Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Цибулевий суп в мультиварці

Цибулевий суп в мультиварці

19-01-2015, 10:43
717
Цибулевий суп в мультиварці
Цибулевий суп - це знамените блюдо французької кухні, ідеально підходить до будь-якого столу. Воно володіє ніжним вершковим смаком і божественним ароматом. А завдяки спеціальній обробці цибулю втрачає всю гіркоту і набуває абсолютно новий смак. Давайте розглянемо з вами сьогодні як приготувати цибульний суп в мультиварці.

Рецепт цибульного супу в мультиварці


Інгредієнти:

  • цибулина - 1 кг;

  • бульйон яловичий - 15 л;

  • масло вершкове - 80 г;

  • сир «Емменталь» - 50 р;

  • олія оливкова - 4 ст. ложки;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • пшеничний хліб - 8 скибочок.


  • Приготування
    Отже, для приготування цибульного супу з грінками в мультиварці очищаємо овочі, кладемо в миску і заливаємо їх на 15 хвилин холодною водою. Потім дістаємо цибулю, витираємо рушником, шаткуємо тоненькими кільцями і висипаємо в чашу мультиварки. Додаємо сир, вливаємо яловичий бульйон і кладемо всі інші інгредієнти. Гарненько перемішуємо, вибираємо на приладі режим «Суп» і готуємо 30 хвилин. По закінченні програми, солимо, перчимо страву за смаком і подаємо гарячим з заздалегідь пожаренними на сковороді грінками.

    Французький цибульний суп в мультиварці


    Інгредієнти:

  • цибулина - 5 шт.;

  • яловичий бульйон - 5 ст.;

  • масло вершкове - 50 г;

  • сир твердий - 50 г;

  • біле сухе вино - 05 ст.;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • часник - 2 зубчики;

  • багет французький - 1 шт.;

  • лаврові листочки - 3 шт.;

  • чебрець - щіпка;

  • цукровий пісок - щіпка;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулевий суп в мультиварці
    Цибулю чистимо від луски і шаткуємо тоненькими півкільцями. У посуд мультиварки кладемо вершкове масло, вибираємо програму «Гасіння», додаємо цибулю, закриваємо кришкою і готуємо, помішуючи. Через 20 хвилин додаємо дрібку цукру, всипаємо борошно пшеничне і кладемо подрібнений зубчик часничку. Ретельно все перемішуємо, вливаємо біле сухе вино, додаємо чебрець, лаврові листочки і приправляємо все чорним перчиком.
    Готуємо вміст ще 30 хвилин в режимі «Гасіння». Приблизно через 5 хвилин після початку програми вливаємо яловичий бульйон, солимо за смаком і ретельно все перемішуємо.
    Поки вариться суп, приготуємо з вами грінки. Для цього французький багет нарізаємо поперечними шматочками і підсмажуємо його на сковороді, в тостері або запікаємо в духовці. Потім гарячий хліб натираємо часником. Тепер цибулевий суп розливаємо по тарілках, зверху кладемо 2 гріночки і рясно посипаємо їх тертим твердим сиром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Цибулевий соус
    Цибулевий соус
    Цибулевий соус - чудове доповнення до будь-яких рибних, м'ясних і овочевих страв. Він надає стравам ніжність, особливий смак і аромат. У нашій статті
    Паштет в мультиварці
    Паштет в мультиварці
    Паштет, приготований в домашніх умовах, природно, смачніше і корисніше. А щоб справа йшла швидше, рекомендуємо використовувати для створення цієї
    Цибулевий суп з сиром - рецепт
    Цибулевий суп з сиром - рецепт
    Цибулевий суп - це традиційне блюдо французької кухні. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати його з сиром. Таке блюдо зазвичай готується
    Цибулевий суп з крутонами
    Цибулевий суп з крутонами
    Цибулевий суп - це страва французької кухні. Способів його приготування безліч. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити його з крутонами.
    Різотто з мідіями
    Різотто з мідіями
    Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,
    Різотто з білими грибами
    Різотто з білими грибами
    Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке