» » М'ясо по-французьки в мультиварці

М'ясо по-французьки в мультиварці

М'ясо по-французьки в мультиварці
М'ясо по-французьки в мультиварці неймовірно смачне і святкове блюдо, яке готується досить швидко. Давайте переконаємося в цьому і розглянемо деякі рецепти.

М'ясо по-французьки з картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • яловичина – 500 г;

  • картопля – 500 г;

  • цибулина – 4 шт.;

  • сир – 300 г;

  • спеції .


  • Для маринаду:

  • вино – 300 мл;

  • олія оливкова – 200 мл;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • масло «Селянське» – 55 г;

  • мука в/с – 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • молоко – 250 мл


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, обробляємо, нарізаємо скибочками і злегка відбиваємо. Десертне вино змішати з оливковою олією, додаємо спеції і викладаємо м'ясо. Маринуємо його 4 години. Для соусу розтоплюємо в ковшичке маслечко, всипаємо борошно і підрум'янюємо її до золотистого кольору. Потім знімаємо з плити і вливаємо тепле молоко, інтенсивно розмішуючи, щоб не було грудочок. Знову відправляємо соус на вогонь, нагріваємо і кидаємо спеції за смаком. На дно чаші викладаємо м'ясо, зверху посипаємо нашаткованою кільцями цибулею і покриваємо кільцями очищеної картоплі. Підсолюємо за смаком, заливаємо блюдо соусом і посипаємо тертим сиром. Закриваємо кришку приладу і готуємо м'ясо по-французьки в мультиварці близько 1 години, вибравши режим «Випічка».

    М'ясо по-французьки з курки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • часник – 2 зубчики;

  • сир – 200 г;

  • плавлений сирок – 100 г;

  • майонез – 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один спосіб, як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці. Філе ретельно промиваємо, розрізаємо на шматочки, накриваємо плівкою і злегка відбиваємо. Потім маринуємо курку в суміші рослинного масла і спецій і залишаємо на 1 годину. Плавлений сирок подрібнюємо на крупній тертці, додаємо видавлений через прес часник, кладемо трохи майонезу і перемішуємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і викладаємо на дно чаші, промазанное маслом. Зверху розкладаємо замариноване куряче філе, промазуємо сирною сумішшю і посипаємо тертим сиром. Готуємо страву хвилин 40 на відповідному режимі.

    М'ясо по-французьки з грибами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свинина – 600 г;

  • гриби свіжі – 500 г;

  • картопля – 500 г;

  • цибулина – 3 шт.;

  • сир – 200 г;

  • помідори – 2 шт.;

  • майонез – 40 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо, нарізаємо шматочками, відбиваємо, підсолюємо і викладаємо на дно чаші мультиварки. Цибулини чистимо, шаткуємо півкільцями і розподіляємо поверх м'яса. Потім додаємо картоплю, нарізану кружечками, і підсолюємо за смаком. Промазуємо все майонезом. Гриби обробляємо, рубаємо скибочками і обсмажуємо з рештою цибулею на сковороді. Далі розподіляємо овочі наступним шаром і накриваємо кільцями помідорів. Присипаємо блюдо тертим сиром, закриваємо кришку приладу і вибираємо програму «Випічка» на 1 годину.

    Рецепт м'яса по-французьки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • помідори стиглі – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • сир – 200 г;

  • майонез – за смаком;

  • спеції.
  • М'ясо по-французьки в мультиварці


    Приготування
    М'ясо промиваємо, обсушуємо, ріжемо скибочками і відбиваємо кухонним молоточком. Кожен шматочок промазуємо майонезом, підсолюємо і викладаємо в посуд мультиварки, змащену маслом. Включаємо режим «Випічка» і засікаємо 30 хвилин. Не гаючи часу, чистимо овочі і нарізаємо цибулю – півкільцями, а моркву шаткуємо довгою соломкою на тертці. Помідори розрізаємо тоненькими скибочками, а подрібнюємо сир. Після звукового сигналу, відкриваємо прилад, перевертаємо свинячі шматочки і викладаємо зверху кожного морква, цибулька і томати. Посипаємо рясно сиром і запікаємо на тому ж режимі протягом 35 хвилин.
    Додав: admin | 30-11-2015, 21:14
    Переглядів: 669