Картопляні зрази з куркою
Зрази з картоплі – один з тих класичних страв, які кожному з нас доводилося пробувати ще в дитинстві. Якщо подорослішавши ви так і не втратили інтерес до картопляним котлеткам з різними начинками, то зверніть увагу на наступні рецепти.
Інгредієнти:
картопля - 900 г;
яйця - 2 шт.;
борошно - 40 г;
хлібна крихта;
курятина - 380 г;
морква - 100 г;
селера - 60 г;
цибулю білий - 100 г;
часник - 3 зубчики;
рослинна олія - 15 мл
Приготування
Вимиті картопляні бульби відварюємо в мундирах, злегка остуджуємо і чистимо. Розтираємо картоплю з яйцем і борошном, додавши дрібку солі, підсумкова консистенція маси повинна бути досить щільною, щоб під час ліплення картопля не прилипала до долонь.
Курятину пропускаємо через м'ясорубку. Пасеруємо подрібнену моркву, селеру і цибулю разом хвилин 6-7 кладемо до них часник, а через півхвилини і саму куру. Коли м'ясо буде готове, викласти його на невелику коржик з картоплі і з'єднайте її краї так, щоб вся начинка виявилася покрита картоплею. Занурте зрази в яйце і посипте паніровкою, після чого обсмажте з обох боків до рум'янцю. При бажанні, начинку можна урізноманітнити практично будь-якими добавками, приготувавши картопляні зрази з куркою і сиром, наприклад.
Інгредієнти:
картопля - 750 г;
гриби - 225 г;
курячий фарш - 225 г;
яйце - 1 шт.;
паприка - 3 г;
часник - 2 зубчики;
хлібна крихта.
Приготування
Відваривши картоплю в шкірці, перетворите її в пюре і остудіть його до теплого стану.
Подрібнюємо гриби і смажимо з часником і паприкою. Додаємо до грибний засмажки курку і чекаємо, поки м'ясо приготується. Викладаємо куру на коржик з картопляного пюре, защипуємо краю, занурюємо зрази в яйце і посипаємо паніровкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів і готуємо картопляні зрази з куркою в духовці 25 хвилин.
Картопляні зрази з куркою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті картопляні бульби відварюємо в мундирах, злегка остуджуємо і чистимо. Розтираємо картоплю з яйцем і борошном, додавши дрібку солі, підсумкова консистенція маси повинна бути досить щільною, щоб під час ліплення картопля не прилипала до долонь.
Курятину пропускаємо через м'ясорубку. Пасеруємо подрібнену моркву, селеру і цибулю разом хвилин 6-7 кладемо до них часник, а через півхвилини і саму куру. Коли м'ясо буде готове, викласти його на невелику коржик з картоплі і з'єднайте її краї так, щоб вся начинка виявилася покрита картоплею. Занурте зрази в яйце і посипте паніровкою, після чого обсмажте з обох боків до рум'янцю. При бажанні, начинку можна урізноманітнити практично будь-якими добавками, приготувавши картопляні зрази з куркою і сиром, наприклад.
Картопляні зрази з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відваривши картоплю в шкірці, перетворите її в пюре і остудіть його до теплого стану.
Подрібнюємо гриби і смажимо з часником і паприкою. Додаємо до грибний засмажки курку і чекаємо, поки м'ясо приготується. Викладаємо куру на коржик з картопляного пюре, защипуємо краю, занурюємо зрази в яйце і посипаємо паніровкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів і готуємо картопляні зрази з куркою в духовці 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляні зрази з сиром
Картопляні зрази можна приготувати з свіжозвареної картоплі або ж із залишків пюре. Головне підібрати хорошу начинку. Пропонуємо начинити зрази
Картопляні зрази з капустою
Картопляні зрази з капустою - досить просте у приготуванні і дуже економічне блюдо, яке вразить вас своїм насиченим і яскравим смаком. Такі зрази
Пісні картопляні зрази
Представляємо вашій увазі яскравий приклад того, що пісні страви можуть бути смачними і цікавими. Так, рум'яні і дуже ароматні картопляні зрази
Зрази з сиром
Зрази - страва слов'янське. Саме тому воно поширене на території Росії і країн СНД. Звичайно, варіантів приготування цієї страви дуже багато, але ми
Зрази з грибами - рецепт
Апетитні зрази з грибами - це ситне і швидке блюдо на кожен день, встояти перед яким неможливо навіть під час дієт. Рецепт справжніх картопляних зраз
Зрази з печінкою
Зрази - традиційне блюдо в польської, литовської, білоруської і української кулінарних традиціях Являє собою котлету або м'ясний рулетик з начинкою.