Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясо по-французьки з курячого філе

М'ясо по-французьки з курячого філе

16-12-2015, 20:12
1 486
М'ясо по-французьки з курячого філе
М'ясо по-французьки з курячого філе – неймовірно просте і смачне блюдо, яке стане справжньою прикрасою святкового столу. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти.

М'ясо по-французьки з курки в духовці


Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г;

  • помідори – 2 шт.;

  • олія рослинна;

  • картопля – 4 шт.;

  • сир – 100 г;

  • спеції .


  • Приготування
    Перед тим, як почати приготування м'яса по-французьки з курки, вмикаємо духовку. Картопля очищаємо, рубаємо тонкими скибочками і обсмажуємо в рослинному масло на сковороді. Куряче філе промиваємо, трохи витираємо рушником і нарізаємо шматочками. Підрум'янюємо м'ясо на іншій сковороді до появи скоринки. Помідори обполіскуємо, ошпарюємо окропом і обережно знімаємо шкірку. Після цього шаткуємо помідори кружечками. Деко застеляємо фольгою, викладаємо картоплю, помідори, філе і щедро присипаємо тертим сиром. Запікаємо м'ясо по-французьки з філе курки в розігрітій духовці до золотистої рум'яної скоринки.

    М'ясо по-французьки з курки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 4 шт.;

  • помідори – 2 шт.;

  • вода – 50 мл;

  • цибулина – 05 шт.;

  • сир – 100 г;

  • сметана 15 % – 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • вода холодна – 50 мл


  • Приготування
    Філе грудки обполіскуємо, викладаємо на стіл, витираємо рушником і злегка відбиваємо. Потім натираємо м'ясо спеціями за смаком і кладемо в чашу мультиварки, підлив трохи води. Зверху посипаємо цибулею, нашаткованою півкільцями, і на кожен курячий кладемо шматочок по ложці сметани і по кружечку помідора. Закриваємо прилад, виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо хвилин 30. Після сигналу, щедро присипаємо тертим сиром. Перед подачею прикрашаємо м'ясо по-французьки з курячого філе рубаною зеленню.

    Рецепт м'яса по-французьки з курячого філе


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 500 г;

  • ананаси консервовані – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • сир – 200 г;

  • майонез – за смаком;

  • масло рослинне – 10 мл;
  • М'ясо по-французьки з курячого філе

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулину обробляємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в розігрітому рослинному маслечко, а потім розподіляємо по дну форми. Куряче філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, трохи відбиваємо і відправляємо деко, приправте спеціями. Промазуємо злегка майонезом і покриваємо м'ясо ананасів кільцями. Тепер рясно посипаємо все сиром і відправляємо в розігріту духовку. Через півгодини, м'ясо по-французьки з курки з ананасами буде готове до подачі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    М'ясо по-французьки в мультиварці
    М'ясо по-французьки в мультиварці
    Приготувати м'ясо по-французьки ви чудово різноманітите повсякденний обід, не докладаючи зусиль і грошових витрат. Це чудове страву можна зробити з
    Як готувати м'ясо по-французьки в духовці?
    Як готувати м'ясо по-французьки в духовці?
    Зробити святкове застілля особливим досить просто, скориставшись запропонованими далі рецептами. Пропонуємо вразити ваших гостей чудовим м'ясом
    М'ясо по-французьки на сковороді
    М'ясо по-французьки на сковороді
    Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове
    Картопля по-французьки
    Картопля по-французьки
    Картопля по-французьки може бути чудовим гарніром до м'ясних страв, а може бути і самостійною стравою. М'який ароматний картопля, запечена під сирною
    М'ясо по-французьки з свинини
    М'ясо по-французьки з свинини
    Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
    М'ясо по-французьки з ананасами
    М'ясо по-французьки з ананасами
    М'ясо по-французьки - це споконвічно російська страва, що нагадує запіканку. Варіацій його створення досить багато. І сьогодні ми розповімо, як його