Спагеті з грибами у вершковому соусі
Паста з вершковим соусом – безпрограшне поєднання для звичайної вечірньої трапези або святкового вечері, яке полюбилося багатьом завдяки своїй ситності і простоті приготування. В якості компанії густого соусу можна використовувати овочі, м'ясо або гриби. На останньому поєднанні ми зупинимося докладніше у нижченаведених рецептах.
Для приготування спагеті з грибами у вершковому соусі можна використовувати абсолютно будь-які гриби. Якщо вам пощастило розжитися урожаєм ароматних лісових грибів, то використовуйте їх в якості основи, в іншому випадку підійдуть і будь-які інші, представлені в асортименті вашого супермаркету.
Інгредієнти:
спагетті - 340 г;
часникові зубки - 2-3 шт.;
гриби - 210 г;
шалот - 65 г;
вершковий сир - 155 г;
вершки - 75 мл;
тертий сир - 35 г;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Поставте варитися спагетті у великій кількості підсоленого окропу. Тим часом розігрійте в сотейнику олію (оливкова або вершкове) і використовуйте його для обжарювання нарізаних часникових зубков. Як тільки останні пустять аромат, виловите їх шумівкою, а в часникове масло відправте шалот. Коли цибуля схопиться легким рум'янцем, додайте шматочки очищених грибів і дайте зайвої вологи з них випаруватися. Гриби повинні покритися золотистою скоринкою перед додаванням вершків. Вливши вершки, відразу ж додайте вершковий сир і дочекайтеся, поки він повністю розійдеться. Через пару хвилин всипте звичайний тертий сир і дайте розплавитися і йому. Посипте зелень петрушки і додайте відварені спагетті.
Якщо в розпорядженні є свіжі білі гриби, то пустіть їх у хід, в іншому випадку використовуйте висушений продукт, не забувши попередньо залити його гарячою водою, приблизно за півгодини до початку приготування.
Інгредієнти:
спагетті - 170 г;
білі гриби (свіжі) - 245 г;
вершкове масло - 45 г;
сухе біле вино - 55 мл;
вершки - 185 мл;
тертий сир - 85 р.
Приготування
Попередньо очистивши і швидко проваріть білі гриби, наріжте їх і обсмажте на підігрітому маслі. Коли з грибів вийде волога, влийте вино і дайте йому випаруватися на 2/3. Після додайте вершки і дочекайтеся їх закипання. Доповніть соус тертим сиром, а коли він розплавиться, відразу кладіть відварену пасту.
Хочете зробити пасту ще більш ситним і поживним, тоді нехай крім грибів у вершковому соусі протушкується яловичий фарш – таке блюдо припаде до смаку кожному мясоеду.
Інгредієнти:
вершкове масло - 45 г;
яловичий фарш - 430 г;
ріпчаста цибуля - 80 г;
лісові гриби - 270 г;
сухе біле вино - 85 мл;
сметана - 310 мл.
Приготування
Поки паста вариться, швидко спасеруйте цибулю і підрум'яньте разом з ним яловичий фарш. Окремо обсмажте лісові гриби і з'єднайте з м'ясом. Влийте біле вино і дайте йому випаруватися на 2/3. Змішайте вміст сковороди зі сметаною і залиште гаситися пару хвилин після закипання соусу. Змішайте соус з відвареної пастою і подавайте.
Інгредієнти:
спагетті - 230 г;
вершкове масло - 45 г;
часникові зубки - 3 шт.;
печериці - 460 м;
борошно - 5 р;
молоко - 355 мл;
сушені прованські трави - 2 ст. ложки;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Спасеруйте гриби і цибулю на розігрітому вершковому маслі до рум'яного кольору. Посипте засмажку борошном, а через півхвилини додайте пюрированный часник і влийте молоко. Приправити соус прованськими травами і залиште варитися до загустіння, після чого змішайте його з відвареної пастою.
Рецепт спагеті з грибами у вершковому соусі
Для приготування спагеті з грибами у вершковому соусі можна використовувати абсолютно будь-які гриби. Якщо вам пощастило розжитися урожаєм ароматних лісових грибів, то використовуйте їх в якості основи, в іншому випадку підійдуть і будь-які інші, представлені в асортименті вашого супермаркету.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте варитися спагетті у великій кількості підсоленого окропу. Тим часом розігрійте в сотейнику олію (оливкова або вершкове) і використовуйте його для обжарювання нарізаних часникових зубков. Як тільки останні пустять аромат, виловите їх шумівкою, а в часникове масло відправте шалот. Коли цибуля схопиться легким рум'янцем, додайте шматочки очищених грибів і дайте зайвої вологи з них випаруватися. Гриби повинні покритися золотистою скоринкою перед додаванням вершків. Вливши вершки, відразу ж додайте вершковий сир і дочекайтеся, поки він повністю розійдеться. Через пару хвилин всипте звичайний тертий сир і дайте розплавитися і йому. Посипте зелень петрушки і додайте відварені спагетті.
Спагетті з білими грибами у вершковому соусі
Якщо в розпорядженні є свіжі білі гриби, то пустіть їх у хід, в іншому випадку використовуйте висушений продукт, не забувши попередньо залити його гарячою водою, приблизно за півгодини до початку приготування.
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо очистивши і швидко проваріть білі гриби, наріжте їх і обсмажте на підігрітому маслі. Коли з грибів вийде волога, влийте вино і дайте йому випаруватися на 2/3. Після додайте вершки і дочекайтеся їх закипання. Доповніть соус тертим сиром, а коли він розплавиться, відразу кладіть відварену пасту.
Спагетті з лісовими грибами у вершковому соусі
Хочете зробити пасту ще більш ситним і поживним, тоді нехай крім грибів у вершковому соусі протушкується яловичий фарш – таке блюдо припаде до смаку кожному мясоеду.
Інгредієнти:
Приготування
Поки паста вариться, швидко спасеруйте цибулю і підрум'яньте разом з ним яловичий фарш. Окремо обсмажте лісові гриби і з'єднайте з м'ясом. Влийте біле вино і дайте йому випаруватися на 2/3. Змішайте вміст сковороди зі сметаною і залиште гаситися пару хвилин після закипання соусу. Змішайте соус з відвареної пастою і подавайте.
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте гриби і цибулю на розігрітому вершковому маслі до рум'яного кольору. Посипте засмажку борошном, а через півхвилини додайте пюрированный часник і влийте молоко. Приправити соус прованськими травами і залиште варитися до загустіння, після чого змішайте його з відвареної пастою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морепродукти у вершковому соусі
Істинним шанувальникам морепродуктів доведеться по душі ця стаття, адже в ній зібрані тільки найцікавіші, вишукані і чудово смачні страви з
Паста з сьомгою у вершковому соусі
Класика італійської кухні - паста. Рецептів її приготування існує неймовірна кількість і кожен чудово смачний. Пропонуємо приготувати чудове страву з
Курка з печерицями у вершковому соусі
Одним з найбільш вдалих кулінарних поєднань є курка з грибами. Існує неймовірне безліч страв на основі цього ідеального дуету. Пропонуємо рецепти,
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в
Карбонара з беконом і вершками – рецепт
Класичну карбонару складно впізнати серед достатку варіацій, які існують сьогодні. Рецепти, представлені в статті, відрізняються від традиційної
Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї