Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Заливний пиріг з сайрою

Заливний пиріг з сайрою

2-11-2015, 00:38
620
Заливний пиріг з сайрою
Пропонуємо вашій увазі рецепти смачного і ситного заливного пирога з сайрою. Його неодмінно оцінять по достоїнству ваші гості і попросять ще добавки.

Заливний пиріг з сайрою і картоплею


Інгредієнти:
Для тіста:

  • майонез – 120 мл;

  • борошно – 1 ст.;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • яйце – 3 шт.;

  • сіль – щіпка;

  • сметана – 150 мл


  • Для начинки:

  • молода картопля – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • сайра консервована – 2 банки.


  • Приготування
    Отже, для приготування тіста яйця збиваємо з дрібкою солі, додаємо нежирну сметану і майонез. Перемішуємо до однорідності, а потім частинами всипаємо пшеничне борошно з розпушувачем. Знову збиваємо масу і замішуємо рідкувате тісто. Далі переходимо до начинки: картопля промиваємо, чистимо й нарізаємо тонкими кільцями, цибулю шаткуємо півкільцями. Форму промазуємо маслом, виливаємо на дно частину тіста і викладаємо картоплю. Потім розподіляємо сайру, розім'яту виделкою, і посипаємо цибулею. Заливаємо начинку рештою тіста і відправляємо пиріг на 45 хвилин у духовку.

    Рецепт холодцю пирога з сайрою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • кефір – 1 склянка;

  • масло вершкове – 30 г;

  • розпушувач – щіпка;

  • цукор – щіпка;

  • борошно – 300 г;

  • яйце – 2 шт.


  • Для начинки:

  • сайра консерви – 2 банки;

  • сир «Алтайський» – 70 р.


  • Приготування
    У кефір кладемо розм'якшене масло і вводимо яйця. Борошно змішати з розпушувачем, додаємо сіль, цукор, а потім всипаємо в рідкі компоненти. Гарненько перемішуємо і залишаємо тісто постояти. Подрібнюємо сир на тертці. З консерви зливаємо рідину і подрібнюємо рибку. Форму промазуємо маслом і присипаємо манкою. Виливаємо частину тіста, викладаємо начинку і присипаємо сиром. Заливаємо зверху залишками тіста і випікаємо пиріг в духовці 30 хвилин.

    Заливний пиріг з сайрою і рисом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • сметана – 250 мл;

  • майонез – 250 мл;

  • яйце – 3 шт.;

  • борошно – 7 ст. ложок;

  • цукор – 1 ст. ложка;

  • сода харчова – щіпка.


  • Для начинки:

  • рис – 05 склянки;

  • сайра – 1 банка;
  • Заливний пиріг з сайрою

  • цибулина – 2 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Всі інгредієнти для тіста змішуємо в мисці, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо приблизно на 1 годину. Далі готуємо начинку: рис відварюємо, промиваємо і даємо воді стекти. Цибулини чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Сайру розминаємо виделкою. Потім змішуємо підготовлені інгредієнти і підсолюємо за смаком. Форму промазуємо маслом, наливаємо трохи тіста і розподіляємо начинку. Зверху заливаємо залишками тіста і відправляємо пиріг в духовку на 30 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Найсмачніший заливний цибульний пиріг
    Найсмачніший заливний цибульний пиріг
    Найпростіший варіант домашньої несолодкої випічки - це різноманітні заливні пироги. Пропонуємо три оригінальні рецепти смачних пирогів з ароматною
    Пиріг з консервованою рибою
    Пиріг з консервованою рибою
    Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
    Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
    Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
    Влітку багато господинь люблять піч заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Його добре подати до легкого супчику і просто перекусити. Заливні
    Заливний пиріг з рибою
    Заливний пиріг з рибою
    Якщо вам хочеться чого-небудь калача, але не солодкого, зверніть свою увагу на заливний пиріг з рибою. Це страва з кожним днем стає все більш
    Гарячі бутерброди з сайрою
    Гарячі бутерброди з сайрою
    Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з