Соус для тефтелькою в духовці
Тюфтельки можна готувати, просто обсмаживши на сковороді, а ще їх можна запікати. Зараз ми розповімо цікаві рецепти, як приготувати смачний соус для тефтелькою в духовці.
Інгредієнти:
масло вершкове 73% жирності – 50 г;
томатна паста – 50 г;
сметана 15% жирності – 400 г;
пшеничне борошно – 50 р;
лавровий лист;
сіль, перець.
Приготування
Розтоплюємо на сковороді вершкове масло. Додаємо борошно, постійно помішуючи, обсмажуємо. На окремій сковороді доводимо до кипіння сметану. Додаємо в неї борошняну масу, активно перемішуємо і додаємо томатну пасту. Для отримання бажаної консистенції розводимо соус водою або бульйоном. Солимо, перчимо, кладемо лавровий лист, і як тільки соус знову закипить, знімаємо його з вогню.
Інгредієнти:
крохмаль – 1 ч. ложка;
вершки – 15 склянки;
часник – 1 зубчик;
сир – 70 г;
сіль;
прованські трави.
Приготування
У вершки кладемо тертий сир, подрібнений будь-яким зручним способом часник, крохмаль, спеції і солимо за смаком. Прогріваємо масу на сковороді, але не кип'ятимо. Заливаємо соусом тефтелі і ставимо запікати.
Інгредієнти:
масло вершкове 73% жирності – 40 г;
молоко – 1 стакан;
борошно – 30 г;
сіль;
спеції.
Приготування
На сковороді на несильному вогні розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і добре розмішуємо. Повинна бути однорідна маса. Вливаємо молоко і кладемо спеції за смаком. Доводимо соус до кипіння і на малому вогні доводимо до загустіння. Поливаємо соусом м'ясні тефтелі і запікаємо до готовності.
Інгредієнти:
печериці – 150 г;
цибуля – 50 р;
борошно – 30 г;
молоко – 1 стакан;
сіль;
спеції.
Приготування
На сковороді обсмажуємо печериці, порізані дрібними кубиками, і подрібнену цибулю. Додаємо борошно, сіль, спеції. Потім вливаємо тепле молоко і тушкуємо соус для загустіння. Поливаємо їм курячі тюфтельки і запікаємо до готовності.
Інгредієнти:
сметана – 1 ст. ложка;
майонез – 1 ст. ложка;
молоко – 300 мл;
сіль;
спеції (лавровий лист, запашний перець, сушена зелень).
Приготування
Змішуємо молоко з майонезом, сметаною, додаємо сіль і спеції за смаком. Добре розмішуємо і поливаємо соусом тефтелі. Запікаємо до готовності в духовці. Всім приємного апетиту!
Соус для тефтелькою в духовці зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо на сковороді вершкове масло. Додаємо борошно, постійно помішуючи, обсмажуємо. На окремій сковороді доводимо до кипіння сметану. Додаємо в неї борошняну масу, активно перемішуємо і додаємо томатну пасту. Для отримання бажаної консистенції розводимо соус водою або бульйоном. Солимо, перчимо, кладемо лавровий лист, і як тільки соус знову закипить, знімаємо його з вогню.
Соус з вершків для тефтелькою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
У вершки кладемо тертий сир, подрібнений будь-яким зручним способом часник, крохмаль, спеції і солимо за смаком. Прогріваємо масу на сковороді, але не кип'ятимо. Заливаємо соусом тефтелі і ставимо запікати.
Соус для запікання тюфтельок в духовці
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді на несильному вогні розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і добре розмішуємо. Повинна бути однорідна маса. Вливаємо молоко і кладемо спеції за смаком. Доводимо соус до кипіння і на малому вогні доводимо до загустіння. Поливаємо соусом м'ясні тефтелі і запікаємо до готовності.
Грибний соус для курячих тюфтельок в духовці
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді обсмажуємо печериці, порізані дрібними кубиками, і подрібнену цибулю. Додаємо борошно, сіль, спеції. Потім вливаємо тепле молоко і тушкуємо соус для загустіння. Поливаємо їм курячі тюфтельки і запікаємо до готовності.
Рецепт соусу для тефтелькою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо молоко з майонезом, сметаною, додаємо сіль і спеції за смаком. Добре розмішуємо і поливаємо соусом тефтелі. Запікаємо до готовності в духовці. Всім приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус для тефтелькою з сметани
Найкращим доповненням такого непересічного страви як тефтелі стають всілякі ароматні соуси. Далі докладно розповімо, як перетворити страва з м'ясних
Соус для тефтелькою
Тефтелі традиційно подають в соусі, без цього прекрасного доповнення м'ясні кульки перетворяться в звичайні котлети. І сьогодні ми пропонуємо вам
Тефтелі в томатному соусі - рецепт
Тефтелі - це чудове блюдо, яке люблять і дорослі, і діти. Їх можна подавати з будь-яким гарніром - картоплею, рисом, гречкою, макарони. І сьогодні ми
Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом
Тефтелі в вершковому соусі
Тефтелі - це дуже смачне блюдо улюблені багатьма. І їх подають з різними соусами. І в нашій статті ми поговоримо про тюхтельки у вершковому соусі.
Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.