Гарнір в мультиварці
Якщо ви хочете полегшити собі роботу і бути впевненою, що блюдо зовсім не пригорить і не перетравиться, то спробуйте приготувати гарнір в мультиварці. Вона позбавить вас від зайвої роботи, суєти і страва вийде смачним і корисним!
Інгредієнти:
соєвий соус - 4 ст. ложки;
картопля - 6 шт.;
рослинне масло - 100 мл;
часник - 5 зубчиків;
зелена цибуля - за смаком;
спеції.
Приготування
Картоплю чистимо і ріжемо невеликими шматочками. У чашу мультиварки наливаємо трохи води, вибираємо режим «Пароварка», в програмі виставляємо на «Овочі» і час - 20 хвилин. Картоплю викладаємо в ємність для пароварения і готуємо його при закритій кришці. А цим часом давайте зробимо поки соус: в рослинне масло додаємо трохи соєвого соусу , кладемо подрібнений часник і чорний мелений перчик, все ретельно збиваємо.
Коли картопля буде готовий, кладемо його в чашу і поливаємо соусом. Все добре перемішуємо, ставимо програму «Смаження», трохи підсолюємо блюдо картоплю і готуємо приблизно 20 хвилин. В самому кінці посипаємо рубаною зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
рис - 200 г;
морква - 1 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
сіль;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
приправа для плову.
Приготування
Моркву і болгарський перчик обробляємо, нарізаємо овочі акуратними кубиками і відправляємо їх у чашу мультиварки. Рис ретельно промиваємо і закладаємо туди ж. Додаємо за смаком спеції, солимо, підливаємо рослинне масло і воду, щоб її рівень був трохи вище рису з овочами. Готуємо страву в режимі «Плов» протягом 1 години. Ось і все, у нас вийшов смачний і ситний гарнір до риби, приготований в мультиварці.
Інгредієнти:
вода - 3 ст.;
зелена сочевиця - 250 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Моркву і ріпчасту цибулька чистимо і промиваємо. Потім морквину подрібнюємо на терочке, а цибулю шаткуємо невеликими кубиками. Включаємо мультиварку, виставляємо програму «Випічка», і обсмажуємо овочі в каструлі на рослинному маслечко 15 хвилин. Потім вливаємо в каструльку воду, кладемо сочевицю і засипаємо туди улюблені спеції за смаком. Тепер виставляємо режим «Гречка» і варимо смачну і ситну сочевицю в мультиварці до повної готовності.
Гарнір з картоплі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і ріжемо невеликими шматочками. У чашу мультиварки наливаємо трохи води, вибираємо режим «Пароварка», в програмі виставляємо на «Овочі» і час - 20 хвилин. Картоплю викладаємо в ємність для пароварения і готуємо його при закритій кришці. А цим часом давайте зробимо поки соус: в рослинне масло додаємо трохи соєвого соусу , кладемо подрібнений часник і чорний мелений перчик, все ретельно збиваємо.
Коли картопля буде готовий, кладемо його в чашу і поливаємо соусом. Все добре перемішуємо, ставимо програму «Смаження», трохи підсолюємо блюдо картоплю і готуємо приблизно 20 хвилин. В самому кінці посипаємо рубаною зеленню і подаємо до столу.
Рисовий гарнір в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і болгарський перчик обробляємо, нарізаємо овочі акуратними кубиками і відправляємо їх у чашу мультиварки. Рис ретельно промиваємо і закладаємо туди ж. Додаємо за смаком спеції, солимо, підливаємо рослинне масло і воду, щоб її рівень був трохи вище рису з овочами. Готуємо страву в режимі «Плов» протягом 1 години. Ось і все, у нас вийшов смачний і ситний гарнір до риби, приготований в мультиварці.
Гарнір із сочевиці в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і ріпчасту цибулька чистимо і промиваємо. Потім морквину подрібнюємо на терочке, а цибулю шаткуємо невеликими кубиками. Включаємо мультиварку, виставляємо програму «Випічка», і обсмажуємо овочі в каструлі на рослинному маслечко 15 хвилин. Потім вливаємо в каструльку воду, кладемо сочевицю і засипаємо туди улюблені спеції за смаком. Тепер виставляємо режим «Гречка» і варимо смачну і ситну сочевицю в мультиварці до повної готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рис з овочами в мультиварці
Готувати в мультиварці дуже просто. Взяти, приміром, рис - варити на плиті його дуже складно, оскільки він то розварюється і стає схожий на кашу, то
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з
Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально
Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,