Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Цибулевий суп з крутонами

Цибулевий суп з крутонами

5-01-2015, 10:06
663
Цибулевий суп з крутонами
Цибульні супи родом з Франції, готуються вони на м'ясних бульйонах і подаються разом з тостами з хліба і сиру. Зараз ми вам розповімо, як приготувати цей чудовий суп.

Цибулевий суп з крутонами


Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 500 г;

  • м'ясний відвар - 2 л;

  • вершкове масло - 80 г;

  • сухе вино - 250 мл;

  • борошно - 2 ч. ложки;

  • скибочки багета - 4 шт.;

  • сир - 60 г;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Нарізаємо цибулю півкільцями. Вершкове масло розігріваємо в каструлі, в якій товсте дно, додаємо цибулю і тушкуємо на вогні 25 - 30 хвилин. Цибулю необхідно постійно помішувати. Коли він стане м'яким і коричневого кольору, додаємо лук ложку муки, розмішуємо і пасеруємо ще 5 хвилин. Після додаємо бульйон, вино, сіль і даємо закипіти. Вогонь робимо поменше і варимо ще 35 хвилин. Хліб підсушуємо з обох сторін. Готовий суп розливаємо у вогнетривкий посуд, зверху кладемо крутони, посипаємо натертим сиром і ставимо в духовку, щоб сир розплавився.

    Французький цибульний суп з крутонами


    Інгредієнти:

  • масло - 45 г;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • цибуля - 1 кг;

  • сіль - 15 ст. ложки;

  • цукор - 15 ст. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • сухе вино - 300 мл;

  • м'ясні бульйонні кубики - 2 шт.


  • Для крутонів:

  • французький багет - 5 шматків;

  • натертий твердий сир - 80 р.


  • Приготування
    Розжарюємо масло в каструлі, додаємо нарізану цибулю, сіль і обсмажуємо 15 хвилин до отримання золотистого кольору. Вогонь робимо поменше, додаємо подрібнений часник і готуємо помішуючи, до темно - коричневого кольору 20 хвилин. Вливаємо вино, розмішуємо, потім додаємо 1 літр води, розфарбовуємо бульйонні кубики і варимо ще протягом 35 хвилин. Хліб підсушуємо. Суп розливаємо по вогнетривким піали, зверху викладаємо тости, посипаємо сиром і ставимо в духовку, щоб сир розплавився.

    Цибулевий суп з крутонами і тертим сиром


    Інгредієнти:

  • цибуля червона - 500 г;

  • цибуля-порей - 150 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • масло вершкове - 40 г;

  • масло рослинне - 30 г;

  • бульйон м'ясний - 2 л;

  • сухе вино - 220 мл;

  • чебрець - 2 гілочки;

  • лавровий лист;

  • свіжозмелений чорний перець;

  • сіль;

  • скибочки багета;

  • Цибулевий суп з крутонами

  • сир -75 р.


  • Приготування
    У каструлі розігріваємо вершкове і рослинне масло. Додаємо нарізану півкільцями червоний цибулю і цибулю-порей разом із зеленню готуємо його на повільному вогні 30 хвилин, регулярно помішуючи, поки цибуля не стане приємного золотого кольору. Найголовніше в цибульному супі правильно його пасерувати. Додаємо часник, листочки чебрецю, вливаємо вино, бульйон і даємо супу закипіти, зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин. В кінці додаємо спеції. Розливаємо суп в вогнетривкі тарілки, зверху викладаємо тости, посипаємо сиром і відправляємо в духовку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курка у вині - рецепт
    Курка у вині - рецепт
    Страви з курки у вині володіють оригінальним смаком, приголомшливим ароматом, а тому варто спробувати їх приготувати. Насправді, таких рецептів страв
    Цибулевий суп в мультиварці
    Цибулевий суп в мультиварці
    Цибулевий суп - традиційна страва французької кухні, готуватися воно досить просто з мінімальним набором інгредієнтів. А якщо у вас ще є мультиварка,
    Французький цибульний суп: рецепт
    Французький цибульний суп: рецепт
    Класичний французький цибулевий суп - блюдо, одночасно дуже проста і вишукана. Адже в його складі немає ніяких особливих інгредієнтів - біле вино,
    Цибулевий суп з сиром - рецепт
    Цибулевий суп з сиром - рецепт
    Цибулевий суп - це традиційне блюдо французької кухні. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати його з сиром. Таке блюдо зазвичай готується
    Як приготувати лангет з індички?
    Як приготувати лангет з індички?
    Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами
    Суп з хлібом по-італійськи - простота приготування
    Суп з хлібом по-італійськи - простота приготування
    Суп з хлібом - це смачне традиційне блюдо італійської кухні. Він може бути самим різним: томатним, цибулевим, сирним. Готувати такий супчик досить