Цибулевий соус
Цибулевий соус - прекрасне доповнення до м'яса, риби і овочів. Саме з його допомогою страви набувають приголомшливий смак, дивну ніжність, м'якість і неймовірну соковитість. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування цибульного соусу.
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
вершки 15 % - 200 мл;
сіль - за смаком;
зелень кропу - 20 г;
чорний мелений перець - 2 щіпки.
Приготування
Отже, ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння, промиваємо, витираємо рушником і шаткуємо кільцями. Потім обсмажуємо його на вершковому або рослинному маслечко приблизно протягом 5 хвилин, заважаючи. Після цього додаємо борошно, розмішуємо і обсмажуємо рівно 1 хвилину. Далі вливаємо в сковороду вершки, додаємо сіль і перець. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити. Готовий соус охолодити і посипаємо дрібно нарізаною зеленню кропу.
Інгредієнти:
томатний соус - 800 р;
вершковий маргарин - 50 г;
вершкове масло - 30 г;
столова гірчиця - 25 г;
соус «Південний» - 50 мл;
перець горошком - 2 шт.;
лавровий лист - 1 шт.
Приготування
Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо до золотистого кольору. Потім додаємо до нього перець горошком, лавровий листочок, викладаємо томатний соус , підсолюємо і тушкуємо 10-15 хвилин. Після цього заправляємо масу гірчицею, вершковим олією і соусом «Південний». Всю масу доводимо майже до кипіння і знімаємо з плити. Готовий цибульний соус з гірчицею подаємо до м'ясних котлет, смаженій ковбасі , тушкованого м'яса і сосисок.
Інгредієнти:
рослинне масло - 100 мл;
вода - 250 мл;
цибулина - 2 шт.;
борошно - 20 г;
спеції - за смаком.
Приготування
Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями і тушкуємо до прозорості на олії. У холодній воді розводимо борошно і заливаємо цією сумішшю цибулю. Доводимо до кипіння, проварюємо хвилин 8 посипаємо спеціями і охолоджуємо.
Інгредієнти:
бульйон - 2 ст.;
мелений перець, сіль - за смаком;
цибулина - 2 шт.;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
сметана - 2 ст. ложки;
борошно - 2 ст. ложки.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати цибульний соус. Отже, першим ділом обробляємо ріпчасту цибулю шаткуємо його кільцями і пасеруємо на олії до золотистого кольору. Після цього акуратно перекладаємо обжарку в мисочку, а в останньому маслечко, швиденько обсмажуємо борошно, поступово вливаючи бульйон. Проварюємо масу, помішуючи, потім кладемо сметану, цибулю, посипаємо перцем і сіллю. Подаємо готовий цибульний соус до будь-яких рибних страв.
Вершково-цибулевий соус
Інгредієнти:
Приготування
Отже, ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння, промиваємо, витираємо рушником і шаткуємо кільцями. Потім обсмажуємо його на вершковому або рослинному маслечко приблизно протягом 5 хвилин, заважаючи. Після цього додаємо борошно, розмішуємо і обсмажуємо рівно 1 хвилину. Далі вливаємо в сковороду вершки, додаємо сіль і перець. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити. Готовий соус охолодити і посипаємо дрібно нарізаною зеленню кропу.
Томатно-цибулевий соус
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо до золотистого кольору. Потім додаємо до нього перець горошком, лавровий листочок, викладаємо томатний соус , підсолюємо і тушкуємо 10-15 хвилин. Після цього заправляємо масу гірчицею, вершковим олією і соусом «Південний». Всю масу доводимо майже до кипіння і знімаємо з плити. Готовий цибульний соус з гірчицею подаємо до м'ясних котлет, смаженій ковбасі , тушкованого м'яса і сосисок.
Цибулевий соус до м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями і тушкуємо до прозорості на олії. У холодній воді розводимо борошно і заливаємо цією сумішшю цибулю. Доводимо до кипіння, проварюємо хвилин 8 посипаємо спеціями і охолоджуємо.
Цибульно-сметанний соус
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати цибульний соус. Отже, першим ділом обробляємо ріпчасту цибулю шаткуємо його кільцями і пасеруємо на олії до золотистого кольору. Після цього акуратно перекладаємо обжарку в мисочку, а в останньому маслечко, швиденько обсмажуємо борошно, поступово вливаючи бульйон. Проварюємо масу, помішуючи, потім кладемо сметану, цибулю, посипаємо перцем і сіллю. Подаємо готовий цибульний соус до будь-яких рибних страв.
Рекомендуємо добрі рецепти
Винний соус
Соуси відмінно доповнюють м'ясні, рибні і овочеві страви. Різновидів таких заправок дуже багато. І сьогодні ми поговоримо про винному соусі. У нашій
Лимонний соус
Лимонний соус - це воістину універсальна заправка, яку подають до риби, м'яса та овочів. Він відмінно покращує смак страви, і надає йому нові смакові
Вершково-грибний соус
Вершково-грибний соус - одне із самих ніжних і вишуканих доповнень до основного блюда. Його можна подати до м'яса, курки, овочів. Ми пропонуємо вам
Цибулевий суп в мультиварці
Цибулевий суп - традиційна страва французької кухні, готуватися воно досить просто з мінімальним набором інгредієнтів. А якщо у вас ще є мультиварка,
Цибулевий суп з крутонами
Цибулевий суп - це страва французької кухні. Способів його приготування безліч. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити його з крутонами.
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І