Свинина у вершковому соусі з грибами
Осиливши приготування бешамеля ви зможете відтворити будь-який з цих рецептів свинини у вершковому соусі з грибами. Саму свинину, якщо слідувати технології, зіпсувати практично неможливо, оскільки завдяки ніжному і жирного соусу вона виходить безпрограшної навіть у випадку, якщо ви зазівалися і залишили м'ясо на кілька зайвих хвилин.
Якщо свинину прийнято вважати жирним м'ясом, то самої пісної частиною туші вважається вирізка. Не маючи ні грама жиру, її дуже важко приготувати, якщо не знати, з чим маєш справу. Ми знаємо, і ділимося досвідом з вами в цьому рецепті.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 11 кг;
вершкове масло - 45 г;
оливкова олія - 30 мл;
печериці - 210 г;
сухе біле вино - 75 мл;
курячий бульйон - 235 мл;
борошно - 5 р;
сметана - 115 р.
Приготування
Розділіть вирізку на медальйони товщиною в 25 див. Приправте шматочки.
Гриби розділіть на пластини і спасеруйте до зарум'янювання. Окремо підрум'яньте і м'ясо, а коли воно схопиться з обох сторін, влийте вино і 120 мл бульйону. Після додавання рідин зменшіть жар і залиште свинину на 15 хвилин. В бульйоні, що залишився розведіть борошно і влийте його в сковороду зі свининою по закінченні часу. Додайте сметану з грибами.
Подавайте свинину з грибами під вершковим соусом відразу ж, доповнивши зеленню, при бажанні.
Інгредієнти:
сушені білі гриби - 25 г;
свинина (м'якоть) - 440 г;
цибуля - 135 г;
часникові зубки - 2 шт.;
сухе біле вино - 135 мл;
вершки - 245 мл
Приготування
Завчасно залийте гриби гарячою водою і залиште розбухнути. Спасеруйте цибульні шматочки, додайте часник і віджаті від надлишків вологи білі гриби. Покладіть до засмажки нарізану свинину і дайте їй схопитися. Після, залийте блюдо вином і вершками. Залиште свинину з вершковим соусом і грибами нудитися на слабкому спеки до готовності м'яса.
Інгредієнти:
свинячі відбивні - 4 шт.;
гриби - 320 г;
шалот - 75 г;
бренді - 45 мл;
вершки - 230 мл;
курячий бульйон - 230 мл
Приготування
Підрум'янивши відбивні, відкладіть їх на блюдо і візьміться за обсмажування грибів з шалотом. Коли останні підрум'яняться, влийте бренді, дайте йому випаруватися і додайте вершки з бульйоном. Поверніть відбивні в сковороду і доведіть до готовності в соусі на слабкому вогні.
Свинина з грибами у вершковому соусі – рецепт
Якщо свинину прийнято вважати жирним м'ясом, то самої пісної частиною туші вважається вирізка. Не маючи ні грама жиру, її дуже важко приготувати, якщо не знати, з чим маєш справу. Ми знаємо, і ділимося досвідом з вами в цьому рецепті.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть вирізку на медальйони товщиною в 25 див. Приправте шматочки.
Гриби розділіть на пластини і спасеруйте до зарум'янювання. Окремо підрум'яньте і м'ясо, а коли воно схопиться з обох сторін, влийте вино і 120 мл бульйону. Після додавання рідин зменшіть жар і залиште свинину на 15 хвилин. В бульйоні, що залишився розведіть борошно і влийте його в сковороду зі свининою по закінченні часу. Додайте сметану з грибами.
Подавайте свинину з грибами під вершковим соусом відразу ж, доповнивши зеленню, при бажанні.
Свинина, тушкована з білими грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Завчасно залийте гриби гарячою водою і залиште розбухнути. Спасеруйте цибульні шматочки, додайте часник і віджаті від надлишків вологи білі гриби. Покладіть до засмажки нарізану свинину і дайте їй схопитися. Після, залийте блюдо вином і вершками. Залиште свинину з вершковим соусом і грибами нудитися на слабкому спеки до готовності м'яса.
Рецепт свинини з грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'янивши відбивні, відкладіть їх на блюдо і візьміться за обсмажування грибів з шалотом. Коли останні підрум'яняться, влийте бренді, дайте йому випаруватися і додайте вершки з бульйоном. Поверніть відбивні в сковороду і доведіть до готовності в соусі на слабкому вогні.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з грибами в сметанному соусі
Дивно, наскільки смачними можуть бути прості страви на основі свинини. Шматочки м'яса з грибами в сметанною підливі можуть стати варіацією швидкого
Картопля з грибами в горщиках
Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні
Спагеті з грибами у вершковому соусі
Завдяки своїй простоті приготування паста стала досить популярною стравою у багатьох країнах. Сьогодні її готують в різних варіаціях і про одного,
Курка з печерицями у вершковому соусі
Одним з найбільш вдалих кулінарних поєднань є курка з грибами. Існує неймовірне безліч страв на основі цього ідеального дуету. Пропонуємо рецепти,
Свинина з грибами в соусі
Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо
Свинина у вершковому соусі
Свинина дуже добре поєднується з різноманітними класичними горчичними, часниковими, томатними, медовими соусами. І сьогодні ми приготували для вас