Заливний пиріг з цибулею і яйцем
Пропонуємо прості рецепти приготування смачного заливного пирога з цибулею і яйцем. Таке просте поєднання продуктів, а результат просто приголомшливий. Яскравий смак і аромат готового блюда, а також простота його приготування, безсумнівно, завоює ваше розташування.
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір або сметана – 420 мл;
вершкове масло – 175 г;
цукровий пісок – 45 г;
сіль – 5 р
яйця – 4 шт.;
пшеничне борошно – 300 г;
розпушувач – 15 г;
Для начинки:
зелена цибуля – 2 пучка;
яйця – 4 шт.;
перець;
сіль.
Приготування
Перше, що нам належить зробити для приготування пирога - це заготовити компоненти для начинки. Для цього відварюємо до повної готовності яйця, занурюємо їх на одну хвилину в крижану воду, виймаємо і очищаємо від шкаралупи. Зелена цибуля гарненько промиваємо, обсушуємо рушником або серветками і нарізаємо дрібно. Яйця шаткуємо невеликими кубиками, змішуємо з цибулею, приправляємо сіллю, меленим чорним перцем і перемішуємо.
Тепер, коли начинка готова, займемося заливним тестом. Для цього розтоплюємо вершкове масло будь-яким зручним способом, додаємо цукровий пісок, додаємо сіль, кефір і злегка збиті яйця і перемішуємо гарненько. Далі просіваємо в ємність з приготованою сумішшю пшеничне борошно і розпушувач і вимішуємо міксером, лопаткою або ложкою до однорідності і повного розчинення борошняних грудочок.
В промаслений форму, бажано роз'ємну, виливаємо трохи більше половини приготованого тіста, зверху акуратненько розміщуємо начинку і покриваємо її шаром тіста, що залишилося.
Визначаємо заливний пиріг в попередньо прогрітий до 195 градусів духовку на тридцять п'ять хвилин або до бажаного ступеня зарум'янювання.
Інгредієнти:
яйця – 8 шт.;
зелена цибуля – 6-10 стебел;
борошно – 220 г;
сода – 10 г;
сметана – 210 г;
майонез – 30 г;
сіль - 5 р;
перець.
Приготування
Чотири з восьми яєць відварюємо круто, занурюємо на хвилинку в крижану воду, а потім виймаємо і очищаємо. Шаткуємо їх дрібними кубиками і змішати з дрібно нарізаною цибулею. Присмачую масу меленим перцем і сіллю і перемішуємо.
Чотири яйця розбиваємо за допомогою міксера, додаємо сіль, сметану, майонез, всипаємо погашену оцтом соду і просіваємо борошно пшеничне. Вимішуємо масу до отримання однорідного без домішки грудочок тісто, консистенцією як сметана середньої густоти.
Наливаємо в промаслений ємність мультиварки половину тіста, зверху розподіляємо яєчно-цибульну начинку і заливаємо її рештою тестом. На дисплеї пристрою вибираємо режим «Випічка» і печемо пиріг протягом однієї години.
Рецепт швидкого заливного пирога з зеленою цибулею і яйцем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Перше, що нам належить зробити для приготування пирога - це заготовити компоненти для начинки. Для цього відварюємо до повної готовності яйця, занурюємо їх на одну хвилину в крижану воду, виймаємо і очищаємо від шкаралупи. Зелена цибуля гарненько промиваємо, обсушуємо рушником або серветками і нарізаємо дрібно. Яйця шаткуємо невеликими кубиками, змішуємо з цибулею, приправляємо сіллю, меленим чорним перцем і перемішуємо.
Тепер, коли начинка готова, займемося заливним тестом. Для цього розтоплюємо вершкове масло будь-яким зручним способом, додаємо цукровий пісок, додаємо сіль, кефір і злегка збиті яйця і перемішуємо гарненько. Далі просіваємо в ємність з приготованою сумішшю пшеничне борошно і розпушувач і вимішуємо міксером, лопаткою або ложкою до однорідності і повного розчинення борошняних грудочок.
В промаслений форму, бажано роз'ємну, виливаємо трохи більше половини приготованого тіста, зверху акуратненько розміщуємо начинку і покриваємо її шаром тіста, що залишилося.
Визначаємо заливний пиріг в попередньо прогрітий до 195 градусів духовку на тридцять п'ять хвилин або до бажаного ступеня зарум'янювання.
Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чотири з восьми яєць відварюємо круто, занурюємо на хвилинку в крижану воду, а потім виймаємо і очищаємо. Шаткуємо їх дрібними кубиками і змішати з дрібно нарізаною цибулею. Присмачую масу меленим перцем і сіллю і перемішуємо.
Чотири яйця розбиваємо за допомогою міксера, додаємо сіль, сметану, майонез, всипаємо погашену оцтом соду і просіваємо борошно пшеничне. Вимішуємо масу до отримання однорідного без домішки грудочок тісто, консистенцією як сметана середньої густоти.
Наливаємо в промаслений ємність мультиварки половину тіста, зверху розподіляємо яєчно-цибульну начинку і заливаємо її рештою тестом. На дисплеї пристрою вибираємо режим «Випічка» і печемо пиріг протягом однієї години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з рибними консервами
Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
Заливний пиріг з сайрою
Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
Найсмачніший заливний цибульний пиріг
Найпростіший варіант домашньої несолодкої випічки - це різноманітні заливні пироги. Пропонуємо три оригінальні рецепти смачних пирогів з ароматною
Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Влітку багато господинь люблять піч заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Його добре подати до легкого супчику і просто перекусити. Заливні
Пиріг з яйцями і зеленим цибулею
У сезон свіжої зелені пропонуємо приготувати не тільки смачний, але і корисний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Дуже смачно подавати замість хліба