Хачапурі з листкового тіста з сиром

Хачапурі з листкового тіста з сиром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Натріть обидва види сиру і з'єднайте з яєчним жовтком. За рахунок сильної солоності сулугуні, додавати сіль додатково не потрібно, а от трохи перцю свіжого помелу ніколи не буде зайвим. Приготувавши нехитру начинку, розділіть її на десяток порцій.
Тісто розкачайте на присипаному борошном столі і також розділіть на 10 великих квадратів. Поверх кожного з квадратів покладіть начинку і накрийте краями тіста, складаючи їх конвертом. Поверхня хачапурі покрийте збитим з молоком жовтком. Надішліть все підігріту до 200 градусів духовку. Приготування хачапурі з листкового тіста з сиром займе близько півгодини.
Хачапурі з листкового дріжджового тіста з сиром
Як правило, хачапурі не прийнято готувати надто пишними, але якщо ви бажаєте отримати всі переваги листкового тіста на своїй тарілці, то використовуйте для випічки дріжджову основу.
Інгредієнти:
Приготування
Підготуйте листкове тісто: розморозьте і тонко розкачайте його, а потім розділіть на квадрати однакового розміру, струшуючи надлишки борошна з поверхні. Тепер до начинку, яка готується простіше простого: натріть або розкришите сир, змішайте його з жовтком і сметаною, а потім додайте рубану зелень коріандру. Викладіть порцію сиру поверх підготовленого тіста і складіть його будь-яким зручним способом: конвертом або трикутником. Поверхня хачапурі змастіть яєчним жовтком. Хачапурі з листкове тіста з сиром сулугуні випікайте близько 20 хвилин при 200 градусах, а приступайте до трапези через 15 хвилин, після закінчення випікання.
Хачапурі з листкового бездріжджового тіста з сиром
Хочете незвичайного смаку, тоді зробіть хрусткі хачапурі з сиром та м'ясом з готового листкового тіста. Тут ми будемо використовувати автентичний продукт – баранину.
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте максимально подрібнену цибулю і додайте до нього часник зі спеціями і м'ясним фаршем. Коли останній підрум'яниться, зніміть начинку з вогню. З'єднайте м'ясо з тертим сиром і розкладіть начинку поверх розкатаних шматочків листкового тіста. Скріпіть краю кожного з шматочків і надсилайте все в духовку на 20 хвилин при 200.
Хачапурі з листкового тіста з адигейський сиром
Інгредієнти:

Приготування
Візьміть приблизно по жмені кожного з різновидів зелені і довільно нарубаєте. Змішайте зелень з сирами і шматочками вершкового масла, додайте яйце і пюрированный часник. Змішавши всі компоненти разом, розкачайте тісто, наріжте його і викладіть начинку. Краї тіста з'єднайте, змастіть всі яйцем і залиште запікати при 190 градусах 20-25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Хачапурі - рецепт приготування
Існує кілька різновидів хачапурі і кожен скоєно не схожий на інший. Далі запропонуємо три варіанти цього, безсумнівно смачного страви і розповімо, як

Хачапурі на сковороді
Всі ми знаємо,що хачапурі - це коржик з сиром. І тим не менш, рецептів приготування хачапурі величезна безліч. Сьогодні ми вам розповімо, як

Хачапурі з листкового тіста
У наш час дуже поширеним стало використання листкового тіста. Його можна приготувати самостійно і можна купити в будь-якому магазині. І дуже смачними

Рецепт хачапурі з сиром
Всім відомо грузинське блюдо хачапурі. Робити його можна з сиром, сиром, а іноді навіть і з м'ясом. Багато хто з нас звикли ласувати хачапурі в

Хачапурі по-аджарськи - рецепт
Хачапурі по-аджарськи - приголомшливо смачне грузинське блюдо. Воно являє собою човник з тіста, наповнену сиром сулугуні та яйцем, запечену в

Хачапурі з бринзою - рецепт
Хачапурі - це смачні грузинські коржі, які готують з сиром. Єдиного рецепту цієї страви не існує, тому варіації можуть бути самими різними, все