Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Заливний пиріг з рибними консервами

Заливний пиріг з рибними консервами

2-11-2015, 00:39
1 184
Заливний пиріг з рибними консервами
Заливний пиріг з рибними консервами буде справжньою паличкою-виручалочкою, якщо виникне необхідність швидко нагодувати гостей або сім'ю і заощадити час. Пропонуємо рецепти цього простого, але дуже гідного і прекрасного на смак страви, для приготування якого можна використовувати як духовку, так і мультиварку.

Заливний пиріг з рибною консервою і картоплею на кефірі - рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно пшенична;

  • яйця курячі – 2 шт.;

  • цукровий пісок – 35 г або по смаку;

  • сіль – 5 г або по смаку;

  • сода, погашена оцтом – 20 г;

  • олія рафінована рослинна – 35 мл;

  • кефір – 510 мл;


  • Для начинки:

  • консерви рибні – 300 г;

  • бульби картоплі – 750 г;

  • цибуля ріпчаста – 75 г;

  • олія рафінована рослинна – 45 мл;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль.


  • Приготування
    Спочатку приготуємо начинку для заливного пирога. Очищаємо бульби картоплі, нарізаємо невеликими кубиками або соломкою і закладаємо на прогріту з рослинним маслом без запаху сковороду. Туди ж відправляємо попередньо очищений і нашатковану кубиками ріпчасту цибулю. Приправляємо овочі сіллю, меленим чорним перцем за смаком, доводимо до готовності і охолодити.
    Яйця розбиваємо з додаванням солі і цукрового піску до пишності і легкості, додаємо погашену оцтом соду, олію, вливаємо кефір і перемішуємо. Тепер вводимо невеликими порціями просіяне пшеничне борошно і перемішуємо кожен раз до однорідного стану без домішки борошняних грудочок. Доводимо тісто до консистенції густої сметани і виливаємо половину в попередньо промаслений форму. До остившім овочів додаємо роздавлені виделкою рибні консерви, перемішуємо і розподіляємо поверх тіста у формі. Заливаємо тістом, що залишилося, розрівнюючи його лопаткою або ложкою, і розміщуємо форму в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці на сорок хвилин або до готовності.
    По готовності даємо пирогу охолонути, виймаємо з форми і насолоджуємося. Якщо у вас форма не роз'ємна, можна для зручності розрізати пиріг прямо в ній і діставати по одному скибочці.

    Заливний пиріг з рибними консервами і рисом в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно пшеничне;

  • яйця – 2 шт.;

  • сметана – 150 г;

  • майонез – 150 г;

  • сода, погашена оцтом – 1 ч. ложка;

  • сіль – за смаком;


  • Для начинки:

  • рибні консерви – 250 г;

  • крупа рисова – 50 г;

  • яйця – 2-3 шт.;

  • сіль;

  • мелений чорний перець.


  • Приготування
    Першим ділом відварюємо до готовності яйця і до напівготовності рисову крупу. Потім яйця занурюємо на одну хвилину в крижану воду, після цього очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Далі розминаємо за допомогою вилки рибні консерви, попередньо злив рідина, і змішуємо їх з яйцями і рисом. Приправляємо начинку за смаком сіллю і меленим чорним перцем. Можна при бажанні додати також дрібно нарубаної зелені і пір'я зеленої цибулі.
    Для приготування заливного тіста трохи збиваємо яйця з сіллю, додаємо майонез і сметану, соду гасимо
    Заливний пиріг з рибними консервами
    оцтом і також вводимо в тісто. Тепер додаємо попередньо просіяне пшеничне борошно і перемішуємо до отримання однорідної, без грудок консистенції густої сметани.
    У промаслений ємність мультиварки викладаємо половину приготованого тіста, зверху розподіляємо начинку і рівномірно покриваємо рештою тестом. Готуватися наш пиріг буде в режимі «Випічка», а часу знадобиться приблизно шістдесят хвилин або трохи більше, залежно від моделі пристрою.
    По готовності даємо пирогу охолонути, а потім витягуємо з чаші, скориставшись пристосуванням для приготування на пару.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заливний пиріг з цибулею і яйцем
    Заливний пиріг з цибулею і яйцем
    Рецептів заливних пирогів існує кілька десятків і всі відрізняються основним складом наповнення. Далі розповімо, як приготувати найпопулярніший вид
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
    Найсмачніший заливний цибульний пиріг
    Найсмачніший заливний цибульний пиріг
    Найпростіший варіант домашньої несолодкої випічки - це різноманітні заливні пироги. Пропонуємо три оригінальні рецепти смачних пирогів з ароматною
    Заливний пиріг з абрикосами
    Заливний пиріг з абрикосами
    Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
    Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
    Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
    Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм