Суп з хлібом по-італійськи - простота приготування
Томатний суп з хлібом по-італійськи
Суп з помідорів популярний і відомий практично в кожній італійській родині. Для його правильного приготування потрібно дотримуватися всього лише кілька простих умов. По - перше, вибирайте ароматні і стиглі помідори, гострий сир. Хліб обов'язково повинен бути черствим і не солоним. Що стосується масла, то воно повинно бути неодмінно тільки оливковою, ароматним і з низькою кислотністю. Готовий суп подають як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Отже, давайте ж дізнаємося з вами рецепт приготування цієї страви.
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам простий спосіб приготування томатного супу з хлібом". У каструльку наливаємо воду і кип'ятити її. На кожному помідорі, знизу, робимо невеликий хрестоподібний надріз і занурюємо їх на 10-15 секунд в киплячу воду. Як тільки шкірка сповзе з помідор, обережно виймаємо їх з води і м'якоть крупно нарізаємо. Цибулю чистимо і шаткуємо кубиками. Часник видавлюємо через прес, а базилік розриваємо руками на дрібні шматочки. Хліб подрібнюємо кубиками. У велику каструлю наливаємо оливкову олію, розігріваємо його на середньому вогні. Додаємо цибулю і кидаємо дрібку солі. Пасеруємо, помішуючи, до тих пір, поки він не стане м'яким і не покоричневеет. Додаємо часникову масу і готуємо, постійно помішуючи, близько 30 секунд.
Потім викладаємо нарізані помідори, базилік і вливаємо бульйон. Пробуємо суп на смак, якщо він трохи кислить, то кидаємо дрібку цукру і перемішуємо. Доводимо на сильному вогні до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин. Далі викладаємо шматочки хліба, вимикаємо вогонь і даємо супу постояти хвилин 15. Перед подачею суп ретельно розмішуємо ополоником, розминаємо шматочки хліба і збиваємо все блендером до однорідності. Додаємо за смаком спеції, посипаємо чорним меленим перцем, прикрашаємо листям базиліка і поливаємо оливковою олією.
Ароматний суп з хлібом по-італійськи
Інгредієнти:
Приготування
Хлібні крихти перемішуємо гарненько з тертим сиром, додаємо збиті окремо яйця, солимо, перчимо, заправляємо мускатним горіхом і виливаємо отриману суміш в м'ясний бульйон , постійно помішуючи. Каструлю прикриваємо кришкою і на 10 хвилин ставимо на слабенький вогонь. При подачі на стіл, все ретельно розмішуємо, щоб в супі не утворилися дрібні грудочки.
Італійський цибулевий суп з хлібом
Інгредієнти:
Приготування
Сотейник або невелику каструльку ставимо на слабкий вогонь і розтоплюємо в ньому вершкове масло. Засипаємо подрібнений півкільцями цибулю, солимо і, накривши кришкою, тушкуємо, помішуючи, до м'якого стану. Потім, збільшуємо вогонь, доводимо все до рівномірного червонуватого відтінку. Після цього додаємо борошно, тушкуємо близько хвилини і виливаємо киплячу воду. Бульйон доводимо до кипіння, додаємо лавровий лист і перець. Варимо суп 15 хвилин на повільному вогні. Цим часом, обсмажуємо з двох сторін скибочки хліба. Розливаємо суп в порційні жароміцні горщики, накриваємо хлібом, присипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з грінками
Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в
Грибний суп з куркою
Грибний суп - це рідке гаряче блюдо, в якому головним компонентом виступу, звичайно ж, гриби. І сьогодні мова піде про дивовижному грибному супі з
Річний овочевий суп
Річний овочевий суп - легке гаряче блюдо, який чудово наситить в жарку пору. А приготувати його досить просто. Давайте розберемося, як її зварити з
Томатний суп з базиліком - рецепт
Варіантів створення томатних супів досить багато. І сьогодні ми поділимося з вами ще кількома цікавими рецептиками. Давайте приготуємо томатний суп з
Цибулевий суп з крутонами
Цибулевий суп - це страва французької кухні. Способів його приготування безліч. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити його з крутонами.
Суп гаспачо - рецепт
Суп гаспачо - широко поширене блюдо іспанської кухні. Перетерті сирі овочі заправляють оливковою маслом, поливаються оцтом або соком лимона і