Найсмачніший заливний цибульний пиріг
Заливний цибульний пиріг – неймовірно ситне блюдо, яким можна насолоджуватися і в повсякденному житті, і пригостити запрошених гостей. Скористайтеся нашими простими рецептами і переконаєтесь наскільки це просто і смачно.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 05 склянки;
маргарин – 150 г;
сметана домашня – 3 ст. ложки.
Для начинки:
цибулина – 2 шт.;
яйце – 3 шт.;
сметана – 1 ст.;
сир – 100 г;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Маргарин розтоплюємо на водяній бані, обережно всипаємо просіяне борошно і вимішуємо масу. Потім додаємо сметану, перемішуємо тісто і прибираємо на 35 хвилин на холод. Не гаючи часу, готуємо начинку для пирога: цибулю чистимо, шаткуємо дрібними кубиками і пасеруємо на рослинній олії до підрум'янення. Яйця збиваємо зі сметаною. Охолоджене тісто виливаємо у форму, викладаємо обсмажені цибулю, посипаємо тертим сиром і зверху заливаємо яєчної сумішшю. Випікаємо пиріг в розігрітій духовці 35 хвилин, а перед подачею посипаємо його рубаною зеленню.
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір – 400 мл;
масло «Селянське» – 150 г;
яйце – 2 шт.;
спеції;
цукор білий – 2 ст. ложки;
борошно – 250 г;
розпушувач – 1 5 ч. ложки.
Для начинки:
цибуля зелена – 200 г;
яйце – 2 шт.;
спеції.
Приготування
У розтоплене масло вливаємо кефір, вводимо збиті яйця, додаємо сіль і цукор за смаком. Борошно просіваємо з розпушувачем, всипаємо і замішуємо рідке тісто. Пір'я зеленої цибулі обполіскуємо, шаткуємо й підрум'янюємо кілька хвилин на маслечко. Яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо і розрізаємо кубиками. Після цього змішуємо їх з цибулею і спеціями. Виливаємо у форму трохи тіста, розподіляємо рівномірно начинку, заливаємо рештою тіста і відправляємо пиріг в духовку на 40 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір – 2 ст.;
яйце – 2 шт.;
спеції;
сода – щіпка;
цукор білий – 1 ст. ложка;
олія рослинна;
борошно – 200 р.
Для начинки:
яйце – 3 шт.;
сир – 200 г;
ковбаса – 150 г;
пір'я зеленої цибулі.
Приготування
Курячі яйця розбиваємо в миску і збиваємо з сіллю. Додаємо дрібку цукру, соду і вливаємо трохи рослинного масла. Після цього вводимо кефір і гарненько все змішуємо. Далі додаємо борошно і замішуємо рідкувате тісто. Тепер готуємо начинку для пирога: яйця відварюємо, чистимо і шаткуємо кубиками. Ковбасу нарізаємо скибочками, а сир натираємо на крупній тертці. Пір'я цибулі рубаємо і перемішуємо всі інгредієнти на тарілці. У змащену маслом чашу мультиварки виливаємо трохи тіста, розподіляємо начинку і заливаємо рештою тестом. Включаємо прилад на режим «Випічка» і чекаємо на 1 годину, поки наш самий смачний заливний цибульний пиріг буде готовий.
Заливний пиріг з цибулею і яйцем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Маргарин розтоплюємо на водяній бані, обережно всипаємо просіяне борошно і вимішуємо масу. Потім додаємо сметану, перемішуємо тісто і прибираємо на 35 хвилин на холод. Не гаючи часу, готуємо начинку для пирога: цибулю чистимо, шаткуємо дрібними кубиками і пасеруємо на рослинній олії до підрум'янення. Яйця збиваємо зі сметаною. Охолоджене тісто виливаємо у форму, викладаємо обсмажені цибулю, посипаємо тертим сиром і зверху заливаємо яєчної сумішшю. Випікаємо пиріг в розігрітій духовці 35 хвилин, а перед подачею посипаємо його рубаною зеленню.
Заливний пиріг з зеленою цибулею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У розтоплене масло вливаємо кефір, вводимо збиті яйця, додаємо сіль і цукор за смаком. Борошно просіваємо з розпушувачем, всипаємо і замішуємо рідке тісто. Пір'я зеленої цибулі обполіскуємо, шаткуємо й підрум'янюємо кілька хвилин на маслечко. Яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо і розрізаємо кубиками. Після цього змішуємо їх з цибулею і спеціями. Виливаємо у форму трохи тіста, розподіляємо рівномірно начинку, заливаємо рештою тіста і відправляємо пиріг в духовку на 40 хвилин.
Рецепт найсмачнішого заливного цибульного пирога в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Курячі яйця розбиваємо в миску і збиваємо з сіллю. Додаємо дрібку цукру, соду і вливаємо трохи рослинного масла. Після цього вводимо кефір і гарненько все змішуємо. Далі додаємо борошно і замішуємо рідкувате тісто. Тепер готуємо начинку для пирога: яйця відварюємо, чистимо і шаткуємо кубиками. Ковбасу нарізаємо скибочками, а сир натираємо на крупній тертці. Пір'я цибулі рубаємо і перемішуємо всі інгредієнти на тарілці. У змащену маслом чашу мультиварки виливаємо трохи тіста, розподіляємо начинку і заливаємо рештою тестом. Включаємо прилад на режим «Випічка» і чекаємо на 1 годину, поки наш самий смачний заливний цибульний пиріг буде готовий.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з рибними консервами
Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
Заливний пиріг з цибулею і яйцем
Рецептів заливних пирогів існує кілька десятків і всі відрізняються основним складом наповнення. Далі розповімо, як приготувати найпопулярніший вид
Заливний пиріг з сайрою
Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Влітку багато господинь люблять піч заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Його добре подати до легкого супчику і просто перекусити. Заливні
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого