Курка з печерицями у вершковому соусі
Якщо ви хочете приготувати страву, яке гарантовано сподобається кожному, та ще й нагодує досита, то зупиніть свою увагу на рецепт курки з печерицями у вершковому соусі. Просте і доступне страва стане прекрасним доповненням до практично будь-якого гарніру, а також відмінним гарячим для подачі на святковому столі.
Незважаючи на те, що вершковий соус для цього рецепт готується з нуля, він гарантовано стане одним з найпростіших, а разом з тим і смачних, соусів до м'яса, які вам доводилося готувати. Є небезпека з'їсти його навіть до моменту готовності птиці.
Інгредієнти:
курячі стегна - 11 кг;
вершкове масло - 55 г;
часникові зубки - 2 шт.;
печериці - 175 г;
борошно - 5 р;
вершки - 365 мл;
сушений чебрець, базилік - по 1/2 ч. ложки.
Приготування
Відкладіть третину масла в сторону, а на іншому обсмажте курячі стегна, спершу шкірою вниз, не рухаючи, близько 3 хвилин, а потім на іншій стороні аналогічний період часу. Розкладіть підрум'янену птицю у формі годиться для випічки і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.
Масло використовуйте для обжарювання шматочків печериць. Коли вся грибна волога випарується, додайте на сковороду роздавлений зубок часнику, а через півхвилини посипте все борошном. Додати сушені трави і влийте вершки. Швидко перемішайте всі інгредієнти, щоб уникнути формування борошняних грудок, після чого вилийте соус в форму до птиці і залиште курку з печерицями у вершковому соусі в духовці ще на 5 хвилин.
Шукаєте ідеальний соус для пасти? Тоді куряче філе в компанії вершкового соусу стане чудовою знахідкою. Якщо ви захочете знизити калорійність страви, то замість вершків можна використовувати нежирну сметану або йогурт .
Інгредієнти:
куряче філе - 490 г;
печериці - 490 г;
вершки - 120 мл;
козячий сир - 45 г;
зелень петрушки.
Приготування
Очищені гриби наріжте пластинами і обсмажте до повного випаровування вологи. Куряче філе наріжте соломкою і додайте до вже подрумянившимся грибів. Як тільки шматочки кури схопляться, приправте блюдо і залийте вершками. Збавивши вогонь, дайте вершків загуснути, покладіть сир і спробуйте соус після того, як сирні шматочки розплавляться. Додайте спецій, якщо в цьому є необхідність. Готове філе курки з печерицями у вершковому соусі посипте нарізаною петрушкою.
Так як печериці не надто багаті грибним смаком і ароматом, разом з ними можна тушкувати і невелика кількість білих, або будь-яких інших лісових грибів, а для того, щоб смакова палітра вершкового соусу стала ще багатшою, його можна доповнити білим вином.
Інгредієнти:
курячі гомілки - 780 г;
курячий бульйон - 680 мл;
вершкове масло - 55 г;
ріпчаста цибуля - 210 г;
печериці - 480 м;
сир - 65 г;
білі гриби (сушені) - 20 г;
сухе біле вино - 280 мл;
вершки - 284 мл
Приготування
Обсмажте курячі гомілки на сковороді до зарум'янювання, після чого залийте їх бульйоном, зменшіть жар до середнього і томіть птицю до готовності під прочиненими кришкою.
Спасеруйте На вершковому маслі цибульні півкільця з грибами (печерицями та вымоченными білими) до легкого зарум'янювання. Залийте зажарку білим вином і дайте волозі випаруватися на 2/3. Влийте бульйон, в якому тушкувалась курка, до цибульно-грибний засмажки з вином, додайте вершки, сир і дайте соусу загуснути. Після, потушкуйте курку в вершково-сирному соусі з грибами близько 2-3 хвилин, щоб м'ясо повторно прогрілося.
Рецепт курки з грибами у вершковому соусі
Незважаючи на те, що вершковий соус для цього рецепт готується з нуля, він гарантовано стане одним з найпростіших, а разом з тим і смачних, соусів до м'яса, які вам доводилося готувати. Є небезпека з'їсти його навіть до моменту готовності птиці.
Інгредієнти:
Приготування
Відкладіть третину масла в сторону, а на іншому обсмажте курячі стегна, спершу шкірою вниз, не рухаючи, близько 3 хвилин, а потім на іншій стороні аналогічний період часу. Розкладіть підрум'янену птицю у формі годиться для випічки і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.
Масло використовуйте для обжарювання шматочків печериць. Коли вся грибна волога випарується, додайте на сковороду роздавлений зубок часнику, а через півхвилини посипте все борошном. Додати сушені трави і влийте вершки. Швидко перемішайте всі інгредієнти, щоб уникнути формування борошняних грудок, після чого вилийте соус в форму до птиці і залиште курку з печерицями у вершковому соусі в духовці ще на 5 хвилин.
Філе курки з грибами у вершковому соусі
Шукаєте ідеальний соус для пасти? Тоді куряче філе в компанії вершкового соусу стане чудовою знахідкою. Якщо ви захочете знизити калорійність страви, то замість вершків можна використовувати нежирну сметану або йогурт .
Інгредієнти:
Приготування
Очищені гриби наріжте пластинами і обсмажте до повного випаровування вологи. Куряче філе наріжте соломкою і додайте до вже подрумянившимся грибів. Як тільки шматочки кури схопляться, приправте блюдо і залийте вершками. Збавивши вогонь, дайте вершків загуснути, покладіть сир і спробуйте соус після того, як сирні шматочки розплавляться. Додайте спецій, якщо в цьому є необхідність. Готове філе курки з печерицями у вершковому соусі посипте нарізаною петрушкою.
Рецепт курки з печерицями у вершковому соусі
Так як печериці не надто багаті грибним смаком і ароматом, разом з ними можна тушкувати і невелика кількість білих, або будь-яких інших лісових грибів, а для того, щоб смакова палітра вершкового соусу стала ще багатшою, його можна доповнити білим вином.
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажте курячі гомілки на сковороді до зарум'янювання, після чого залийте їх бульйоном, зменшіть жар до середнього і томіть птицю до готовності під прочиненими кришкою.
Спасеруйте На вершковому маслі цибульні півкільця з грибами (печерицями та вымоченными білими) до легкого зарум'янювання. Залийте зажарку білим вином і дайте волозі випаруватися на 2/3. Влийте бульйон, в якому тушкувалась курка, до цибульно-грибний засмажки з вином, додайте вершки, сир і дайте соусу загуснути. Після, потушкуйте курку в вершково-сирному соусі з грибами близько 2-3 хвилин, щоб м'ясо повторно прогрілося.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морепродукти у вершковому соусі
Істинним шанувальникам морепродуктів доведеться по душі ця стаття, адже в ній зібрані тільки найцікавіші, вишукані і чудово смачні страви з
Спагеті з грибами у вершковому соусі
Завдяки своїй простоті приготування паста стала досить популярною стравою у багатьох країнах. Сьогодні її готують в різних варіаціях і про одного,
Курка з грибами у вершковому соусі
Ідеальне кулінарне поєднання курки та грибів, можна зробити більш ароматним і напрочуд ніжним, доповнивши блюдо вершковим соусом. Така страва
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в
Куряче філе в грибному соусі
Куряче філе в грибному соусі – це ніжна куряча грудка запечена в духовці, при подачі сервированная грибним соусом. Готується дуже просто і процес
Куряче філе з грибами в сметанному соусі
Соковита і апетитна курочка з грибами в сметанному соусі - чудове блюдо, щоб побалувати себе смачненьким. М'ясо виходить ніжним, соковитим і