Цибулевий суп з крутонами
Цибульні супи родом з Франції, готуються вони на м'ясних бульйонах і подаються разом з тостами з хліба і сиру. Зараз ми вам розповімо, як приготувати цей чудовий суп.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 500 г;
м'ясний відвар - 2 л;
вершкове масло - 80 г;
сухе вино - 250 мл;
борошно - 2 ч. ложки;
скибочки багета - 4 шт.;
сир - 60 г;
сіль, перець.
Приготування
Нарізаємо цибулю півкільцями. Вершкове масло розігріваємо в каструлі, в якій товсте дно, додаємо цибулю і тушкуємо на вогні 25 - 30 хвилин. Цибулю необхідно постійно помішувати. Коли він стане м'яким і коричневого кольору, додаємо лук ложку муки, розмішуємо і пасеруємо ще 5 хвилин. Після додаємо бульйон, вино, сіль і даємо закипіти. Вогонь робимо поменше і варимо ще 35 хвилин. Хліб підсушуємо з обох сторін. Готовий суп розливаємо у вогнетривкий посуд, зверху кладемо крутони, посипаємо натертим сиром і ставимо в духовку, щоб сир розплавився.
Інгредієнти:
масло - 45 г;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
цибуля - 1 кг;
сіль - 15 ст. ложки;
цукор - 15 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
сухе вино - 300 мл;
м'ясні бульйонні кубики - 2 шт.
Для крутонів:
французький багет - 5 шматків;
натертий твердий сир - 80 р.
Приготування
Розжарюємо масло в каструлі, додаємо нарізану цибулю, сіль і обсмажуємо 15 хвилин до отримання золотистого кольору. Вогонь робимо поменше, додаємо подрібнений часник і готуємо помішуючи, до темно - коричневого кольору 20 хвилин. Вливаємо вино, розмішуємо, потім додаємо 1 літр води, розфарбовуємо бульйонні кубики і варимо ще протягом 35 хвилин. Хліб підсушуємо. Суп розливаємо по вогнетривким піали, зверху викладаємо тости, посипаємо сиром і ставимо в духовку, щоб сир розплавився.
Інгредієнти:
цибуля червона - 500 г;
цибуля-порей - 150 г;
часник - 2 зубчики;
масло вершкове - 40 г;
масло рослинне - 30 г;
бульйон м'ясний - 2 л;
сухе вино - 220 мл;
чебрець - 2 гілочки;
лавровий лист;
свіжозмелений чорний перець;
сіль;
скибочки багета;
сир -75 р.
Приготування
У каструлі розігріваємо вершкове і рослинне масло. Додаємо нарізану півкільцями червоний цибулю і цибулю-порей разом із зеленню готуємо його на повільному вогні 30 хвилин, регулярно помішуючи, поки цибуля не стане приємного золотого кольору. Найголовніше в цибульному супі правильно його пасерувати. Додаємо часник, листочки чебрецю, вливаємо вино, бульйон і даємо супу закипіти, зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин. В кінці додаємо спеції. Розливаємо суп в вогнетривкі тарілки, зверху викладаємо тости, посипаємо сиром і відправляємо в духовку.
Цибулевий суп з крутонами
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо цибулю півкільцями. Вершкове масло розігріваємо в каструлі, в якій товсте дно, додаємо цибулю і тушкуємо на вогні 25 - 30 хвилин. Цибулю необхідно постійно помішувати. Коли він стане м'яким і коричневого кольору, додаємо лук ложку муки, розмішуємо і пасеруємо ще 5 хвилин. Після додаємо бульйон, вино, сіль і даємо закипіти. Вогонь робимо поменше і варимо ще 35 хвилин. Хліб підсушуємо з обох сторін. Готовий суп розливаємо у вогнетривкий посуд, зверху кладемо крутони, посипаємо натертим сиром і ставимо в духовку, щоб сир розплавився.
Французький цибульний суп з крутонами
Інгредієнти:
Для крутонів:
Приготування
Розжарюємо масло в каструлі, додаємо нарізану цибулю, сіль і обсмажуємо 15 хвилин до отримання золотистого кольору. Вогонь робимо поменше, додаємо подрібнений часник і готуємо помішуючи, до темно - коричневого кольору 20 хвилин. Вливаємо вино, розмішуємо, потім додаємо 1 літр води, розфарбовуємо бульйонні кубики і варимо ще протягом 35 хвилин. Хліб підсушуємо. Суп розливаємо по вогнетривким піали, зверху викладаємо тости, посипаємо сиром і ставимо в духовку, щоб сир розплавився.
Цибулевий суп з крутонами і тертим сиром
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі розігріваємо вершкове і рослинне масло. Додаємо нарізану півкільцями червоний цибулю і цибулю-порей разом із зеленню готуємо його на повільному вогні 30 хвилин, регулярно помішуючи, поки цибуля не стане приємного золотого кольору. Найголовніше в цибульному супі правильно його пасерувати. Додаємо часник, листочки чебрецю, вливаємо вино, бульйон і даємо супу закипіти, зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин. В кінці додаємо спеції. Розливаємо суп в вогнетривкі тарілки, зверху викладаємо тости, посипаємо сиром і відправляємо в духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка у вині - рецепт
Страви з курки у вині володіють оригінальним смаком, приголомшливим ароматом, а тому варто спробувати їх приготувати. Насправді, таких рецептів страв
Цибулевий суп в мультиварці
Цибулевий суп - традиційна страва французької кухні, готуватися воно досить просто з мінімальним набором інгредієнтів. А якщо у вас ще є мультиварка,
Французький цибульний суп: рецепт
Класичний французький цибулевий суп - блюдо, одночасно дуже проста і вишукана. Адже в його складі немає ніяких особливих інгредієнтів - біле вино,
Цибулевий суп з сиром - рецепт
Цибулевий суп - це традиційне блюдо французької кухні. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати його з сиром. Таке блюдо зазвичай готується
Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами
Суп з хлібом по-італійськи - простота приготування
Суп з хлібом - це смачне традиційне блюдо італійської кухні. Він може бути самим різним: томатним, цибулевим, сирним. Готувати такий супчик досить