М'ясні зрази з начинкою
Ми звикли називати зразами невеликі картопляні котлетки з м'ясним наповненням, але зараз з'явилося безліч варіацій цієї страви, однією з яких є м'ясні зрази з начинкою. Від котлет з начинкою такі зрази не відрізнити, а сама їх назва – це, швидше, народна фантазія, тим не менш, страва навіть під таким ім'ям повинно існувати в силу своєї оригінальності і цікавого смаку.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 880 г;
пір'я зеленої цибулі - 3 шт.;
часник - 2 зубки;
зелень петрушки;
яйця - 2 шт.;
діжонська гірчиця - 10 г;
борошно - 35 г;
прованські трави (сушені) - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 35 г;
картопляні бульби (середнього розміру) - 2 шт.
Приготування
Пюрировав часник з пучкою солі, додайте його до м'ясного фаршу разом з парою яєць, подрібненою зеленню і борошном. Туди ж покладіть солодку гірчицю. Картопляні бульби відваріть і пюрируйте з прованськими травами. Готове пюре злегка охолодіть.
Розділивши м'ясний фарш на порції, перетворите кожну з них в плоску котлетку, в центр викладіть пюре, злегка поперчіть і додайте шматочок вершкового масла. З'єднайте краю м'ясного фаршу так, щоб покрити пюре. Спершу обсмажте котлети до зарум'янювання, а потім влийте трохи води і тушкуйте до готовності.
Одним з найбільш популярних варіантів начинки для м'ясних зраз є поєднання цибулі і грибів з невеликою кількістю сиру. У нашому випадку пов'язувати цибульно-грибну засмажку буде вершковий сир.
Інгредієнти:
курятина (фарш) - 570 г;
печериці - 130 г;
ріпчаста цибуля - 45 г;
часниковий зубок - 2 шт.;
вершковий сир - 130 г;
бекон - 3 скибочки.
Приготування
На сковороді вытопите жир з скибочок бекону і використовуйте його для пасерування цибулі і грибів. Коли пассеровка буде готова, додайте часник і зніміть посуд з вогню. Змішайте начинку з крем-сиром і раскрошенным беконом. Фарш приправте і сплюсните між долонями. У центр коржі викладіть грибну начинку, краї защепіть. Розмістіть страву на деку і поставте м'ясні зрази з начинкою запікатися в духовці при 190 градусах 17-20 хвилин.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 780 г;
сир брі - 135 г;
ріпчаста цибуля - 130 г;
вершкове масло - 35 р.
Приготування
Цибульні кільця повільно припустіть на вершковому маслі, поки вони не карамелізуються – 15-20 хвилин. Приправте фарш і викладіть в центр кожної порції трохи цибулі і скибочку сиру, краї з'єднайте разом і обсмажте котлети на грилі або добре розігрітій сковороді.
М'ясні зрази з картопляною начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Пюрировав часник з пучкою солі, додайте його до м'ясного фаршу разом з парою яєць, подрібненою зеленню і борошном. Туди ж покладіть солодку гірчицю. Картопляні бульби відваріть і пюрируйте з прованськими травами. Готове пюре злегка охолодіть.
Розділивши м'ясний фарш на порції, перетворите кожну з них в плоску котлетку, в центр викладіть пюре, злегка поперчіть і додайте шматочок вершкового масла. З'єднайте краю м'ясного фаршу так, щоб покрити пюре. Спершу обсмажте котлети до зарум'янювання, а потім влийте трохи води і тушкуйте до готовності.
М'ясні зрази з начинкою з грибів
Одним з найбільш популярних варіантів начинки для м'ясних зраз є поєднання цибулі і грибів з невеликою кількістю сиру. У нашому випадку пов'язувати цибульно-грибну засмажку буде вершковий сир.
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді вытопите жир з скибочок бекону і використовуйте його для пасерування цибулі і грибів. Коли пассеровка буде готова, додайте часник і зніміть посуд з вогню. Змішайте начинку з крем-сиром і раскрошенным беконом. Фарш приправте і сплюсните між долонями. У центр коржі викладіть грибну начинку, краї защепіть. Розмістіть страву на деку і поставте м'ясні зрази з начинкою запікатися в духовці при 190 градусах 17-20 хвилин.
М'ясні зрази з начинкою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибульні кільця повільно припустіть на вершковому маслі, поки вони не карамелізуються – 15-20 хвилин. Приправте фарш і викладіть в центр кожної порції трохи цибулі і скибочку сиру, краї з'єднайте разом і обсмажте котлети на грилі або добре розігрітій сковороді.
Рекомендуємо добрі рецепти
Зрази з фаршу
Неймовірно смачне домашнє блюдо можна приготувати з абсолютно звичних складових. Зазвичай зрази готують з картоплі в основі, проте ми запропонуємо
Картопляні зрази з фаршем
Не секрет, що найкращий спосіб позбутися від вчорашнього картопляного пюре - це приготувати з нього що-небудь незвичайне, наприклад, дуже смачні
Зрази в духовці
Під назвою «зрази» багато розуміють два абсолютно різних страви: невеликі коржі з начинкою в картопляній оболонці і м'ясні котлетки з смачним
Зрази з сиром
Зрази - страва слов'янське. Саме тому воно поширене на території Росії і країн СНД. Звичайно, варіантів приготування цієї страви дуже багато, але ми
Зрази з грибами - рецепт
Апетитні зрази з грибами - це ситне і швидке блюдо на кожен день, встояти перед яким неможливо навіть під час дієт. Рецепт справжніх картопляних зраз
М'ясні зрази з яйцем
Зрази - це популярне блюдо російської, білоруської, української кухні. Являє собою просту котлету з начинкою. І зараз ми вам розповімо, як смачно і