Пиріг з рисом і рибними консервами
Чарівний аромат домашньої випічки спонукає нас до активних дій і осягнення нових і цікавих рецептів. Нам знову і знову хочеться покуштувати шматочок рум'яного пирога, виготовленого власноруч, а також отримати масу приємних відгуків від домочадців і гостей.
Якщо ви ще не пробували пиріг з рисом і рибними консервами, обов'язково приготуйте, і ви неодмінно залишитеся задоволені результатом. А наші рецепти допоможуть вам у цьому.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 480 г;
вода – 250 мл;
цукровий пісок – 1 ч. ложка;
сіль – 1 ч. ложка;
дріжджі сухі – 1 ч. ложка;
олія рафінована рослинна – 35 мл;
молоко – 250 мл;
Для начинки:
консервована риба у власному соку – 2 банки;
ріпчаста цибуля – 250 г;
крупа рисова – 100 г;
олія рафінована рослинна – 35 мл
Приготування
У тепле молоко додаємо цукровий пісок і сухі дріжджі, перемішуємо до повного розчинення, а потім вливаємо воду, додаємо склянку борошна і сіль. Розмішуємо суміш гарненько і залишаємо в теплі на двадцять п'ять хвилин. Далі додаємо решту просіяне борошно, додаємо рослинне масло і заводимо тісто. Воно повинно вийти м'яким, але не прилипати до рук. Тепер поміщаємо його в глибоку миску, прикриваємо чистою тканиною і ставимо в тепло на два-три години. За цей час один раз обминаємо тісто.
Під час дозрівання тіста готуємо начинку. Для цього відварюємо рис до повної готовності, воду при цьому не солимо, а потім зливаємо його на друшляк, промиваємо і даємо добре стекти. Ріпчасту цибулю чистимо, шаткуємо дрібненькими кубиками і пасеруємо на рослинній олії на прогрітій сковороді. З консервованої риби зливаємо рідину і додаємо її до рису, а рибні скибочки розминаємо виделкою. Тепер з'єднуємо рис, цибулю і рибу, перемішуємо і даємо просочитися і обмінятися смаками протягом тридцяти хвилин.
Готове дозріле тісто ділимо на дві половини, одну з них розкачуємо і розподіляємо по дну дека. Зверху викладаємо начинку, трохи відступаючи від краю. Прикриваємо пиріг другим пластом розкатаного тіста, защипуємо краю і робимо по центру невеликий отвір для виходу пари. Ставимо деко в попередньо прогрітий до 180 градусів духовку і готуємо при такому температурному режимі протягом тридцяти хвилин. Потім знижуємо температуру до 140 градусів і печемо ще протягом двадцяти хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне;
яйця – 4 шт.;
сметана – 150 г;
майонез – 150 г;
кефір – 150 мл;
розпушувач – 20 г;
сіль – за смаком;
Для начинки:
рибні консерви – 1 банка;
крупа рисова – 150 г;
ріпчаста цибуля – 200 р.
Приготування
Приступаючи до приготування швидкого пирога, насамперед відваримо рис до повної готовності, а потім зіллємо на друшляк, промиємо водою і дамо стекти. Ріпчасту цибулю очищаємо, шаткуємо дрібненько і підрум'янюємо в прогрітому рослинне масло на сковороді. Рибні консерви відкриваємо, рідина виливаємо до рису, а рибку розминаємо виделкою. З'єднуємо цибульну піджарку, рибу і рис, перемішуємо і даємо настоятися протягом декількох хвилин.
Для заливного тесту збиваємо яйця до піни, додаємо майонез, сметану, кефір, сіль і, підсипаючи невеликими порціями просіяне борошно, перемішану з розпушувачем, замішуємо тісто, по консистенції нагадує густу сметану.
Тепер заливаємо дно промасленим форми половиною приготованого тіста, зверху розподіляємо начинку і покриваємо її рештою тестом. Розміщуємо форму на середньому рівні прогрітій до 185 градусів духовки і витримуємо приблизно двадцять п'ять хвилин або до готовності і рум'яності.
Готового пирога даємо трохи настоятися і охолонути, а потім розрізаємо на порції і подаємо.
Якщо ви ще не пробували пиріг з рисом і рибними консервами, обов'язково приготуйте, і ви неодмінно залишитеся задоволені результатом. А наші рецепти допоможуть вам у цьому.
Дріжджовий пиріг з консервованою рибою і рисом - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У тепле молоко додаємо цукровий пісок і сухі дріжджі, перемішуємо до повного розчинення, а потім вливаємо воду, додаємо склянку борошна і сіль. Розмішуємо суміш гарненько і залишаємо в теплі на двадцять п'ять хвилин. Далі додаємо решту просіяне борошно, додаємо рослинне масло і заводимо тісто. Воно повинно вийти м'яким, але не прилипати до рук. Тепер поміщаємо його в глибоку миску, прикриваємо чистою тканиною і ставимо в тепло на два-три години. За цей час один раз обминаємо тісто.
Під час дозрівання тіста готуємо начинку. Для цього відварюємо рис до повної готовності, воду при цьому не солимо, а потім зливаємо його на друшляк, промиваємо і даємо добре стекти. Ріпчасту цибулю чистимо, шаткуємо дрібненькими кубиками і пасеруємо на рослинній олії на прогрітій сковороді. З консервованої риби зливаємо рідину і додаємо її до рису, а рибні скибочки розминаємо виделкою. Тепер з'єднуємо рис, цибулю і рибу, перемішуємо і даємо просочитися і обмінятися смаками протягом тридцяти хвилин.
Готове дозріле тісто ділимо на дві половини, одну з них розкачуємо і розподіляємо по дну дека. Зверху викладаємо начинку, трохи відступаючи від краю. Прикриваємо пиріг другим пластом розкатаного тіста, защипуємо краю і робимо по центру невеликий отвір для виходу пари. Ставимо деко в попередньо прогрітий до 180 градусів духовку і готуємо при такому температурному режимі протягом тридцяти хвилин. Потім знижуємо температуру до 140 градусів і печемо ще протягом двадцяти хвилин.
Швидкий заливний пиріг з рибними консервами і рисом - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приступаючи до приготування швидкого пирога, насамперед відваримо рис до повної готовності, а потім зіллємо на друшляк, промиємо водою і дамо стекти. Ріпчасту цибулю очищаємо, шаткуємо дрібненько і підрум'янюємо в прогрітому рослинне масло на сковороді. Рибні консерви відкриваємо, рідина виливаємо до рису, а рибку розминаємо виделкою. З'єднуємо цибульну піджарку, рибу і рис, перемішуємо і даємо настоятися протягом декількох хвилин.
Для заливного тесту збиваємо яйця до піни, додаємо майонез, сметану, кефір, сіль і, підсипаючи невеликими порціями просіяне борошно, перемішану з розпушувачем, замішуємо тісто, по консистенції нагадує густу сметану.
Тепер заливаємо дно промасленим форми половиною приготованого тіста, зверху розподіляємо начинку і покриваємо її рештою тестом. Розміщуємо форму на середньому рівні прогрітій до 185 градусів духовки і витримуємо приблизно двадцять п'ять хвилин або до готовності і рум'яності.
Готового пирога даємо трохи настоятися і охолонути, а потім розрізаємо на порції і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з рибними консервами
Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
Заливний пиріг з сайрою
Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм
Пиріг з рисом і рибою
Рибні пироги були популярні ще з часів знаменитих розтягаїв, проте з часом господині придумали додавати у випічку рис і картоплю щоб зробити страву