Соус до рибних котлет

Вершковий соус для рибних котлет - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У миску викладаємо вершкове масло і поміщаємо її в каструлю з водою на водяну баню. Розпускаємо масло, додаємо попередньо перетертий на тертці твердий сир, вливаємо бульйон і вершки, приправляємо масу сіллю, меленим чорним перцем і мускатним горіхом і витримуємо на вогні, безперервно помішуючи, до отримання однорідної маси. Тепер вводимо жовтки і помішуємо до загустіння соусу, але не даємо йому закипіти. По готовності додаємо в ще гарячий соус дрібненько порізану зелень свіжого укропчика, перемішуємо, даємо охолонути, і можемо подавати до рибних котлет.
Як приготувати білий соус до рибних котлет?
Інгредієнти:
Приготування
У розпущеному вершковому маслі на сковороді пасеруємо пшеничне борошно до рум'яного кольору, а потім знімаємо з вогню і при безперервному помішуванні вводимо холодний рибний бульйон, домагаючись однорідної без домішки борошняних грудочок суміші. Додаємо за смаком сіль, мелений чорний перчик і закладаємо жовток. Ще раз все гарненько перемішуємо і розміщуємо на плиті на середньому вогні. Прогріваємо соус до загусання, помішуючи, але не кип'ятимо. Знімаємо масу з вогню, зовсім трохи охолоджуємо, а потім додаємо вершкове масло, сік лимона за смаком і перемішуємо.
В якому соусі тушкувати рибні котлети?
Найчастіше для гасіння котлет використовується томатно-сметанний соус. Пропонуємо варіант його приготування, який ви при бажанні можете відкоригувати по своєму смаку. Можна використовувати тільки томат з водою або замінити його додатковою порцією сметани або вершків, вийде теж дуже смачно.
Інгредієнти:

Приготування
Пасеруємо На рослинній олії дрібно нарізаний ріпчаста цибулю і перетерту через середню тертку моркву до м'якості. Додаємо томатну пасту, сметану і вливаємо воду. Присмачую соус за смаком сіллю, цукровим піском, меленим чорним перцем, спеціями, проварюємо п'ять хвилин, і можемо заливати ним котлети для подальшого гасіння.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус для яловичини
Основне завдання будь-якого соусу для м'яса - це доповнити смак страви або замаскувати огріхи кулінара. Пропонуємо декілька різноманітних соусів, які

Підлива для котлет
Котлети будуть ще смачніше, якщо подавати їх з підливою. Тоді страва виходить більш соковитим і апетитним. Підливи для котлет можуть бути різними -

Соус для котлет
Соуси - це сполучний елемент практично будь-якої страви. Різновидів їх дуже багато в різних кухнях світу. І сьогодні ми розповімо, який соус зробити

Цибулевий соус
Цибулевий соус - чудове доповнення до будь-яких рибних, м'ясних і овочевих страв. Він надає стравам ніжність, особливий смак і аромат. У нашій статті

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Рибні котлети на пару
Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, хоч для повсякденного, хоч святкового столу. А приготування на пару дозволити зробити їх менш жирними і