Заливний пиріг з рибними консервами

Заливний пиріг з рибною консервою і картоплею на кефірі - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку приготуємо начинку для заливного пирога. Очищаємо бульби картоплі, нарізаємо невеликими кубиками або соломкою і закладаємо на прогріту з рослинним маслом без запаху сковороду. Туди ж відправляємо попередньо очищений і нашатковану кубиками ріпчасту цибулю. Приправляємо овочі сіллю, меленим чорним перцем за смаком, доводимо до готовності і охолодити.
Яйця розбиваємо з додаванням солі і цукрового піску до пишності і легкості, додаємо погашену оцтом соду, олію, вливаємо кефір і перемішуємо. Тепер вводимо невеликими порціями просіяне пшеничне борошно і перемішуємо кожен раз до однорідного стану без домішки борошняних грудочок. Доводимо тісто до консистенції густої сметани і виливаємо половину в попередньо промаслений форму. До остившім овочів додаємо роздавлені виделкою рибні консерви, перемішуємо і розподіляємо поверх тіста у формі. Заливаємо тістом, що залишилося, розрівнюючи його лопаткою або ложкою, і розміщуємо форму в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці на сорок хвилин або до готовності.
По готовності даємо пирогу охолонути, виймаємо з форми і насолоджуємося. Якщо у вас форма не роз'ємна, можна для зручності розрізати пиріг прямо в ній і діставати по одному скибочці.
Заливний пиріг з рибними консервами і рисом в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Першим ділом відварюємо до готовності яйця і до напівготовності рисову крупу. Потім яйця занурюємо на одну хвилину в крижану воду, після цього очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Далі розминаємо за допомогою вилки рибні консерви, попередньо злив рідина, і змішуємо їх з яйцями і рисом. Приправляємо начинку за смаком сіллю і меленим чорним перцем. Можна при бажанні додати також дрібно нарубаної зелені і пір'я зеленої цибулі.
Для приготування заливного тіста трохи збиваємо яйця з сіллю, додаємо майонез і сметану, соду гасимо

У промаслений ємність мультиварки викладаємо половину приготованого тіста, зверху розподіляємо начинку і рівномірно покриваємо рештою тестом. Готуватися наш пиріг буде в режимі «Випічка», а часу знадобиться приблизно шістдесят хвилин або трохи більше, залежно від моделі пристрою.
По готовності даємо пирогу охолонути, а потім витягуємо з чаші, скориставшись пристосуванням для приготування на пару.
Рекомендуємо добрі рецепти

Заливний пиріг з цибулею і яйцем
Рецептів заливних пирогів існує кілька десятків і всі відрізняються основним складом наповнення. Далі розповімо, як приготувати найпопулярніший вид

Заливний пиріг з сайрою
Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення

Найсмачніший заливний цибульний пиріг
Найпростіший варіант домашньої несолодкої випічки - це різноманітні заливні пироги. Пропонуємо три оригінальні рецепти смачних пирогів з ароматною

Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими

Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм