Заливний пиріг з сайрою
Пропонуємо вашій увазі рецепти смачного і ситного заливного пирога з сайрою. Його неодмінно оцінять по достоїнству ваші гості і попросять ще добавки.
Інгредієнти:
Для тіста:
майонез – 120 мл;
борошно – 1 ст.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
яйце – 3 шт.;
сіль – щіпка;
сметана – 150 мл
Для начинки:
молода картопля – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
олія рослинна;
сайра консервована – 2 банки.
Приготування
Отже, для приготування тіста яйця збиваємо з дрібкою солі, додаємо нежирну сметану і майонез. Перемішуємо до однорідності, а потім частинами всипаємо пшеничне борошно з розпушувачем. Знову збиваємо масу і замішуємо рідкувате тісто. Далі переходимо до начинки: картопля промиваємо, чистимо й нарізаємо тонкими кільцями, цибулю шаткуємо півкільцями. Форму промазуємо маслом, виливаємо на дно частину тіста і викладаємо картоплю. Потім розподіляємо сайру, розім'яту виделкою, і посипаємо цибулею. Заливаємо начинку рештою тіста і відправляємо пиріг на 45 хвилин у духовку.
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір – 1 склянка;
масло вершкове – 30 г;
розпушувач – щіпка;
цукор – щіпка;
борошно – 300 г;
яйце – 2 шт.
Для начинки:
сайра консерви – 2 банки;
сир «Алтайський» – 70 р.
Приготування
У кефір кладемо розм'якшене масло і вводимо яйця. Борошно змішати з розпушувачем, додаємо сіль, цукор, а потім всипаємо в рідкі компоненти. Гарненько перемішуємо і залишаємо тісто постояти. Подрібнюємо сир на тертці. З консерви зливаємо рідину і подрібнюємо рибку. Форму промазуємо маслом і присипаємо манкою. Виливаємо частину тіста, викладаємо начинку і присипаємо сиром. Заливаємо зверху залишками тіста і випікаємо пиріг в духовці 30 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
сметана – 250 мл;
майонез – 250 мл;
яйце – 3 шт.;
борошно – 7 ст. ложок;
цукор – 1 ст. ложка;
сода харчова – щіпка.
Для начинки:
рис – 05 склянки;
сайра – 1 банка;
цибулина – 2 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Всі інгредієнти для тіста змішуємо в мисці, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо приблизно на 1 годину. Далі готуємо начинку: рис відварюємо, промиваємо і даємо воді стекти. Цибулини чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Сайру розминаємо виделкою. Потім змішуємо підготовлені інгредієнти і підсолюємо за смаком. Форму промазуємо маслом, наливаємо трохи тіста і розподіляємо начинку. Зверху заливаємо залишками тіста і відправляємо пиріг в духовку на 30 хвилин.
Заливний пиріг з сайрою і картоплею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, для приготування тіста яйця збиваємо з дрібкою солі, додаємо нежирну сметану і майонез. Перемішуємо до однорідності, а потім частинами всипаємо пшеничне борошно з розпушувачем. Знову збиваємо масу і замішуємо рідкувате тісто. Далі переходимо до начинки: картопля промиваємо, чистимо й нарізаємо тонкими кільцями, цибулю шаткуємо півкільцями. Форму промазуємо маслом, виливаємо на дно частину тіста і викладаємо картоплю. Потім розподіляємо сайру, розім'яту виделкою, і посипаємо цибулею. Заливаємо начинку рештою тіста і відправляємо пиріг на 45 хвилин у духовку.
Рецепт холодцю пирога з сайрою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У кефір кладемо розм'якшене масло і вводимо яйця. Борошно змішати з розпушувачем, додаємо сіль, цукор, а потім всипаємо в рідкі компоненти. Гарненько перемішуємо і залишаємо тісто постояти. Подрібнюємо сир на тертці. З консерви зливаємо рідину і подрібнюємо рибку. Форму промазуємо маслом і присипаємо манкою. Виливаємо частину тіста, викладаємо начинку і присипаємо сиром. Заливаємо зверху залишками тіста і випікаємо пиріг в духовці 30 хвилин.
Заливний пиріг з сайрою і рисом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Всі інгредієнти для тіста змішуємо в мисці, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо приблизно на 1 годину. Далі готуємо начинку: рис відварюємо, промиваємо і даємо воді стекти. Цибулини чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Сайру розминаємо виделкою. Потім змішуємо підготовлені інгредієнти і підсолюємо за смаком. Форму промазуємо маслом, наливаємо трохи тіста і розподіляємо начинку. Зверху заливаємо залишками тіста і відправляємо пиріг в духовку на 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Найсмачніший заливний цибульний пиріг
Найпростіший варіант домашньої несолодкої випічки - це різноманітні заливні пироги. Пропонуємо три оригінальні рецепти смачних пирогів з ароматною
Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Влітку багато господинь люблять піч заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Його добре подати до легкого супчику і просто перекусити. Заливні
Заливний пиріг з рибою
Якщо вам хочеться чого-небудь калача, але не солодкого, зверніть свою увагу на заливний пиріг з рибою. Це страва з кожним днем стає все більш
Гарячі бутерброди з сайрою
Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з