрум'янюємо до прозорого стану. Варені яйця остуджуємо, очищаємо і рубаємо шматочками. Цибуля перемішуємо з зеленню, пасеруємо кілька хвилин, і викладаємо обжарку в мисці з яйцями. У м'ясний фарш кладемо розм'яклий батон, розбиваємо яйце, додаємо за смаком спеції і вимішуємо масу руками. Потім відщипуємо трохи фаршу і ліпимо круглу коржик. В центр викладаємо начинку, формуємо рівну котлету і викладаємо її на деко швом вниз. Точно так само ліпимо всі м'ясні зрази з яйцем і відправляємо в розігріту духовку на 50 хвилин.
Рецепт зраз з яйцем і грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Починаємо з підготовки начинки: яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо і подрібнюємо кубиками. Маслюки обсмажуємо в рослинному маслечко, а потім змішуємо з яйцями і приправляємо спеціями за смаком. Картоплю і цибулю чистимо, натираємо на дрібній тертці і додаємо в м'ясний фарш. Далі вбиваємо яйця, підсолюємо і перемішуємо. Тепер беремо мокрими руками трохи фаршу, робимо коржик, кладуть на середину начинку і формуємо зрази. Обсмажуємо їх в добре розігрітій рослинній маслечко.
Зрази з яйцем і сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
У миску кладемо м'ясний фарш, додаємо до нього очищену цибулю, натерту на середній терочке, і приправляємо спеціями. Тепер додаємо панірувальні сухарі, вливаємо молоко і злегка все збиваємо.
Далі приступаємо до приготування начинки: сир натираємо на крупній терочке, шинку – смужками, а яйце відварюємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Інгредієнти з'єднуємо і додаємо трохи майонезу. Мокрими руками формуємо з фаршу невелику коржик, на середину викладаємо трохи начинки, слепляем краю і надаємо форму котлетки. У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, викладаємо зрази і обсмажуємо на повільному вогні з обох боків до появи хрусткої скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Зрази в духовці
Під назвою «зрази» багато розуміють два абсолютно різних страви: невеликі коржі з начинкою в картопляній оболонці і м'ясні котлетки з смачним
Картопляні зрази з куркою
Картопляні зрази люблять і готують практично в кожній родині! Нічого дивного, адже вони готуються дуже просто. В якості начинки - куряче філе. Готові
Картопляні зрази з сиром
Картопляні зрази можна приготувати з свіжозвареної картоплі або ж із залишків пюре. Головне підібрати хорошу начинку. Пропонуємо начинити зрази
Картопляні зрази з капустою
Картопляні зрази з капустою - досить просте у приготуванні і дуже економічне блюдо, яке вразить вас своїм насиченим і яскравим смаком. Такі зрази
Зрази з грибами - рецепт
Апетитні зрази з грибами - це ситне і швидке блюдо на кожен день, встояти перед яким неможливо навіть під час дієт. Рецепт справжніх картопляних зраз
М'ясні зрази з яйцем
Зрази - це популярне блюдо російської, білоруської, української кухні. Являє собою просту котлету з начинкою. І зараз ми вам розповімо, як смачно і