Цибулевий суп - це знамените блюдо французької кухні, ідеально підходить до будь-якого столу. Воно володіє ніжним вершковим смаком і божественним ароматом. А завдяки спеціальній обробці цибулю втрачає всю гіркоту і набуває абсолютно новий смак. Давайте розглянемо з вами сьогодні як приготувати цибульний суп в мультиварці.
Рецепт цибульного супу в мультиварці
Інгредієнти: цибулина - 1 кг; бульйон яловичий - 15 л; масло вершкове - 80 г; сир «Емменталь» - 50 р; олія оливкова - 4 ст. ложки; борошно - 1 ст. ложка; спеції; пшеничний хліб - 8 скибочок. Приготування Отже, для приготування цибульного супу з грінками в мультиварці очищаємо овочі, кладемо в миску і заливаємо їх на 15 хвилин холодною водою. Потім дістаємо цибулю, витираємо рушником, шаткуємо тоненькими кільцями і висипаємо в чашу мультиварки. Додаємо сир, вливаємо яловичий бульйон і кладемо всі інші інгредієнти. Гарненько перемішуємо, вибираємо на приладі режим «Суп» і готуємо 30 хвилин. По закінченні програми, солимо, перчимо страву за смаком і подаємо гарячим з заздалегідь пожаренними на сковороді грінками.
Французький цибульний суп в мультиварці
Інгредієнти: цибулина - 5 шт.; яловичий бульйон - 5 ст.; масло вершкове - 50 г; сир твердий - 50 г; біле сухе вино - 05 ст.; борошно - 1 ст. ложка; часник - 2 зубчики; багет французький - 1 шт.; лаврові листочки - 3 шт.; чебрець - щіпка; цукровий пісок - щіпка; олія рослинна; спеції. Приготування Цибулю чистимо від луски і шаткуємо тоненькими півкільцями. У посуд мультиварки кладемо вершкове масло, вибираємо програму «Гасіння», додаємо цибулю, закриваємо кришкою і готуємо, помішуючи. Через 20 хвилин додаємо дрібку цукру, всипаємо борошно пшеничне і кладемо подрібнений зубчик часничку. Ретельно все перемішуємо, вливаємо біле сухе вино, додаємо чебрець, лаврові листочки і приправляємо все чорним перчиком.
Готуємо вміст ще 30 хвилин в режимі «Гасіння». Приблизно через 5 хвилин після початку програми вливаємо яловичий бульйон, солимо за смаком і ретельно все перемішуємо.
Поки вариться суп, приготуємо з вами грінки. Для цього французький багет нарізаємо поперечними шматочками і підсмажуємо його на сковороді, в тостері або запікаємо в духовці. Потім гарячий хліб натираємо часником. Тепер цибулевий суп розливаємо по тарілках, зверху кладемо 2 гріночки і рясно посипаємо їх тертим твердим сиром.