Паштет в мультиварці

М'ясний паштет в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати паштет в мультиварці. Отже, м'ясо промиваємо, нарізаємо великими шматочками і кладемо в чашу мультиварки. Вибираємо режим «Смаження» і встановлюємо час на 30 хвилин. Потім додаємо спеції, чебрець, кидаємо лавровий листочок і перемішуємо. Після цього закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Гасіння» і встановлюємо час 3 години.
Далі акуратно виймаємо готове м'ясо, остуджуємо і витримуємо його добу, щоб він настоявся. Потім дістаємо з холодильника, подрібнюємо спочатку міксером, а потім блендером. Перекладаємо готовий яловичий паштет , приготований в мультиварці, в чисту баночку, закриваємо кришкою і зберігати в холодильнику.
Паштет з печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінка добре промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Овочі чистимо. Цибулю дрібно шаткуємо, а моркву натираємо на тертці. Тепер перекладаємо підготовлені інгредієнти в чашу мультиварки, додаємо часник, солимо і перчимо за смаком. Все перемішуємо, закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо 1 годину. Після сигналу перекладаємо масу в іншу ємність, даємо трохи охолонути, кладемо вершкове масло і гарненько збиваємо все блендером до однорідності. Домашній паштет перекладаємо в зручну для вас форму і охолоджуємо.
Курячий паштет в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі грудки і промиту моркву кладемо в парову корзину і готуємо 40 хвилин в мультиварці на режимі «Пар». Цим часом

Тепер дістаємо блендер і змішуємо в ньому морква, шматочки курячої грудки, заливаємо топлене масло і пюрируем всі разом. Коли маса однорідна, додаємо зелень, смажену цибульку і знову подрібнюємо суміш. Готовий курячий паштет подаємо на стіл в якості закуски.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і

Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Паштет з баклажанів
У наш час складно здивувати гостей оригінальної закускою, але спробувати варто! Спробуйте приготувати паштет з баклажанів за нашими рецептами. Такий

Гарнір в мультиварці
Мультиварка вже давно стала незамінною помічницею на будь-якій кухні. І сьогодні мова піде про гарнірах в цьому чудовому девайсі. У нашій статті ми

Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте