Картопляні зрази з сиром
Картопляні зрази – одне із самих смачних страв з картоплі. Їх можна приготувати з м'ясною, овочевою начинкою з додаванням грибів і яєць. Дуже смачними виходять зрази з використанням для начинки сиру в комбінації з іншими продуктами. Якщо ви любите сир, то рецепти, про яких ми розповімо сьогодні - для вас.
Інгредієнти:
картопля – 15 кг;
гриби (можна брати будь-які) – 500 г;
твердий сир – 120 г;
яйце – 2 шт.;
вершкове масло – 30 г;
зелень петрушки і кропу – 25 г;
сухарі або борошно для панірування – 75 г;
масло рослинне – 100 мл;
сіль і перець – за смаком.
Приготування
Картопля очищаємо, варимо до готовності з додаванням солі, зливаємо воду, кладемо вершкове масло, розминаємо товкачиком (не блендером) і даємо охолонути. Потім додаємо яйця, рубану зелень і добре перемішуємо.
Поки вариться і остигає картопля, займемося начинкою. Промиті, подрібнені гриби з цибулею обсмажуємо до готовності. Приправляємо до смаку сіллю і перцем. Сир натираємо на тертці.
Тепер формуємо зрази. По центру коржі, зробленої з картоплі, кладемо гриби і сир. Потім корж згортаємо, так щоб заховати начинку, надаємо зразам красиву овальну форму, потім в сухарях або борошні і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до підрум'янення.
Інгредієнти:
картопля – 15 кг;
шинка – 300 г;
твердий сир – 120 г;
яйце – 2 шт.;
вершкове масло – 30 г;
сухарі або борошно для панірування – 75 г;
масло рослинне – 100 мл;
сіль і перець – за смаком.
Приготування
В охолоджене, приготоване з картоплі і розім'яте з маслом картопляне пюре вбиваємо яйця і перемішуємо. Для начинки нарізаємо шинку кубиками або смужками, натираємо на тертці сир. У центр коржі з картоплі кладемо шинку і сир, формуємо зрази і обсмажуємо на рослинній олії до красивого темно-золотавого кольору. Аналогічним способом можна також приготувати Картопляні зрази з сиром і яйцем або з сиром і зеленню. У будь-якому випадку вийде дуже смачно, а зі сметанкою - просто пальчики оближеш!
Зрази картопляні з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо, варимо до готовності з додаванням солі, зливаємо воду, кладемо вершкове масло, розминаємо товкачиком (не блендером) і даємо охолонути. Потім додаємо яйця, рубану зелень і добре перемішуємо.
Поки вариться і остигає картопля, займемося начинкою. Промиті, подрібнені гриби з цибулею обсмажуємо до готовності. Приправляємо до смаку сіллю і перцем. Сир натираємо на тертці.
Тепер формуємо зрази. По центру коржі, зробленої з картоплі, кладемо гриби і сир. Потім корж згортаємо, так щоб заховати начинку, надаємо зразам красиву овальну форму, потім в сухарях або борошні і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до підрум'янення.
Картопляні зрази з сиром і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
В охолоджене, приготоване з картоплі і розім'яте з маслом картопляне пюре вбиваємо яйця і перемішуємо. Для начинки нарізаємо шинку кубиками або смужками, натираємо на тертці сир. У центр коржі з картоплі кладемо шинку і сир, формуємо зрази і обсмажуємо на рослинній олії до красивого темно-золотавого кольору. Аналогічним способом можна також приготувати Картопляні зрази з сиром і яйцем або з сиром і зеленню. У будь-якому випадку вийде дуже смачно, а зі сметанкою - просто пальчики оближеш!
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляні зрази з куркою
Картопляні зрази люблять і готують практично в кожній родині! Нічого дивного, адже вони готуються дуже просто. В якості начинки - куряче філе. Готові
Картопляні зрази з капустою
Картопляні зрази з капустою - досить просте у приготуванні і дуже економічне блюдо, яке вразить вас своїм насиченим і яскравим смаком. Такі зрази
Пісні картопляні зрази
Представляємо вашій увазі яскравий приклад того, що пісні страви можуть бути смачними і цікавими. Так, рум'яні і дуже ароматні картопляні зрази
Зрази з сиром
Зрази - страва слов'янське. Саме тому воно поширене на території Росії і країн СНД. Звичайно, варіантів приготування цієї страви дуже багато, але ми
Зрази з грибами - рецепт
Апетитні зрази з грибами - це ситне і швидке блюдо на кожен день, встояти перед яким неможливо навіть під час дієт. Рецепт справжніх картопляних зраз
Зрази з печінкою
Зрази - традиційне блюдо в польської, литовської, білоруської і української кулінарних традиціях Являє собою котлету або м'ясний рулетик з начинкою.